Michael Salla over de exopolitieke agenda’s van buitenaardse rassen (presentatie)

Presentatie van Michael E. Salla over verschillende types niet-menselijke bezoekers en hun exopolitieke motivaties en agenda’s gebaseerd op de uitspraken van klokkenluiders en contactees.

(Video: Xcon 2005 – Michael Salla – The Exopolitical Motivations of ET Races)

Het bijbehorende document als .pdf: Michael E. Salla – Report on the Motivations and Activities of Extraterrestrial Races – A Typology of the Most Significant Extraterrestrial Races Interacting with Humanity

Zie ook: Michael Salla over het exopolitieke beleid van de controleurs, Robert Dean over UFO’s en buitenaards contact (lezing), Alex Collier over ET rassen (lezing), Karla Turner over ET/ED ontvoeringen (lezing + boeken), Voormalig militair Charles Hall over zijn ET contact ervaringen (lezing)

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *