Democratie bestaat niet!

illuminati jesuit zionist puppetmaster

‘If voting made any difference they wouldn’t let us do it.’ – Mark Twain

Democratie bestaat niet en heeft nooit bestaan in de moderne geschiedenis van onze planeet. De illusie van democratie is wat menig mens aanziet voor democratie.

USA Senator Daniel K. Inouye over de geheime regering:

“There exists a shadowy Government with its own Air Force, its own Navy, its own fundraising mechanism, and the ability to pursue its own ideas of the national interest, free from all checks and balances, and free from the law itself.”

Alle politici zijn gecontroleerd door de verborgen hand (onwetend, welwillend of onder dwang). Wil men naar een nieuw rechtvaardig paradigma dienen we politiek te verwijderen uit ons leven. Er is genoeg energie voor ieders wildste dromen, deze overvloed wordt u ontzegd door de verborgen hand en u wordt in een paradigma van schaarste gedwongen. Omdat u zelf niet verantwoordelijk wilt zijn voor de slachtoffers van deze schaarste verdeling, besteed u de verdeling van deze schaarste uit aan politici. De huurmoordenaar is gehuurd, nu kunt u met een goed geweten naar bed, of toch niet?

Het grootste probleem van de illusie van democratie is dat het altijd de minderheid onderdrukt. Democratie kan dus niet werken binnen een samenleving vol hersenspoeling waarmee de meerderheid wordt bestuurd.
Utilisme is niet te verantwoorden. Niemand hoeft slachtoffer te zijn niemand dient geofferd te worden. Dit is Satanisme waarmee de “samenleving” is geprogrammeerd. Overvloed is altijd de realiteit ook als deze verstoord wordt door de controleurs.

Niemand hoeft voor u te beslissen. Neem uw verantwoordelijkheid voor uw eigen leven en uw eigen beslissingen, niemand kan het voor u doen, niemand zou het voor u moeten doen. Een politiek mandaat geven is een teken van onderwerping en een zwaktebod.

Non participatie in fictieve verkiezingen is de logische weg.

Stem fraude

It is enough that the people know there was an election. The people who cast the votes decide nothing. The people who count the votes decide everything.
– quote geattribueerd aan Joseph Stalin

Het feit dat u een recht heeft om te stemmen betekent niet dat u stemmen geteld worden.

Hieronder een getuigenis van een stemcomputer programmeur over begane stemfraude:
http://www.youtube.com/watch?v=aca-7dAFDKg

Nog een klokkenluider:
http://www.youtube.com/watch?v=k_rMpQKqZhM

gecontroleerde oppositie

Links en rechts zijn een fictie gemaakt om verdeeldheid te zaaien onder de bevolking. Beide kanten van elk conflict worden door dezelfde entiteit gecontroleerd. Deze conflicten zijn non essentiële drama’s om de mensen van de echte thema’s weg te sturen. Bezigheidstherapie. Besteed geen aandacht aan de toneelstukken opgevoerd door de acteurs (politici).

political language

“Democratische” leiders zijn van tevoren geselecteerd door de controleurs om verkozen te worden. De illusie dat u deze leider heeft gekozen word u voorgehouden. Deze leiders zijn opgeleid binnen geheime ordes om  hen voor te bereiden om de bevolking te misleiden.

Is er ooit iets beter geworden na de zoveelste verkiezing? Of doen de politici toch altijd wat hun verborgen meesters hen hebben opgedragen? Onze geschiedenis bevestigd dat democratie niet bestaat.

Binnenkort meer…

Zie ook: Sinterklaas bestaat niet, Vrije Wereld stemadvies, De tyrannie van het Vaticaan (lezing), Slaven van het Vaticaan, Het criminele fascistische “koningshuis”, De Bilderberg conferenties, De Agenda van de “Nieuwe Wereld Orde” (NWO), Vrije Wereld stemadvies

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *