Technologie is slechts voor de overgang

Op deze site wordt veel geschreven over (verborgen) technologieën en hoe deze de huidige schaarste gaan beëindigen. Technologie is echter niet een doel op zich, maar alleen een hulpmiddel naar bewustzijnsverhoging. Wezens met een bepaald bewustzijnsniveau hebben geen technologie nodig. Voor hen die hoofdzakelijk in de lagere fysieke dichtheden opereren is technologie een surrogaat voor hun natuurlijke eigenschappen in de hogere dichtheden.

Het doel van de controleurs is om de wereldbevolking tot transhumane robots om te vormen.  Transhumanisme is de samensmelting van mens en machine, wat begint bij het implanteren van chips en kan eindigen bij volledige integratie van hersenen en computer. Een robot is makkelijk te programmeren en te controleren. De ideologie achter transhumanisme komt uit het luciferanisme. “Lucifer” is symbolisch gezien de heerser van de derde dichtheid. Transhumanisme is de gekozen methode om het leven op aarde te verlengen en hierdoor vooral heerser van het wereldse te blijven. Het is echter niet de oplossing. We moeten technologie slechts als hulpmiddel gebruiken om de condities te creëren voor een ieder om zich spiritueel te ontwikkelen. Zodra technologie gebruikt wordt die men niet begrijpt en spiritueel niet aankan loopt men een groot risico op misbruik. De mensheid loopt het gevaar op dat de technologie die hen eigenlijk zou moeten helpen haar ondergang wordt.

Lucifer door Gustave Dore

Voordat alle veilige menselijke technologieën uit de black projects tevoorschijn zullen komen zal de mensheid op een andere wijze op overvloed voorbereid worden, namelijk door heropbouw van economische en fysieke infrastructuur, kapitaalinjecties, beëindiging van corruptie, armoede en gewelddadige conflicten en herstellen van natuur en milieu. Kort hierna zal vrije energie voor eenieder geïntroduceerd worden en energie overvloed een realiteit maken, waardoor de politieke en monetaire (controle)systemen totaal overbodig raken. Op een gegeven moment is de mensheid dusdanig spiritueel ontwikkeld dat technologieën overbodig zijn geworden vanwege de inherente scheppende kracht van de mens zelf.

De mens zal geen robot worden maar een hogerdimensioneel spiritueel wezen.

 

Zie ook: Ascentie, The Age of Transitions (documentaire), Toespraak aan de controleurs (video), De transhumanistische agenda

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *