Docu v/d week #5 – The Missing Secrets Of Nikola Tesla

documentaire van de week

De vijfde aflevering van de wekelijkse documentaire gaat over een van de grootste ingenieurs en uitvinders aller tijden, Nikola Tesla. Hij is verantwoordelijk voor de meeste essentiële componenten van het huidige wisselstroom elektriciteitsnet. Naarmate hij steeds verdergaande revolutionaire uitvindingen deed werd hij voor gek verklaard, ten voordele van zijn commercieel ingestelde concurrent Thomas Edison (oprichter van het megaconglomeraat General Electric). Nikola Tesla wilde de armoede uit de wereld helpen zodat iedereen onafhankelijk en zelfvoorzienend zou zijn, wat duidelijk niet past in het plaatje van de huidige wereldorde.

Zie ook: Nikola Tesla, The Secret of Nikola Tesla (film)

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *