John Chang’s qi energie in de praktijk (video)

John Chang, een Indonesische heler, demonstreert zijn qi energie voor een filmploeg. Documentairemakers hebben hem begin jaren ’80 ontmoet, maar hij wilde in eerste instantie geen demonstratie doen. Later, in 1987 kreeg de broer van de producent een ooginfectie, en John Chang (de filmmakers noemden hem DJ) was bereid om een speciale vorm van acupunctuur toe te passen, met verassende resultaten. John Chang was boos toen de gefilmde demonstraties publiek waren gemaakt, en weigerde verdere meewerking. Later, toen hij na twee jaar in de natuur op zichzelf te hebben gemediteerd zich realiseerde dat de eeuwen oude kennis verloren aan het gaan was zocht hij de producent op om zijn kunsten te laten zien. In onderstaande video zijn enkele zeer fascinerende demonstraties te zien. Toen deze op een gegeven moment ongewenste effecten met zich mee brachten heeft hij al het contact met de filmploeg verbroken om zich terug te trekken en zijn puur traditionele helerschap te beoefenen.

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *