Wereld bevrijding is een dynamisch proces

geduld is een schone zaak

Het heeft de controleurs duizenden jaren gekost om de slavernij systemen op te zetten. Wereld bevrijding is een gradueel proces, dat vele jaren heeft gekost. Velen verwachten snelle veranderingen en klagen dat deze niet snel genoeg intreden, wederom anderen zien dat alles steeds erger wordt en verliezen de moed.

Veel veranderingen zijn (nog) niet publiek bekend. De schijn dat de nieuwe wereld orde steeds verder oprukt kan hierdoor gewekt worden.

De veranderingen gaan zeer snel op het moment als men bedenkt dat binnen relatief korte tijd de controleurs zeer veel aan macht hebben verloren. Om echter de grote veranderingen te laten plaatsvinden dienen alle boeven eerst uit posities verwijderd te worden waar ze potentieel grote schade kunnen aanrichten.

Enkelen van de controleurs zijn dusdanig vastgeroest in hun waandenken dat het opgeven van ‘het grote werk’ voor hen geen optie is. Zij zullen vernietigd worden. Het is hun eigen keus, het universum zal die wens waarmaken. De rest zal zich erbij moeten neerleggen dat er geen fascistische NWO zal komen.

Het laatste grote obstakel is de hersenspoeling van de mensheid, vooral in het westen. Het is een intensief proces de programmatuur bij de mensen te verwijderen. Velen zijn zich er niet van bewust dat er een financiële/psychologische/biochemische oorlog tegen ze gevoerd wordt.

Er wordt op verschillende fronten achter de schermen gevochten tussen verschillende facties met verschillende agenda’s. Allen proberen ze een goede uitgangspositie te verkrijgen voor het moment dat de dijk breekt.

Soms is er voorspoed en soms is er een tegenslag. Voorspoedige operaties ten behoeve van wereldbevrijding halen het concrete moment van wereldbevrijding naar voren. En succesvolle acties van de controleurs om dit te verhinderen vertragen de komst van wereldbevrijding. Geduld is een schone zaak. Voor hen die ongeduldig zijn is actie de enige gerichte optie.

Let vooral niet op concrete data die door zogenaamde ingewijden (en channels) worden gegeven. Wereldbevrijding is een dynamisch proces. Het concrete moment van een doorbraak in de kritische massa van het aantal ontwaakten en haar acties is niet bekend. Het enige dat een mathematische zekerheid is, is dat er op een zeker moment een kantelpunt is bereikt zodat de grootschalige veranderingen zich steeds sneller zullen opvolgen totdat de wereld bevrijd is. We zijn relatief dicht bij het moment. Tenslotte is ’tijd’ maar een illusie.

Zie ook: Stand van Zaken, Laat u niet bang maken door alternatieve media

  Deel dit bericht:

2 reacties

 1. Olaf schreef:

  Zojuist even een aantal berichten gelezen…
  Leuke Website, met veel foutieve informatie.
  De NWO komt niet, aangezien we er jaren in leven.
  Hier praten we net voor de opkomst van de “Federal Reserve”.
  Echter, worden de meeste plannen te vroeg doorgedrukt, aangezien er te veel opstanders zijn die de plannen aan het licht brengen.
  Zelf ben ik ruim 15 jaar bezig met het verdiepen in de NWO en raar dat jullie niet eens de juiste informatie kunnen plaatsen. Hiermee maak je van jezelf een Alex Jones, welke gedeelte feiten presenteert, maar vervolgs de rest van de informatie volgooit met speculaties en aannames.

  • Vrije Wereld schreef:

   Als u de website heeft bekeken is dit u vast niet ontgaan:

   noot: Meningen of uitspraken geplaatst op http://www.vrijewereld.org hoeven niet overeen te komen met de mening(en) van Vrije Wereld. Misinformatie (en desinformatie) is overal! Het is uw eigen verantwoordelijkheid te geloven wat u denkt te weten. Wees hierop attent!

   Niemand kan slechts de héle waarheid op een rijtje zetten en presenteren. Over het gebrek aan welke “juiste informatie” op VrijeWereld.org verwondert u zich? In plaats van oppervlakkige oordelen te vellen (een scheve vergelijking met de beruchte Alex Jones) vragen wij u daar waar u onjuiste informatie tegenkomt dit te melden.

   Om in te gaan op uw commentaar dat de NWO er al is, en dat die daarom niet meer kan komen:
   Op deze site hebben wij de “Federal Reserve” uitvoerig behandeld. We zijn het met u eens dat dit een belangrijk onderdeel is van de slavenmaatschappij die de controleurs ingericht hebben, en dat onderdrukking wijdverspreid is. In de bewering “De rest zal zich erbij moeten neerleggen dat er geen fascistische NWO zal komen.” refereren wij naar de verdergaande implementatie van technologie om de vrijheid van de mens aan banden te leggen met als doel totale dominantie over hen (globale depopulatie, transhumanisme, etc.). Hoewel deze plannen wel degelijk gemaakt worden door de controleurs gaan ze simpelweg niet werken omdat teveel mensen een andere wereld willen. U wekt de indruk het hier niet oneens mee te zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *