Civiele inlichtingendienst Geopolitiek en exopolitiek

Connecting the dots…

JavaScript wordt geladen..

 

Noot: deze pagina is een experimentele feature, en is niet ontworpen voor kleine schermen (< 10 inch) of oude browsers.

Overzicht

De uitspraak ‘connecting the dots’ hebben velen vast al eens gehoord. Deze wordt gebruikt wanneer men de relaties tussen de verschillende puzzelstukjes van een probleem begrijpt. De berichten op Vrije Wereld bevatten vele puzzelstukjes over uiteenlopende zaken. Het aantal puzzelstukjes is onvoorstelbaar groot waardoor de relaties tussen deze puzzelstukjes moeilijk te modelleren zijn. Wanneer over waarheidsvinding gesproken wordt kan dat gezien worden als het modelleren van al deze relaties. Echter, waarheidsvinding als zodanig is een ingewikkeld proces wat in uw geest plaatsvindt. Door een model te beperken tot de relaties tussen de thema’s waar berichten op Vrije Wereld onder vallen en de tags die daaraan gekoppeld zijn, blijft dit eenvoudig genoeg om op uw scherm visueel weergegeven te worden. Het resultaat (tot nu toe) is een interactief overzicht van de materie op de website, welke u hopelijk helpt in uw eigen waarheidsvinding.

Werking

In bovenstaand diagram zijn de relaties tussen de verschillende thema’s op Vrije Wereld weergegeven. Dikkere paden betekenen meer berichten op de site die onder beide thema’s vallen. Hoe dikker het pad tussen twee thema’s, hoe meer deze naar elkaar toe getrokken worden, waardoor gerelateerde thema’s automatisch bij elkaar in de buurt komen te staan. De exacte dikte van ieder pad is relatief aan alle paden die op het moment zichtbaar zijn in het diagram. Door op een thema te klikken komt deze centraal te staan, vallen ongerelateerde thema’s weg en komen er 20 tags in beeld die gerelateerd zijn aan het gekozen thema.

To do

Onderstaande zaken wordt nog aan gewerkt:

 • door op een tag te klikken wordt er een lijst met berichten weergegeven die onder het gekozen thema vallen en getagged zijn met de desbetreffende tag
 • relaties tussen tags onderling modelleren (performance probleem)
 • tag algoritme bijwerken zodat er minder tags uitgesloten blijven van het model
 • resizen van browser beter ondersteunen

 

Zie ook: over Vrije Wereld, Tips voor de wijsgeer

11 reacties

 1. HET_SYSTEEM schreef:

  Verbinden van de punten.
  Tsja, ik heb al jaren het idee, dat ik eindelijk weet hoe de macht op de planeet werkt. Veel interviews die ik luisterden vertelden, naar mijns inzien terecht, dat Eric Jon Phelps dankzij diens werk Vatican Assassins de punten verbindt. De laatste jaren krijg ik alleen het idee, dat mensen de waarheid niet begrijpen om een of andere reden. Ik zal daarom wat argumenten geven, over waarom ik geen reden zie de ontdekte zaken rond de verschillende doofpotten langer te onkennen.

  1. Vuurwerkramp Enschede:
  Getuigen vermeldden aanwezighied van militair personeel, de beelden van de ramp geven sterk de indruk dat er militaire springstoffen zijn gebruikt en dat dus het officiele verhaal onmogelijk deze explosies kan verklaren. Hoogwaardige gespecialiseerde militaire springstoffen zijn ook gebruik bij de “terroristische aanslag” op het trein station in London, 7 July 2005, waar evenals bij de vuurwerkramp in Enschede het gebruik van militaire springstoffen ontekend wordt door de pers.

  Vraag is het dan: Waarom liegt de pers?
  Antwoord: Omdat de pers propaganda maakt, geen informatie verstrekt.
  Vraag: Hoe kan de pers samenwerken met vermeende terroristen?
  Antwoord: Militaire springstoffen worden gebruikt door geheime diensten, pers wordt gecontroleerd/geproduceerd door de machthebber die ook het leger in handen hebben.
  Vraag: Wie zijn die machthebbers?
  Antwoord: Die machthebbers zijn de romeinen, het Romeinse Rijk is nooit verdwenen maar verplaatste zich naar werkzaamheid door geheime diensten middels de in 325 opgerichtte staatspropaganda voor Europa, het Katholicisme. In de Reformatie werd deze Europese Staatspropaganda verslagen door de Reformatie, onbedoeld door intellectuelen als Desiderius Erasmus, Maarten Luther, later de Stadsstaat Geneve.
  Vraag: Waarom weet niet iedereen dit?
  Antwoord: Omdat de Romeinen behalve de pers , ook het onderwijs in handen hebben. Bovendien zijn de kerken instrumenten van propaganda, angst is hier de emotie die de hersenactiviteit stopzet.

  Dus verbinden van de punten is gemakkelijk.
  Alle wegen leiden naar Rome is geen nieuw spreekwoord, maar dit gezegde bestaat al eeuwen.

  Vraag: Wat is de relatie tussen Koning Willem Alexander en de rmanistische antichrist?
  Antwoord: Koning Willem Alexander is Maltezer Ridder, maar al voordat de oranjes lid werden van de Maltezer Ridders, tekende Koning Willem 1 een Rijksconcordaat met de Inquisitie, te weten 1827.
  Vraag: Waarom verraadde Koning Willem 1 het Calvinisme?
  Antwoord: Het Nederlndse volk begon met het verraden van het Calvinisme, de inval van de Franse revolutionairen werd ondersteund door Nederlandse landverraders die de Franse revolutie ondersteunden, de patriotten factie. Onze republiek is zo vernietigd door de Bataafse republiek, de Bataafse Republiek heeft van ons een land een Monarchie gemaakt onder Louis Napoleon.

  Het volk begaat landverraad, de Koning volgt.
  Dat is het ritme van de matennaaiende verraders, waartegen zelfs de Geuzen al streden. De Geuzen worden door Eric Jon Phelps genoemd als de reden dat er uberhaupt Reformatie plaatsvond, door de ovverwinningen van de Geuzen kreeg Koningin Alisabeth van Tudor de moed het zwaard op te nemen ter verdediging tegen de Romanistische Armada.

  Welnu, traagheid is natuurlijk een oorzaak.
  Maar als ik Nederlanders toegang zie hebben tot uitstekende informatie zoals vandaag de dag, maar deze die dan na te hebben ingezien zich weer laten gekmaken door propaganda leugens, dan is er blijvend onderzoek nodig tot in de eeuwigheid.
  Trouw zijn aan de waarheid en focus op de vijand, blijkbaar is brood en spelen propaganda een machtiger partij dan moreel bewustzijn.

  2. MH17 leugens
  Evident dat er enkele dissidenten opgeruimt moesten worden, met name een lid van de eerste kamer met Justitie in het pakket, Prof. Willem Witteveen. Ook prof. Joep Lange kan als HIV scepticus een lastige dissident bevonden zijn geweest. Daarnaast een agitatie tussen Rusland en Nederland het motief, ofwel, tussen de NAVO en het vooralige Warchaupact, nu Brics landen, om wraak te nemen op dissidente berichtengeveing op Russia Today de laatste jaren. Okee, dat motief zal nog uitgebreider zijn, maar RT, Russia Today, heeft met grote regelmaat pers leugens verstoord, het is een journaal dat de voorkeur heeft voor veel westerse burgers boven de eigen landelijke propaganda. Rusland begrijpt het westen beter dan het westen zichzelf begrijpt, want de Sovjet Unie ervaring is wat er heden in het westen wordt geimplementeerd. Contacten tussen Russen en Europeanen en Amerikanen bemoelijken de reductionistische propaganda.

  Ik geef toe, kan een heel boek schrijven ls commentaar op deze punten verbindende berichtgeving. Ik eindig dit commentaar, maar ben er nog lang niet klaar mee.

 2. arch schreef:

  Je moet het niet ingewikkelder maken dan het is.
  De joden hebben dmv verraderlijke gentile aristocratische collaborateurs met wie zij al eeuwen in symbiose leven de macht verkregen over vrijwel alle centrale banken, media en onderwijs in alle 1ste wereld landen, en een groot aantal landen daarbuiten, en daarmee de facto over deze landen zelf. Zij zijn te vergelijken met een lokale mafia welke parasiteert op de middenstand door afpersing en woeker terwijl de politie tegen ruime vergoeding een welwillend oogje dichtknijpt, alleen dan niet lokaal maar globaal. Elk land, volk wat zich tegen deze afperspraktijken verzet kan rekenen op een invasie van de US en consorten welke allen naar de pijpen van deze criminele joden en hun gentile collaborateurs dansen. Verder hebben deze psychopathische joden het Bolshevisme in de wereld gebracht waarmee zij dmv een door hen gecreëerde ‘revolutie’ de Russische Koninklijke familie uitgemoord hebben (als wraak omdat de tsaren altijd geweigerd hebben hen een centrale bank te laten vestigen in Rusland) met letterlijk honderden miljoenen onschuldige doden (vrijwel allen gentiles) als resultaat. Bovendien hebben we ook politieke correctheid aan de joden te danken. Ik noem twee woorden: Frankfurt School, allen joden! Een groot deel van de blanke wereldbevolking is inmiddels totaal gebrainwashed door deze verderfelijke gedegenereerde leerstellingen, welke dmv aangestelde ‘juiste’ professoren op universiteiten, massa media outlets en bought and paid for puppetregeringen uitgedragen is/werd en waardoor de leugen van de holohoax al decennia als absolute en heilige onaantastbare waarheid wordt aanvaardt als feit door de mainstream world. Een ‘feit’ welke het kennelijk nodig heeft om met draconische wetgeving te beschermen tegen de echte waarheid. Feminisme, civil rights movement, NAACP (een joodse organisatie bedoeld om negers op te hitsen om wanorde, tegenstelling en haat (creëeren) , de zogenaamde counter-culture van de jaren zestig welke geheel toevallig samenliep met de makkelijk verkrijgbare anti-conceptie middelen en het feminisme bedoeld om de traditionele samenleving te ondermijnen en degenereren. Zelfde geldt voor moderne ‘kunst’ wat als vehikel dient om traditionele waarden te ondermijnen en degenereren. Jackson Pollock (een gedegenereerde joodse homoseksuele drugverslaafde) een ‘groot’ kunstenaar. De homo agenda welke toevallig in alle westerse landen gepushed wordt, thans de ‘black lives matter’ beweging in de US, evenals FEMEN een extremistische zogenaamd feministische organisatie van hersenbeschadigde gekken beiden gefinancieërd door de internationale moneyman/Jood George Soros. etc etc etc. Weidt dáár maar eens een paar artikelen aan, dat zou de geloofwaardigheid van deze site ten goede komen. BTW, de nationaal socialisten waren de good guys welke zich verzetten tegen hetgeen waar we nu in moeten leven dankzij de bevrijdende geallieerden. Hoera, hoera, we zijn bevrijd door de ‘goede’ geallieerden en mogen nu voor eeuwig leven als slaven in een joods woekersysteem in een door hen gecreëerde matrix van leugens en constante media spin. Hoera! En deze cointel site hoort daar bij.

 3. arch schreef:

  Heeft u wel eens van Benjamin Freedman gehoord? Brother Nathaniel? Samuel Roth misschien dan? David Cole? Zij kunnen u verder helpen.

  Waarschuwing! U zult wellicht zaken lezen en zien die u niet zullen bevallen.

 4. arch schreef:

  Mmm, het verband valt u niet op? Het punt is dat ‘joods’ synoniem is aan ‘satanist’. Het punt is dat alle integere verzetsbewegingen tegen dit grootste kwaad op aarde die echt iets goeds willen bereiken voor de mensen (en dat ook waar hebben gemaakt) door ‘onderwijs’ en media spin juist wordt weggezet als dusdanig (de nationaal socialisten zijn het bekendste voorbeeld) En met veel succes! De Holocaust narrative is inmiddels door een online tsunami aan objectieve informatie totaal onhoudbaar geworden en moet met draconische ‘hate speech’ wetten beschermd worden tegen de waarheid. En elke website die dit negeert is bogus.

  Dát is mijn punt.

  Good day.

 5. Vrije Wereld schreef:

  Er zijn genoeg Satanische non joden en non Satanische joden. Zionisme is een groot kwaad. (Al is het niet het enige kwaad.) Al onze geschiedenis is een leugen dus ook die van de “Holocaust”. Hoe groot de leugen is daar moet over gesproken kunnen worden (ook op deze site). Laat u uw mond verbieden vanwege “hate speech” wetgeving? Wij niet…

  Vriendelijke groeten en een goede dag toegewenst!

  Vrije Wereld redactie

  P.S. om ons cointelpro te noemen is belachelijk. Anders kregen we hier wel goed voor betaald.

 6. Not known schreef:

  Alles draait om de zegeviering van het Latijnse Koninkrijk van Jeruzalem.
  Twee families claimen de titel Koning van Jeruzalem.

  Albert Pike implemteerder van de Scottish Rites en dus de 33ste graad (Ordo ab Chao) heeft drie wereld oorlogen ‘voorspeld’.
  De derde gaat volgens hem tussen Zionisten en Islam.
  Wellicht snapt U nu dat de vluchtelingen niet komen maar gehaald zijn.

  Het begon met Bush, onder valse voorwendselen Irak binnenvallen; het zogenaamd niet kunnen redden en dus een brandbare haard achterlaten. Lees IS.
  De mensen ‘week’ maken met onthoofdingen en foto’s van 3 jarige jongentjes die naar lucht happen in de branding. Grvolg; mensen gaan hun vrijheden vrijwillig en gewillig opgeven.
  De vluchtelingen mogen komen.
  Allemaal Islam gerelateerd.
  Voor de Jezuïeten een uitgelezen kans om een explosief mengsel te brouwen binnen in Europa.

  Ps; in het Latijn kennen ‘ze’ geen ‘J’ dat wordt een ‘I’.
  Dus Sociëteit Jesuit wordt dan Sociëtiet Iusuit. SI. IS gespeigeld.

 7. Not known schreef:

  Weleens gehoord van de “Christopher Story”?
  Bewezen onderzoek naar het grootste corruptie schandaal binnen de EU
  .
  Gaat ook over Bush en de DVD. Duitse verdedigings dienst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.