Docu v/d week #25 – Technologies of the Gods

De documentaire van deze week gaat over de totstandkoming van grote antieke bouwwerken zoals de Egyptische Piramiden van Gizeh of de Maya tempels. Volgens diverse onderzoekers, schrijvers en ingenieurs is het onmogelijk dat enkele grote bouwwerken in de wereld door middel van primitieve technieken zijn gebouwd. Zij veronderstellen dat er zeer geavanceerde technologieën vereist waren om deze bouwwerken neer te zetten. Technologieën die minstens net zo geavanceerd of zelfs geavanceerder zijn dan onze huidige technologieën. In de documentaire wordt bewijs besproken dat door de wetenschappelijke orde veelal genegeerd wordt.

Zie ook: Docu v/d week #50 – Herinneringen van de Toekomst

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *