Edwin Black over IBM en de holocaust (presentatie + boek)

IBM NAZI HOLOCAUST
Presentatie van Edwin Black over de betrokkenheid van het bedrijf IBM bij de technische en operationele kant van de holocaust.

https://www.youtube.com/watch?v=YOJwA6NGZTE

Het bijbehorende boek als .pdf: Edwin Black – IBM and the holocaust

Zie ook: Antony C. Sutton over de financiers van de Nazi’s en de Russische revolutie (interview + boeken), Operation Paperclip

  Deel dit bericht:

1 reactie

 1. Guus schreef:

  Deze informatie ken ik ook, is erg belangrijk.
  Er bestaat ook een documentaire over.

  IBM heeft geholpen met het vervolgen van Joden, Zigeuners, Dissidenten en mensen met Bijbelkennis in de Holocaust. Bill Gates komt van IBM vandaan, maar Microsoft’s aandelen zijn voor 83% eigendom van de Amerikaanse bezetter, aldus Walter Burien die dit onderzocht. Hij verteld dit in dit interview:
  http://arcticbeacon.com/audio/2005/2005-RBN/10-2005-RBN/1021-2005-RBN-Hr1.mp3

  Althans, wat de mesen gewoonlijk “overheid” noemen, is in wezen de bezetter. De bezetter van de VS is dezelfde als die in Nederland. Nederland is bezet sinds Napoleon Bonaparte de Franse Revolutie overnam, de bezetter heeft hier de Monarchie gebouwd en Koning Willem #1 in 1827 aangezet tot een Rijksconcordaat met de Hellige Inquistie.
  http://www.concordatwatch.eu/showsite.php?org_id=2151
  Sinds 1827 bepaald de roomse Inquistie geboorte, dood, huwelijk en onderwijs in Nederland, Belgie en Luxemburg. Met als gevolg, oorlogen bestaan niet, slechts de Holocaust was een realiteit. Wat de kranten en het onderwijs vertellen zijn slechts propaganda verhalen. Het woord “Holocaust” is alleen te vinden in Rooms Katholieke Bijbel vertalingen, als ik het goed heb.

  Gevolg:
  Oorlogsontkenning is niet slechts legaal, het is terecht, maar Holocaust ontkenning vereist een grote hoeveelheid informatie, die ik niet heb, maar erkennen van de “Tweede Wereld Oorlog” als een propaganda verhaal voor een technisch goed georganiseerd statium in de Hellige Inquistie voor Europa en vervulling van het Concilie van Trente is natuurlijk wel een duidelijker beschrijving dan het woord Holocaust. Het woord holocaust is echter terecht, het is een Rooms Katholiek woord, dus lijkt me de op het moment terechte wijze om de periode 1940-1945 in Nederland en Europa te beschrijven. Het ontkent echter de samenhang met “De Eerste Wereld Oorlog”, want zonder het verdrag van Versailles, was er geen reden geweest voor de Putch van Muchen, waarvoor Adolf Hitler (werkelijke naam Schrikkelgruber) de gevangenis in ging, waar hij Mein Kampf geschreven zou hebben, in ieder geval onder toezicht van Gostwriter Oscar Steampfle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Menselijke authenticatie * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.