Burstcoin cryptovaluta

Burstcoin crypto-valuta 2.0.

Burstcoin de cryptovaluta 2.0.

Burstcoin is een non fiat crypto-valuta gebaseerd op de Bitcoin blockchain technologie.

De munt wordt gemijnd door proof of capacity mining van HDD’s (harde schijven), met lege schijfruimte kan men dus Burstcoin mijnen. Doordat er geen zware belasting van uw computer systeem plaatsvindt bij het mijnen van Burst, kost het een fractie van de elektriciteit die nodig is om Bitcoin (BTC) te mijnen.  Tevens is het relatief makkelijk in het gebruik, vergeleken met andere cryptovaluta mijnoperaties.

Burstcoin is een aantrekkelijke optie voor hen die afstand beginnen te doen van fiat geld fraude en hun fiat valuta wensen om te zetten naar een non fiat portfolio. Burstcoin is zeer liquide en makkelijk om te zetten naar andere valuta.

Iedereen met een PC of android smartphone met lege harde schijfruimte en een internetverbinding kan Burst mijnen (meer harde schijfruimte staat gelijk aan meer Burstcoin).

https://www.youtube.com/watch?v=CSxAC4189-c

Burstcoin is gedecentraliseerd, anoniem en open source en de energiezuinigste crypto-valuta. Burstcoin is niet te belasten door de criminelen.

Burstcoin is niet alleen een cryptovaluta die gemijnd kan worden, de software biedt ook andere mogelijkheden.

Huidige applicaties van de Burstcoin wallet software zijn:

 • Geëncrypteerde boodschap dienst
 • Gedecentraliseerde aandelen markt
 • ‘Crowdfunding’ applicatie
 • Marktplaats

U kunt Burstcoin doneren aan Vrije Wereld via het volgende adres: BURST-H8WA-32A2-GP6M-FWJFX

Burstcoin Wallet Download.

Meer informatie op het Burstcoin Forum.

Zie ook: Bitcoin als ruilmiddel, Fiat geld, Docu v/d week #98 – The Secret of Oz, Zilver (video), Richard Stallman over vrije software en een vrij internet (presentatie + boeken), Complementaire valuta

  Deel dit bericht:

1 reactie

 1. Bombtrack schreef:

  Dit artikel is bijna een jaar oud. Een goed moment om even terug te blikken op Burst?
  Er is veel veranderd het afgelopen jaar. De munt is ten onder gegaan aan DDoS aanvallen, en er is flinke onenigheid ontstaan in het ontwikkelaars team. De munt was nagenoeg dood. Echter, sinds +/- 2 maanden is een nieuwe groep ontwikkelaars opgestaan, het Proof of Cacapity Consortium (PoCC). Deze groepering heeft de munt uit de sloot getrokken, en weer helemaal opgeknapt. De software en mogelijkheden zijn beter dan ooit, en de roadmap beloofd extreem veel goeds voor BURST in 2018.
  Misschien een goed moment om (nogmaals) kennis te maken met BURST?
  Leer hier wat burst precies is en kan: https://www.youtube.com/watch?v=Fyj9RIyxLb4
  Leer hier hoe je in enkele stappen kan beginnen met het minen en verhandelen van BURST (up-to-date guide, de video in het artikel is achterhaald): https://www.youtube.com/watch?v=O_DNllF-9NY

  Ik ben ervan overtuigd dat deze munt het in de gaten houden waard is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Menselijke authenticatie * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.