Civiele inlichtingendienst Geopolitiek en exopolitiek

U wilt helpen?

Vrije Wereld Operaties (lezer participatie)

Wereld bevrijding is een ieders verantwoordelijkheid.

Wilt u meewerken aan een vrije wereld? En u vraagt zich af wat u kunt doen voor een vrije wereld?

VrijeWereld.org roept u op om agent voor vrijheid te worden door deel te nemen aan de volgende operatie(s):

Lopende operaties:

OPERATIE: Boycott Bilderberg bedrijven

OPERATIE: Stoepkrijt

 

Publiciteit

OPERATIE: Zegt het voort!

Help ons de gegeven informatie te verspreiden. Dit kunt u doen door mond tot mond reclame. Vertel uw vrienden en familie over VrijeWereld.org. Like ons op Facebook en Twitter share/retweet links naar artikelen. Plaats een link naar http://www.vrijewereld.org of de onderstaande banner uw eigen website etc. etc. etc. Dit is de manier waarop de website kan groeien.

connect the dots

Des te meer mensen geïnformeerd worden des te sneller zullen de veranderingen intreden.

 

Financiële steun aan VrijeWereld.org

De website VrijeWereld.org wordt verzorgd door 100% vrijwilligers. Deze mensen verwachten geen compensatie voor hun werk en kosten (zoals de webhost). Vrijblijvende donaties zijn echter welkom en worden geapprecieerd.

Doneer Bitcoins aan: 1DqrpbNX8kKA6YuAR1Qofg9iCbKHQ9ywze


Noot:Alle deelnames en gevolgen zijn geheel voor de verantwoordelijkheid van de deelnemende agenten. VrijeWereld.org wijst geweld en beschadiging van eigendom af, behalve in het geval van proportionele zelfverdediging.

Binnenkort meer operaties…

Zie ook: U moet het zelf doen (video)

40 reacties

 1. Luna schreef:

  yeah

 2. XPNC schreef:

  Wat wordt precies bedoeld met die kroon en dat kruis erin?

  • Vrije Wereld schreef:

   De kroon en het kruis zijn van Rooms-Katholieke oorsprong. Hiermee bedoelen wij het Vaticaan, maar ook bijvoorbeeld de vrijmetselaars orde die bekend staat als de Knights Templar die zich onder het Vaticaan schaart.

   Het logo wordt vaak bijgestaan door de uitspraak ´in hoc signo vinces´, wat ‘in dit teken zult gij overwinnen´ betekent.

  • Albert Boland schreef:

   Mijn nieuwe gratis e-boek ‘SurvivalKit’ / Perlengkapan Bertahan Hidup is een tweetalig (Engels en Indonesisch) praktische studie betreffende je Christelijk geloof. Geen ‘religie’ dus! Er wordt ongelofelijk veel onzin verteld over het ware evangelie, de blijde boodschap: vol van oordelen, schuldgevoelens, angst… dat is absoluut het tegenovergestelde wat Jezus zelf bedoelde! Ga naar https://www.strangersofthestreet.com en download als je geestelijk snel wilt groeien! Ook is er een NL e-boek daarvan (sneller te downloaden maar minder compleet en leesbaar!)

 3. Marry Voorneveld schreef:

  Hallo,
  Met enige regelmaat verschijnt er naast het beveiligingsslotje bij het inloggen op mijn betaalrekeningen: Identified by VeriSign en Identified by
  Global Sign. Wat heeft dit te betekenen? Kunnen jullie deze vraag beantwoorden? Ik heb er nu niet direct een goed gevoel bij.

  Alvast hartelijk dank

  Marry Voorneveld

 4. Nico schreef:

  L.’s.

  Zo rondstruinend op het net loopt een mens interessante zaken tegen het lijf.

  Mijn vraag aan u is. Weet u iets te vertellen over het hoe en waarom van dit clubje?

  http://www.overpopulationawareness.org/united-kingdom/en/home.html

  Het clubje genaamd, Overpopulation awareness is van mening dat Nederland beter af is als er om te beginnen maar 10 miljoen inwoners zouden zijn.
  Alhoewel 10 miljoen? Een paar zinnen later spreekt men al over het gegeven dat minder dan 10 miljoen past echt ideaal zou zijn.
  Er wordt alleen met geen woord gerept over de definitie van het HOE.
  Hoe had men gedacht zich te ontdoen van,  want daar komt het vermoedelijk op neer,  1/3 of meer van de bevolking?

  Zomaar een eerste vraag.

  • Vrije Wereld schreef:

   Beste Nico,

   Wellicht zou u eens kunnen kijken naar Agenda 21, Codex Alimentarius, de soft kill methode en de welbekende methodes als honger, ziekte, oorlog, genocide, etc. Het feit dat al deze plannen er zijn betekent nog niet dat ze uitgevoerd zullen kunnen worden.

   Depopulatie is voornamelijk nazi propaganda en heeft weinig validiteit in een wereld van vrije energie.

   We zijn verder niet bekend met de door u genoemde website of de club erachter.

   MVG,

   Vrije Wereld redactie

  • Guus schreef:

   10 Miljoen, dat klinkt redelijk.
   Sterilisatie bij verkrachters en pedofielen zou een eerste stap zijn verantwoordelijkheid te nemen voor ons land. De getuigenverslagen van kinderen die vanaf hun babytijd verkracht worden zouden ook geholpen zijn met castratie van dergelijk kerels.

   Daarnaast kan men het ook selectief toepassen.
   Politie agenten hebben bijvoorbeeld een lagere intelligentie dan gemiddeld, dus met een genocide op deze roomse seculiere arm van de Inquistie, de politie agenten, zouden we het intellectueel niveau van ons volk op een hoger plan kunnen brengen. Ook andere ambtenarij kan met bezuinigingspolitiek aangepakt worden, want die smerige leugens van crisis en bezuiniging behoeven we niet te accepteren. Liegen in de politiek is landverraad, dus als zo’n ambtenaar niet vrijwillig opstapt, dan moeten we voorbeelden stellen.

   De Bijbel leert dat leugenaars naar de hel gaan, maar dat wil nog niet zeggen dat we die lui in de watten moeten leggen, voordat ze hun oordeel zullen krijgen. Jezus zat aan met de tollenaars(belastingsdienst) en zondaars(militairen) om ze te bekeren, waar zijn daar van de vruchten?

 5. Guus schreef:

  Ik heb hyperschakels geplaatst naar hier vanaf me Twitter account en andere plekken op internet, voor zover dat passend is in de context daar.

  Ik meen namelijk dat deze website belangrijk is.
  Er zijn er ook zaken hier die ik niet onderschijf, zoals ik dit hopelijk duidelijk maakte met commentaren hier en daar. Maar dit verschil van mening is niet zozeer mijn mening tegenover de makers van deze website, maar de wijze waarop de Contrareformatie in staat is de ruime meerderheid van de mensen te manipuleren, waar iedereen het slachtoffer van is. De strijd aan gaan met professionele militairen met 1600 jaar ervaring, die twee keer zo lang studeren dan professoren van Universiteiten en inmiddels de meeste middelen in handen hebben, begenodigt moed, informatie, mankracht en wederzijdse feedback.

  Dit toegelicht omtrent zaken die ik zag op deze pagina: De Contrareformatie bedient zich van doctrines voor macht, de achtergronden zijn gelegen in de geslachtslijnen van de Romeinse Keizers, Rome had zelfs in het verleden vervalsingsfabrieken. Bedient zich van geselecteerd personeel uit weeshuizen en internaten, bedienen van de rijken om rijkdommen te verwerven, de Biecht, de indoctrinatie van Katholieken en van de andere dochters van Rome, macht over het onderwijs, inflitratie en overname van de media, moord middels Hospitaals en de politie zelf is opgezet door de gevaarlijkste moordenaars en bandieten die deze planeet kent. Strijd met zulke vijanden is een eervolle onderneming, waarheid brengt de overwinning.

  @ Frans de Groot
  Ik heb die supersoldiertalk website bezocht en ben vele uren bezig geweest met bestuderen van het materiaal daar. Mijn conclusie is, dat de MKUltra, Monarch en andere slachtoffers van pedofilie die ik leerde kennen middels interviews en andere publicaties, altijd ouder zijn dan 30, terwijl de meesten vertellen dat de mindcontrol breekt na de leeftijd van 30 jaren, maar de gepresenteerde supersoldiers zijn allemaal jonger dan 30 jaar oud. Ik raad het mensen af daar al te veel tijd aan te besteden, want de verhalen die deze lieden vertellen zijn onjuist. De bedoeling van supersoldiertalk zal zijn om onwaarheden te implementeren in waarheidsonderzoek, die als je die voor waar aanneemt, erg veel schade toebrengen aan eerlijk onderzoek. De waarheid die men zoekt te vertroebelen is de achtergronden van de Jezuieten en Kardinalen van Rome, waarbij Joden en Buitenaardsen als dekmantel worden gebruikt voor de geheime daden van de Katholieke Kerk om de Reformatie te infiltreren.

  Een betrouwbaar interview met een supersoldier is te vinden op internet, gedaan door Greg Szymanski met Svali. Ook de publicaties van Cathy O’Brien acht ik betrouwbaar, haar wilde verhalen worden bevestigd door veel onafhankelijke bronnen. Dan natuurlijk nog Mauri, die gebruikt werd door de gevluchtte Nazi’s in de jaren 1950, ook haar getuigenis is erg betrouwbaar, maar weerleggen ook duidelijk de verhalen van supersoldiertalk als opzettelijke vervalsingen van de werkelijke achtergronden.

  Zeph Daniel en Multi-Judy, beiden slachtoffers van het pedofiel netwerk, maakten eens samen een interview waar naar voren kwam dat de volwassenen deze kinderen niet geloven, hoewel ze de waarheid vertellen. Laat ik duidelijk zijn, de mensen die geinterviewt worden op supersoldiertalk, ik geloof wel dat het supersoldiers zijn, maar ik geloof niet dat ze buiten het systeem opereren. Deze geloven zelf wat ze zeggen, maar deze onwaarheiden werden hen gemanipuleerd, Svali was iemand die dergelijke mensen manipuleerde, maar zij kan niet op de camera veilig haar identiteit tonen om te praten over haar geheime werk.

  Ik heb wel alle sympathy voor de mensen die geinterviewt zijn op supersoldiertalk, ik weet wat voor afschuwelijk zaken deze hebben moeten ondergaan, ik zal voor hen bidden.

 6. eke vriens schreef:

  Vrije wereld? Ook voor elektrogevoeligen?. De leugens van de Gezondheidsraad.

 7. quasimodo schreef:

  De bloedstollende, ijzingwekkende, afschuwelijke memoires van een vrouw die beschrijft onder mind-control te zijn gebruikt als seksslavin, presidentieel seksspeeltje en als menselijke computer. Als u dit al te ver vindt gaan – dan zal het hele boek, waarin deze vrouw pijnlijk openhartig vertelt, dat ze letterlijk het lijdend voorwerp was van een groots opgezet MK ULTRA experiment, dat hun slachtoffers van generatie op generatie klaarstoomde als slaven voor prostitutie en andere diensten, door middel van marteling, schrikbewind, verkrachting, afranselingen, ritueel misbruik en elektroshocktherapie, – op u hoogstwaarschijnlijk wel helemaal als fantasie overkomen.
  De categorie waarin dit boek gerangschikt zou moeten worden, bestaat waarschijnlijk nog niet eens.
  Een welgemeende serieuze waarschuwing vooraf!
  Dit is geen boek voor iemand met een zwakke maag, of iemand die super gevoelig van aard is.
  Ook voor mensen die zelf slachtoffer zijn geworden van seksueel misbruik en voor mensen die lijden aan een stoornis waarbij meerdere persoonlijkheden in één lichaam wonen, persoonlijkheden die van tijd tot tijd en om beurten het hele lichaam volledig opeisen voor een van deze persoonlijkheden (dissociatie stoornis) is dit beslist geen geschikt boek om te lezen. De verantwoordelijkheid hiervoor leg ik helemaal bij u alleen neer. U bent echter gewaarschuwd.
  Het boek begint met het verhaal van een vrouw die werd verkracht door haar eigen vader als zuigeling. We volgen haar op de voet terwijl ze zelf uit haar eigen herinneringen verteld wat haar overkomen is. Van verkrachting als zuigeling tot traumatische ervaringen tijdens seksuele rituelen waarbij zij zelf meerdere malen getuige was van gruwelijk wrede moorden op pasgeboren baby’s.
  Op zeer jonge leeftijd werd zij VERKOCHT aan Bob Hope, die volgens haar de hele Amerikaanse regering maar ook de hele entertainmentwereld en vele buitenlandse staatshoofden voorzag van gerobotiseerde seksslavinnen. We zien ook in ons dagelijks leven een zorgwekkend stijgende lijn van algemene acceptatie van televisie programma`s waarin kleine kinderen worden geleerd zich te gedragen als professionele hoeren in programma`s als: toddlers and tiara’s.
  Dit boek verteld het onthullende verhaal van een vrouw die in de 60er-70er jaren door Henry Kissinger zelf werd geprogrammeerd, om als wandelende computer met werkelijk ongelooflijke en voor die tijd ( en nu nog steeds!) ongekende mogelijkheden dienst te doen en zo het geheime doel van De Nieuwe Wereld Orde te steunen.
  Inderdaad, Bob Hope en Henry Kissinger en nog vele andere bekende en hele grote namen in politieke kringen, maar ook in de entertainmentwereld, passeren de revue in dit werkelijk onthullende boek dat de aandacht trok van iemand die vond dat dit verhaal vertaald diende te worden in de Nederlandse taal.
  Dit is een verhaal dat verteld dient te worden en aan de grote klok dient te worden gehangen, omdat het zo schokkend onthullend is, en omdat het op een ontnuchterende begrijpelijke manier de achterliggende werkelijkheid laat zien van een aantal mensen die de hele wereld naar hun eigen hand willen zetten, en daar al een heel eind mee gevorderd zijn, wat in dit boek haarscherp beschreven wordt.
  Daarnaast laat de samensteller van dit boek u ook een onderzoeksrapport zien van professor John Coleman die 20 jaar lang onderzoek deed naar de activiteiten van de schaduwregering; de mensen achter de vorming van de Nieuwe Wereld Orde, en hij laat u ook een kijkje nemen in ons eigen land, want hier kennen ze deze handelswijze ook! Onze regering is ook verre van brandschoon.
  De samensteller van dit boek luidt de noodklok. Het is vijf voor twaalf!!
  Quasimodo – klokkenluider van beroep
  Het was George Orwell die in 1984 schreef: “Macht is het menselijk brein slopen en herbouwen in een vormgeving van jouw keus.”
  dit alles en nog veel meer kunt u lezen in een nieuw boekMind-control
  te bestellen via http://www.boekenbestellen.nl/boek/mindcontrol

 8. linda schreef:

  tip

  Hieronder de brief van Frank de Wit uit Helmond;

  Hallo beste vrienden,

  Ik maak me zorgen over het gebrek aan zonlicht en onze ozonlaag die steeds verder wordt vernietigd door de chemicaliën die chemtrail vliegtuigen verspreiden onder het mom ons juist te beschermen tegen diezelfde ozonlaag. Bovendien worden steeds meer mensen ziek van die chemicaliën die we dagelijks inademen.
  Heb jij daar ook iets van meegekregen?

  Ik bestudeer dit fenomeen al enige tijd.
  Veel mensen denken dat die witte strepen, natuurlijke condenssporen van de hete uitlaatgassen zijn maar het zijn met name aluminium en barium die, samen met andere chemicaliën, de lucht doen bevriezen op een hoogte waar het niet vriest, waardoor andere vochtdeeltjes ook bevriezen/condenseren en de strepen steeds breder worden om uiteindelijk de hele hemel af te dekken met een witte sluier.

  Om mezelf te verzekeren van de betrouwbaarheid van de vele testrapporten die in omloop zijn, heb ik met mijn vrienden van Chemtrails Benelux, onlangs geld ingezameld om zelf ook een regenwater monster te laten testen door een gecertificeerd bedrijf, en ook daaruit bleek dat het aluminiumgehalte 13.5 keer de maximale norm van 200 microgram per liter drinkwater in zat.

  In de bijlage mijn testrapport.
  Ik kan je per email een korte omschrijving sturen, hoe en waarom, met name de Nederlandse staat, hieraan meewerkt, met links naar de informatie waarop ik dit baseer.

  Waar ik me vooral zorgen om maak is dat dit grotendels in het geheim plaatsvindt. Dat de piloten van die militaire vliegtuigen, grof geld verdienen met het sprayen van chemicaliën, om zo gezegd een sluier te vormen die ons zou moeten beschermen tegen aanvallen van buiten ons heelal, de dunne ozonlaag en tegen de wereldwijde opwarming van de aarde. In een bekentenis noemde een piloot onlangs de plannen voor giftigere chemtrails die niet meer zichtbaar zullen zijn.

  Er is onlangs door de organisatie Earth Matters, maar ook door mij, een WOB-verzoek (Wet Openbaarheid van Bestuur) ingediend bij het ministerie van Defensie, dat kun je persoonlijk ook doen.
  Ik kan je daar een voorbeeldbrief van sturen als je wilt.

  In Zweden hebben 4000 burgers vorig jaar voor $60 miljoen de staat aangeklaagd voor het niet reageren op zo’n verzoek.
  http://worldunity.me/burgers-spannen-60-miljoen-rechtszaak-aan-tegen-regering-voor-niet-reageren-op-chemtrails-vraag/

  In Nederland is er inmiddels een petitie gestart, gericht aan de tweede kamer, waarin aandacht wordt gevraagd voor de enorme gevolgen voor onze gezondheid en milieu. Die moet door minimaal 40.000 mensen zijn ondertekend.
  Stel je eens voor wat er gebeurt als na 4000 Zweden, nu ook 40.000 Nederlanders de staat aanklagen voor de misdaden waar zijzelf aan bijdragen. Daarom wil ik je vragen deze petitie te ondertekenen door de link te kopieren en plakken in je adresbalk en om dit bericht door te sturen naar je vrienden.

  http://petities.nl/petitie/stop-chemtrails-nu-en-weermanipulatie-nu#.U7XolZDgI_g.facebook

 9. Jan schreef:

  Goedenavond. Jullie willen wat meer bekendheid. Ik heb jullie geplaatst op http://www.nieuwsuitbar.nl

  Vriendelijke groet jan

 10. Mike schreef:

  Linkje voor boek John Coleman – the Tavistock Institute of Human Relations

  http://thinkorbebeaten.com/Library/T/Tavistock%20Institute%20of%20Human%20Relations.pdf

 11. Bob schreef:

  Your RSS feed seems to be down

 12. Firestarter schreef:

  De Franklin cover-up affaire (over de criminele activiteiten van de Franklin Credit Union) begon in 1988 te lopen, waarbij tijdens het onderzoek naar verduistering van tientallen miljoenen dollars een grote hoeveelheid kinderporno met betrokkenheid van diverse hoge Amerikaanse functionarissen. Tijdens het verdere onderzoek bleek dat behalve het witwassen van geld, belastingontduiking en drugshandel sprake was van pedofilie, moord en ontvoeringen. Hierbij dook de naam van vicepresident – later president – George Herbert Walker Bush (George Bush senior) op.
  De meeste informatie hierover op internet is waardeloos. Ik begon pas een redelijk beeld van deze affaire te krijgen door het verslag van (de inmiddels overleden) Ted L. Gunderson. Eind jaren 1980 getuigden 80 jonge mensen dat ze als kind seksueel misbruikt waren, het merendeel trok hun getuigenissen in, nadat ze onder druk gezet werden. Gunderson verklaarde dat er pogingen gedaan zijn hem te vermoorden.
  Er is in meerdere boeken aandacht aan besteed, onder andere in het hoofdstuk “Omaha” van “George Bush: The Unauthorized Biography”. Op 3-5-1994 zou de documentaire “Conspiracy of Silence” uitgezonden worden op Discovery Channel, op het laatste moment werd dit verhinderd. Later werd een gecensureerde “Conspiracy of Silence” op internet gezet, die nog behoorlijk schokkend is. In april 1998 zou de documentaire “The Johnny Gosch Story” op ABC uitgezonden worden, ook dit ging niet door; Karen Burnes had 45 slachtoffers geïnterviewd en werd ineens doodziek.
  Larry (Lawrence E.) King (niet de TV-persoonlijkheid) stond vanaf 1970 aan het hoofd van de Franklin Credit Union en regelde kinderen voor de perversiteiten van de Amerikaanse elite. In 1984 was hij aangesteld als campagneleider voor de zwarte kiezers bij de verkiezingscampagne van Ronald Reagan (waarbij Bush senior vicepresident werd) en zong het Amerikaanse volkslied bij de republikeinse conventies van 1984 en 1988. Larry werd niet veroordeeld voor pedofilie, kindermoord of ontvoering, maar tot vijftien jaar gevangenisstraf voor verduistering van miljoenen dollars en belastingontduiking, nadat hij op 19-5-1989 gearresteerd werd.
  Ik zal de belangrijkste gebeurtenissen weergeven.

  Paul Bonacci. Verklaarde maakte vanaf zijn zesde jarenlang deel uit van de groep kinderen die seksueel misbruikt werden door (de klanten van) Larry King en Alan Baer; hij had honderden seksfeestjes meegemaakt. Paul vertelde dat kinderen – meisjes en jongens – uit pleeggezinnen, Boys Town Omaha en andere weeshuizen per vliegtuig naar Washington vervoerd werden voor seksfeestjes met hoge functionarissen. Hij getuigde dat Alisha Owen misbruikt werd door Robert Wadman. Vanaf tien tot veertien jaar hielp Bonacci bij de ontvoeringen van kinderen door ze naar auto’s te lokken, waarin ze meegenomen werden. Bonacci had zes veilingen meegemaakt in Las Vegas waarbij meerdere kinderen verhandeld werden voor prijzen oplopend tot 50.000 dollar. Hij verklaarde dat Bush senior betrokken was. Bonacci had gezien dat Rusty Nelson foto’s nam. Bonacci zocht contact met de moeder van Johnny (Noreen Gosch) tegen wie hij opbiechtte dat: 1) hij geholpen had bij de ontvoering van Johnny Gosch, 2) dat Johnny veertien dagen nadat hij ontvoerd was voor duizenden dollars verkocht werd aan kolonel Michael Aquino (die Johnny misbruikte) en 3) dat Johnny nog in leven was. Bonacci verklaarde ook dat een vliegtuig van de DEA werd gebruikt om kinderen te transporteren. Bonacci vertelde dat hij seksueel misbruikt werd op Bohemian Grove in Californië, waarbij een jongen vermoord werd. Bohemian Grove is een feestlocatie van de Bohemian club van prominenten als de familie Bush en Henry Kissinger. Dit verklaarde hij: “We, meaning Nicholas and I, were driven to an area that had big, big trees. It took about an hour to get there. There was a cage with a boy in it who was not wearing anything. Nicholas and I were given these Tarzan things to put around us and some stuff like that. They told me to, (I won’t use the word) blank the boy and stuff. (In other words have sex with him.) At first I said no and they held a gun to my genitals (I’ll use that word) and said do it or else lose them or something like that. I began doing it to the boy and stuff. And Nicholas had anal sex and stuff. We were told to blank him and stuff and beat on him. I didn’t try to hurt him.
  We were told to put our blanks in his mouth and stuff and sit on the boy’s blank and stuff and they filmed it. We did this stuff to the boy for about 30 minutes or an hour when a man came in and kicked us and stuff in the genitals. And picked us up and threw us. He grabbed the boy and started blanking him and stuff. The man was about (I’m not sure how to say this) the man was about so many inches long and the boy screamed and stuff. The man was forcing his blank into the boy all the way. The boy was bleeding from his rectum and the men tossed me and him and stuff and put the boy right next to me and grabbed a gun and blew the boy’s head off. The boy’s blood was all over me and I started yelling and crying and the men grabbed Nicholas and I and forced us to lie down. They put the boy on top of Nicholas who was crying and they were putting Nicholas’s hands on the boy’s blank. They put the boy on top of me and did the same thing. They then forced me to blank the dead boy. (It gets pretty crude) …
  And after we were cleaned up and dressed in these things we were told to put on shorts, socks and a shirt and shoes and were driven to a house where the men were at some others. They had the film and they played it. As the men watched it they passed Nicholas and I around as if we were toys”.
  Bonacci werd in 1989 tot vijf jaar gevangenisstraf veroordeeld omdat hij een minderjarige jongen onzedelijk betast had en werd aangeklaagd voor meineed. Op 27-2-1999 kreeg Bonacci door de rechtbank in Omaha, Nebraska een miljoen dollar aan schadevergoeding toegewezen van Larry King, omdat hij van 1980 tot 1988 gemarteld was.
  Johnny Gosch. Johnny werd op twaalfjarige leeftijd ontvoerd in De Moines, Iowa. In maart 1997 bracht hij zijn moeder een verrassingsbezoek, waarbij hij bevestigde wat Bonacci haar verteld had. Ik heb een foto gezien van “Johnny Gosch” vlak bij George H.W. Bush op wat een bijeenkomst voor een verkiezingscampagne lijkt; er staat niet bij wanneer deze foto genomen werd.
  Alisha (Alicia) Owen. Alisha verklaarde dat ze vanaf haar veertiende regelmatig misbruikt werd door Robert Wadman, hoofdcommissaris in Omaha. Alisha was vijftien toen ze een dochter (van Wadman) kreeg. De broer van Alisha werd op 9-11-1990 opgehangen gevonden in zijn cel (zelfmoord). Alisha werd op 8-8-1991 veroordeeld tot 9 tot 27 jaar voor meineed, ze werd langdurig geïsoleerd.
  Eulice (Lisa) Washington (Nelly Patterson Webb). Lisa verteld dat ze vanaf haar vijftiende (1985) seksueel misbruikt werd bij feestjes in Washington, Chicago en New-York, waar de aanwezigen, uitgezonderd penetratie, alle seksuele handelingen met haar mochten doen. Lisa was pleegkind in het gezin van Jarrett en Barbara Webb (de Webbs waren familie van Larry King en Jarrett Webb zat in de directie van de Franklin Credit Union) samen met haar eveneens misbruikte zus, Tracey. Ook andere pleegkinderen in het gezin Webb verklaarden dat zij mishandeld en seksueel misbruikt werden. In september of oktober 1984 werd Lisa naar Chicago gebracht in het privévliegtuig van Larry King vergezeld door vijftien tot twintig jongens van Boys Town. Kathleen Sorenson, die de zusjes Washington opving in haar pleeggezin na de familie Webb, deed aangifte tegen King. Sorenson stierf in oktober 1989 in een auto-ongeluk. Een rechter in Nebraska verwierp in december 1990 alle aanklachten tegen pleegouders Webb, terwijl Lisa vier leugendetectortests had doorstaan. Lisa had Bush senior bij twee van de seksfeestjes van King had gezien. Hulpverlener Julie Walters verklaarde dat Lisa het volgende had verklaard: “She indicates that she set at a table at the party while wearing nothing but a negligee. She stated that George Bush saw her on the table. She stated she saw George Bush pay King money, and that Bush left the party with a nineteen year old black boy named Brent. Lisa said the party George Bush attended was in Chicago in September or October 1984”.
  Troy Boner. Trok zijn getuigenis in, nadat zijn broer Shawn op 17-1-1991 stierf door een pistoolschot door zijn hoofd en hij bang was dat hij ook vermoord zou worden. Troy getuigde nadien dat hij wel degelijk van zijn veertiende tot zeventiende jaar seksueel misbruikt werd door Alan Baer, Larry King en Robert Wadman. Ook wist hij dat Alisha Owen misbruikt werd door Wadman. Hij vertelde dat de FBI foto’s had uit 1983, waarop hij seksueel misbruikt werd door Baer. Troy Boner is gestorven (of verdwenen?), nadat hij geïnterviewd werd voor “Conspiracy of Silence”.
  Rusty (Russel E.) Nelson. Was fotograaf van Larry King, die specifieke aanwezigen op de seksfeestjes fotografeerde. Rusty verklaarde dat Johnny Gosch één van de slachtoffers van Larry was. Hij verklaarde dat Larry hem verteld had dat hij de moord op Charlie Rogers had geregeld, die dood gevonden werd met een kogel door zijn hoofd (zelfmoord). Rusty verklaarde dat er via de betrokkenheid van kolonel Michael Aquino een verband was met het Iran-contra schandaal. Rusty verklaarde dat niet alleen Bush senior, maar tevens George Bush junior en president Ronald Reagan klanten van Larry King kwamen. Rusty vertelde dat toen Bob Wadman niet hielp bij een probleem, Larry een direct telefoontje pleegde naar president Ronald Reagan. Rusty verklaarde dat hij drie keer beschoten was. In 1998 werd Rusty gearresteerd in Oregon, voor het bezit van kinderporno (hij had bewijsmateriaal bewaard); hij werd voorwaardelijk vrijgelaten, waarna hij in mei 2000 werd opgesloten voor een “parole violation”. Rusty had Caradori voorzien van bewijsmateriaal, kort voordat die verongelukte.
  Gary Caradori. Caradori was door de speciale commissie van Nebraska aangesteld om onderzoek te doen naar de Franklin Credit Union. Op 11-7-1990 belde hij senator Loran Schmit op, dat hij het beslissende bewijsmateriaal had, die nacht stierf Caradori toen zijn privévliegtuig neerstortte in Aurora, Illinois. De lokale hulpsheriff vertelde dat kinderporno verspreid lag in het weiland waar het vliegtuig was neergestort. De FBI nam direct controle over het “onderzoek” en nam al het bewijsmateriaal mee. Twee dagen later nam de FBI bij het huis van Caradori in Nebraska al het bewijsmateriaal in beslag. De hulpsheriff hield niet zijn mond en raakte enkele maanden later zwaar gewond in een auto-ongeluk waarbij zijn vrouw stierf. De vrouw van Caradori verklaarde dat haar man verteld had dat Johnny Gosch nog in leven was.
  Susan Ford (Brice Taylor). Heeft twee boeken gepubliceerd over seksueel misbruik en rituele moord door Amerikaanse prominenten vanaf dat ze tien jaar oud was. Susan verklaarde dat ze regelmatig bedreigd is en diverse moordaanslagen overleefd heeft. Op 23-6-2000 besloot een rechter haar dochter, Kelly Ford, van haar af te nemen en in de jeugdopvang te plaatsen.
  Cathy O’Brien. Publiceerde een boek over hoe zij seksueel misbruikt werd als kind. Ze vertelde over een besloten seksfeestje met de eveneens minderjarige Kelly met zowel Cheney en George Bush senior en junior, waarbij Bush Senior Kelly in de slaapkamer een beurt gaf. Ze schreef over een ander feestje met Dick Cheney (later vicepresident onder George Bush junior): “Cheney’s face turned red with rage. He was on me in an instant, slamming me back into the wall with one arm across my chest and his hand on my throat, choking me while applying pressure to the carotid artery in my neck with his thumb. His eyes bulged and he spit as he growled, “if you don’t mind me, I will kill you. I could kill you–Kill you–with my bare hands. You’re not the first and you won’t be the last. I’ll kill you any time I goddamn well please.” He flung me onto the cot-type bed that was behind me. there he finished taking his rage out on me sexually”.
  Wezen van Boys Town. Tony Harris en Andre Paine (Nikolai Cayman) vertelden dat zij samen met andere jongens naar Washington gevlogen werd voor seksfeestjes van Larry King. Paine werd in 1988 twee jaar opgesloten in een psychiatrisch ziekenhuis in Georgia, nadat hij zich beklaagde bij het personeel van Boys Town. Fred Carter en David Hill werden seksueel misbruikt door pastoor James Kelly.
  Ray Hill verklaarde dat Bush senior regelmatig minderjarige Latino jongens seksueel misbruikte in het Carousel Motel in Houston Texas.
  Craig J. Spence. In juni 1989 werd door de Washington Times bekend gemaakt dat Spence seksfeestjes georganiseerd had, waarbij de mannelijke bezoekers zich lieten verwennen door mannelijke (homo) prostituees. Hierbij bleek dat Spence nachtelijke rondleidingen voor zijn klanten met prostituees in het Witte huis regelde. Eén van zijn prostituees was de vijftienjarige “Will”. Spence vertelde dat Donald Gregg, adviseur nationale veiligheid van Bush senior, betrokken was bij dit schandaal. Ook bleek dat de directeur van de CIA, William Casey, de seksfeestjes van Spence bezocht had. Spence stierf op 10-11-1989 aan een overdosis in een hotel in Boston (zelfmoord). Misschien werd deze affaire in de publiciteit gebracht om de aandacht af te leiden van de Franklin cover-up.

  Er zijn velen plotseling overleden.
  Bill Baker – een pornografiepartner van Larry King – werd dood gevonden met een pistoolschot door zijn hoofd; Newt Copple – informant van Caradori – stierf in zijn slaap; Clare Howard – secretaresse van pedofiel Alan Baer – stierf in haar slaap; Mike Lewis – hulpverlener voor slachtoffer Loretta Smith – stierf aan de gevolgen van suikerziekte; Joe Malek – partner van Larry King – stierf door een kogel door zijn kop (zelfmoord); Dan Ryan – partner van Larry King – stierf door zuurstofgebrek in zijn auto; Bill Skoleski – politieagent in Omaha die informatie verzamelde – stierf door een hartaanval; Curtis Tucker – partner van King – stierf voor zijn hotelkamer in de Holiday Inn in Omaha; Darlene Novinger – een FBI-agente die ontdekte dat Bush senior met twee zoons drugs verhandelde en drugs en hoeren gebruikten in een hotel in Florida – dook onder nadat haar vader en echtgenote stierven; Robert Hupp – in de jaren 1970 en 1980 directeur van Boys Town – stierf in zijn slaap kort nadat hij benaderd werd door een verslaggever van de Omaha World-Herald krant.
  John De Camp, advocaat van zowel Paul Bonacci, Troy Boner als Rusty Nelson, deed onderzoek naar de Franklin cover-up. Zijn vriend, voormalig CIA-directeur William (Bill) Colby, adviseerde een boek te publiceren (“The Franklin Cover-Up”). Colby stierf op 27-4-1996 bij een kano-ongeluk.
  Op 22-9-2003 werd Margie Schoedinger dood gevonden met een kogel door haar hoofd (zelfmoord). Schoedinger was een civiele procedure gestart tegen president George Bush junior, die betrokken was bij de groepsverkrachting van zichzelf en echtgenoot in december 2002 in Texas. Ook haar familieleden verdwenen.
  Op 29-9-2003 stierf Bertha O. Champagne, de huishoudster van Bush, toen ze bij het huis van Marvin P. Bush in Alexandria, Virginia platgedrukt werd door haar eigen auto in een onverklaarbaar ongeluk.

 13. Anoniem schreef:

  Ook gedacht aan zoek/startpagina’s voor inschrijving ??? [ vast wel ]
  Mensen kunnen jullie ook aanraden.bij bv DUCK DUCK GO

 14. LaTechno schreef:

  Een bladzijde uit mijn boekje welke mij liet zien en nog steeds laat zien hoe e.e.a werkt op deze wereld.

  Neem een kijkje en verbreedt uw horizon waarbij uzelf bepaald wat waar en wat niet waar is: LET wel voor diegenen die nieuw zijn in de materie is een waarschuwing op zijn/haar plaats!!! [ de waarheid kan wel eens vreemder uitpakken dan u ooit voor mogelijk hield ]
  Mijn linkjes:
  https://www.youtube.com/channel/UCN9WjlKBvjBIm3AWDXI1EUA
  Earthfiles [ Linda m.] een uptodate wekelijks
  https://www.youtube.com/channel/UCBvRZuXxShO2f3d7EeQmyjQ
  Connecting Consciousness [ Simon Parks ] 2x/mnd
  https://www.youtube.com/channel/UC2na0DRywwQrXeodGmCt63Q
  Project Camelot [Kerry C ] zeer regelmatige posts
  https://www.youtube.com/channel/UCa5Lacw0dS1fgSb9_kkVVlg
  SphereBeing Alliance [ Corey G. ] regelmatige posts

 15. Waarheid maakt vrij schreef:

  Essentiële informatie , die voor mij de puzzel compleet maakten.
  https://youtu.be/p-BFmn2S_jU?t=2817

  Andere zeer belangrijke info die via Sean voor het eerst van hoorde; Phileas Walder. De zogenaamde rechterhand van Albert Pike, of was het andersom en werd de Pike (de jood) gebruikt om de Satanische boodschap te verspreiden? https://www.youtube.com/watch?v=dnbggL8pGgs Pike kennen zonder Walder, is als kijken met 1 oog…… grote misleiding.

 16. Waarheid maakt vrij schreef:

  Essentiële informatie , die voor mij de puzzel compleet maakten.
  https://youtu.be/p-BFmn2S_jU?

  Andere zeer belangrijke info die via Sean voor het eerst van hoorde; Phileas Walder. De zogenaamde rechterhand van Albert Pike, of was het andersom en werd de Pike (de jood) gebruikt om de Satanische boodschap te verspreiden? https://www.youtube.com/watch?v=dnbggL8pGgs Pike kennen zonder Walder, is als kijken met 1 oog…… grote misleiding.

 17. Waarheid maakt vrij schreef:

  omdat ik mijn reactie maar niet zie verschijnen, nogmaals:
  Phileas Walder. De zogenaamde rechterhand van Albert Pike, of was het andersom en werd de Pike (de zionist) gebruikt om de Satanische boodschap te verspreiden? https://www.youtube.com/watch?v=dnbggL8pGgs Pike kennen zonder Walder, is als kijken met 1 oog…… grote misleiding.

 18. Linda schreef:

  L.S.

  ik herken veel misstanden welke jullie op deze site aangeven. Veel begrippe mij reeds lang bekend.
  Geven jullie echter ook daadwerkelijke ondersteuning in casu zwaar onrecht door autoriteiten? Juridisch en/of pragmatische steun? Intellectueel erg mooi jullie site maar doen jullie ook iets voor sociale intellectuelen die ook aards zijn en die uitgeput zijn en steun behoeven? Obv waarheidsvinding, integriteit. IK merk nl nogal eens dat mensen die zeggen tegen onrecht te strijden en in zijn voor integriteit, die waarden niet te bezitten cq laten zien…..Ivm urgentie; woonruimte kwijtraken na gruwelijke onrechtmatige jaren graag jullie inzet! Mensen worden beloond! Of iig spoedige reply. Bvd!!!!

  • Vrije Wereld schreef:

   We hebben geen middelen ter beschikking om mensen direct te ondersteunen. Het belangrijkste juridische advies wat we kunnen geven is gebruik geen geregistreerde naam. Als u naamverslaafd bent en niet zonder geregistreerde naam wilt leven dan moet u niet klagen over slavernij of onrecht. Zoek ondersteuning in uw gemeenschap en help elkaar.

 19. alzo schreef:

  Het is interessant hoe de regering en haar volgelingen ons in ons eigen land slaven maakt in hun systeem , slaven voor hun
  ideologie, en winst. dit systeem te verwerpen kan op twee manieren een beiden niet makkelijk haalbaar , beide eerste moet de regering voor iets anders vervangen worden.
  wat niet echt kan daar de overheid slechts een reflectie van het volk , dus altijd zal streven dat te zijn. de ander manier is je los te maken van al deze ideeën en en te realiseren dat je al die ideeën zelf bent .
  en de vrijheid er in licht deze niet meer te hebben , als je dit lukt zul je de werkelijke vrijheid ervaren en zelf zijn .
  een verandering die je veel inzicht geeft en veel beloningen omdat , datgene wat ieder verloren heeft terug gewonnen is
  en er geen nieuw spel naar valse waarden meer begonnen word , je zult de waarden zelf zijn !

 20. Hh schreef:

  Deze site is vol met conspiracy theorieën

 21. LC schreef:

  Wellicht ook mooi voor de pdf bibliotheek:

  De utopie van Aldous Huxley:

  https://www.huxley.net/island/aldoushuxley-island.pdf

  En de kritiek op revolutionaire bewegingen van George Orwell:

  http://www.huzheng.org/geniusreligion/AnimalFarm.pdf

  Blessings,

  LC

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *