Richard Dolan – UFOs & the National Security State (presentatie + boeken)

Presentatie uit 2010 door auteur en onderzoeker Richard Dolan over de UFO doofpot, de compartimentalisatie van de zwarte budgetprogramma’s en de verbanden tussen staatsorganen (inlichtingendiensten) en multinationale concerns.

De bijbehorende boeken als .pdf:

Zie ook: Secret space program conferentie (sprekers), Disclosure en exopolitiek, Bob Lazar, Het geheime ruimtevaartprogramma, De Nellis AFB UFO (video), Steven Greer over de UFO doofpot (lezing + boek), Richard Dolan over de UFO doofpot (lezing), David Adair over het geheime ruimtevaartprogramma (lezing), Voormalig NRO/USAF agent over het geheime ruimtevaartprogramma, Ex Area 51 medewerker Ed Fouche over het geheime ruimtevaartprogramma (lezing), De interconnecties van de ‘black projects’ (afbeelding), Black projects patches (afbeeldingen), Secret space program conferentie (sprekers), Arthur Neumann over ‘black projects’ (interview), Bob Lazar, D.U.M.B. ondergrondse militaire installaties

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *