De Aard Der Dingen (handleiding voor het nieuwe paradigma)

huis met de 3 pijlers model

 

dAdD
Ik ben begonnen aan het stuk dat ik “De Aard Der Dingen – een analyse van de bronnen” heb betiteld.
Het is bedoeld als overzichtswerk van de thema’s hier op de site besproken en wat de implicaties van deze informatie zijn. Het zal vooral op sociaaleconomische aspecten en het recht ingaan. Het zal als ware een handleiding voor de manifestatie van het nieuwe paradigma zijn. Ik hoop velen hiermee van dienst te zijn, en een aanzet kunnen geven voor de hervorming van de Nederlandse maatschappij, economie, recht en staatsbestel. Ik vertegenwoordig geen andere agenda dan die van absolute vrijheid voor de wereldbevolking. Ik heb geen financieel oogmerk, noch ben ik lid van een geheim genootschap, religie of sekte.

In dit bericht zal ik u op de hoogte houden van de voortgang van dit werk.

Het werk zelf zal een permanente pagina hebben met een link in de menubalk van de hoofdpagina:
De Aard Der Dingen – een analyse van de bronnen
Op naar een vrije wereld!

binnenkort meer…

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *