PizzaGate pedofilie netwerk

PizzaGate de Satanische beerput

#PizzaGate is het  schandaal rondom een pedofilie ring in Washington D.C. (USA) dat ontdekt werd door opvallende code woorden in de door Wikileaks (via Amerikaanse inlichtingendiensten/ Seth Rich) gelekte John Podesta emails (campagne voorzitter van Hillary Clinton) . Er werden veel vreemde code woorden zoals Pizza ontdekt. Deze code woorden schijnen te duiden op Satanisch kindermisbruik binnen pizza restaurants (Cheese Pizza is een code voor Child Pornography). Hillary Clinton is een van de betrokkenen bij dit schandaal. Ondertussen is er een wereldwijd onderzoek door burger journalisten gedaan naar dit schandaal.

Een van de door Seth Rich aan Wikileaks gelekte emails.

Schilderij van John Podesta’s favoriete schilder.

John Podesta de pedofiel met Satanisch getinte kunst in zijn kantoor.

Tweet van de in 2012 vermoorde journalist Andrew Breitbart.

De Podesta broers zijn verdacht van de ontvoering van Madeleine McCann op 3 mei 2007 in Portugal.

https://youtu.be/aoobnovmXIU

Video waarop een vermeende kindermishandeling door John Podesta te horen zou zijn tijdens een optreden in het ping pong comet pizza restaurant van de band  “heavy breathing ” :

Een van de betrokken pizza restaurants is Besta Pizza. De eigenaar van Besta Pizza James Alefantis (Rothschild) hint op sociale media naar (ritueel) kindermisbruik. Deze praktijken zijn niet gelimiteerd tot een paar pizza restaurants, zij zijn slechts een klein onderdeel van de wereldwijd georganiseerde pedofiele netwerken.

#Killroom #murder

Video: Killroom in het pegasus museum:

https://youtu.be/o3WjCy3ONgg

Pedofilie

De controleurs gebruiken geïnstitutionaliseerde pedofilie om hun onderlingen te kunnen beheersen. Participatie in pedofilie en ritueel misbruik is essentieel om hogerop te komen in de hiërarchie van de controleurs. De pedofilie netwerken zijn tevens een bron van esoterische energie voor zwarte magie van de controleurs. Grote hoeveelheden kinderen worden in gevangenschap geboren of geroofd uit gedestabiliseerde regio’s (oorlogsgebieden). De CIA is grotendeels verantwoordelijk voor de logistiek van pedofiele operaties.

‘Spirit Cooking’

Marina Abramović is een kunstenares wiens Satanishe opvoeringen vol dood en destructie bijgewoond worden door John Podesta en zijn pedofiele politici vrienden en Satanistische Hollywood figuren. Deze voorstellingen dienen als introductie en voorbereiding op rituelen met echt kannibalisme en andere gruwelen.

Debbie Harry zangers van de muziekgroep Blondie tijdens een “spirit cooking’ diner.

Marina Abramović en kinderhandelaar en verkrachter João Teixeira de Faria aka “John of God”.

Barry Soetoro aka barack Hussein Obama met minderjarige Maggie ‘Wendy’ Nixon.

Occulte rituelen begaan door de controleurs zijn energetisch voedsel voor de energie vampieren.Nationale zekerheid (geheimhouding) wordt als excuus gebruikt om deze praktijken te beschermen.

Beatrix von Amsberg samen met Marina Abramović.

De “Fake News” propaganda

Opvallend is dat zodra #PizzaGate in de publiciteit kwam dat de term fake news (nep nieuws) geïntroduceerd werd tot de massa’s. Dit was gedaan om de schade van dit schandaal te beperken en het af te doen als een onzinnige complottheorie of nep nieuws.

De onderstaande grafiek laat de correlatie goed zien:

Google trends van de zoektermen ‘pizzagate’ en ‘fake news’.

Alle gecontroleerde media zijn medeplichtig aan kindermisbruik en infanticide door de realiteit van #PizzaGate te ontkennen en pedofielen te beschermen.

De Volkskrant, het AD, NRC etc. zijn allemaal media die kinderverkrachters beschermen.

Satanisme en Ritueel kindermisbruik zijn een realiteit!

Satanisch kindermisbruik is een dagelijkse wereldwijde praktijk. Het zijn geen geïsoleerde incidenten het is een wereld wijde organisatie met veel macht en middelen ter beschikking.

De Pedofiele netwerken worden bestuurd door Satanische groepen (zoals het Vaticaan) en bepaalde takken van de vrijmetselarij.

Overheidsinstanties zijn hierbij betrokken, koningshuizen zijn hierbij betrokken, alle politici zijn hierbij betrokken. Deze praktijken zullen doorgaan totdat de samenleving stopt haar kinderen te offeren aan de controleurs.

Bijbehorende boek als .pdf: PizzaGate for Dummies

Meer informatie hier: https://voat.co/v/pizzagate

Binnenkort meer…

Zie ook: Ex-“illuminati” programmeur over mind control en de orde (interview), Satanisch kindermisbruik, Interview met ex-’illuminati’ lid Jay Parker, project MONARCH slachtoffer Brice Taylor (MK ULTRA), Ex-’Illuminati’ lid Carolyn Hamlett over de orde (interview), Ritueel kindermisbruik en kinderhandel in Nederland, Docu v/d week #4 – Conspiracy Of Silence, Arizona Wilder (MK ULTRA slachtoffer), Cathy O’Brien MK ULTRA en Monarch overlevende, Ritueel kindermisbruik in Hampstead, Satanisch Ritueel Misbruik in Canada (video), Satanisch Ritueel Misbruik in Australië (documentaire), Slachtoffer van Satanisch misbruik Jenny Hill vertelt haar verhaal (video + boek), Jeffrey Epstein, de Lolita express en pedo eiland, Q Anon, Docu v/d week #188 – Out Of The Shadows

    Deel dit bericht:

2 reacties

  1. wow… ik moet echt ff bijkomen. Ik wist dat het diep ging. maar door dit artikel heb ik echt meer verbanden kunnen leggen!

    En het rare van alles is…Wij kunnen dit met zun alle gewoon stoppen! Van onderzoek naar Vervolging.

    • Sonja schreef:

      Hoe kunnen wij, als individu bijdragen? Ik ben zelf als slachtoffer weg gekomen. Ik wil daar verder niet over uitwijden op Internet. Maar wil alleen maar zeggen dat de macht bij hun ligt en uiteindelijk ze in staat zijn en de mogelijkheden hebben om alle mensen uit te roeien en opnieuw te beginnen. Waarschijnlijk hoeft dat laatste nooit te gebeuren, want in die gore misbruik machtswereld is mind control altijd hun wapen geweest. Het ultieme genot voor hun in controle. Ze vinden uiteindelijk altijd manieren om de mensen te controleren en manipuleren.. hoe slimmer de mens wordt, hoe geavanceerder hun techniek is.. ze zijn altijd een stapje voor omdat zij voorlopen op onze wetenschap. Er zijn meer ex slachtoffers en de meesten plegen zelfmoord want je bent nooit meer vrij als je weet waar de machten toe in staat zijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *