U hoeft niet te protesteren

U hoeft geen petities te tekenen. U hoeft niet te protesteren, niet te rellen, u hoeft alleen maar vrij te zijn. Non coöperatie is de sleutel tot uw vrijheid.

rellen betoging

De controleurs willen graag dat u hun spel speelt en woest bent en gewelddadig wordt. Speel het spel niet mee. Geweld is een spel dat zij beheersen.

Het spel is snel voorbij als ze niemand meer om mee te spelen hebben. Ze hebben deze energie nodig om zich te voeden. Voedt ze niet en ze sterven af. Tijd om de oude manieren van u af te werpen.
Waarom zou u boze brieven schrijven als deze genegeerd worden? Stop met klagen en verzin een nieuw spel en speel het met al uw hart.

Waarom probeert nog recht te krijgen binnen een onrechtvaardig judicieel systeem? U kunt het niet repareren, u kunt hun spel niet winnen. Ze hebben de regels zo gemaakt dat u altijd verliest als u meespeelt. De rechter heeft trouw gezworen aan een crimineel met NAZI banden, de aanklager en uw advocaat hebben hetzelfde gedaan. Geef geen toestemming om mishandeld te worden.

Ik doe niet meer mee! Wie wil er samen met mij niet meer meedoen?

Laten we een ander spel spelen. En iedereen speelt onder de zelfde regels, geen uitzonderingen, geen ELITE, geen gesjoemel. Dit spel heet VRIJHEID.

Zie ook: Wie zijn de ‘archonten’?, Non coöperatie (video), John Harris over recht (lezing)

 

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *