Docu v/d week #11.5 – EndGame

Dit keer een documentaire van schreeuwende reporter Alex Jones, over de pogingen van een globaal kabal om de wereld te sturen naar een globale concern dictatuur (communisme/fascisme). In deze documentaire worden de methodes besproken om te komen tot de nieuwe wereld orde (NWO). Bilderberg conferenties en de bohemian grove komen uitvoerig aan bod. Maar wees gerust, het zijn enkel oude en misleidde mannetjes met achterlijke plannetjes. De door hun gewilde NWO zal niet slagen. De misdadigers zullen onschadelijk gemaakt worden! Dit is het eindspel en de ondergang van de westerse illuminati.

Zie ook: De Agenda van de “Nieuwe Wereld Orde” (NWO), De Bilderberg conferenties

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *