De Trilaterale Commissie (Trilateral Commission)

De Trilaterale Commissie (TC/Trilateral Commission) is een privéorganisatie die dient als stuurgroep voor de controleurs, opgericht in 1973 door David Rockefeller en Zbigniew Brzeziński. De eerste vergadering werd gehouden in Tokio in oktober 1973. De organisatie bestaat uit ca. 300-350 invloedrijke criminelen uit Europa, Zuidoost-Azië en Noord-Amerika en heeft als doel het bevorderen een nieuwe wereld orde op politiek en economisch gebied.

Onder de leden bevinden zich onder andere leidinggevenden uit het bankwezen, bedrijfsleven, politici, academici etc. Leden die een functie uitoefenen in de regering van hun land verlaten de commissie tijdelijk.

Het Noord-Amerikaanse continent wordt vertegenwoordigd door 107 leden (15 Canadezen, 7 Mexicanen en 85 Amerikanen). De Europese groep heeft 150 leden uit België, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Spanje, Tsjechië en Zweden.

Zuidoost-Azië werd eerst alleen door 85 Japanners vertegenwoordigd maar in 2000 werd de Aziatische groep uitgebreid tot 117 leden: 75 Japanners, 11 Zuid-Koreanen, 7 Australiërs en Nieuw-Zeelanders, 15 leden van de ASEAN landen (Indonesië, Maleisië, Filipijnen, Singapore en Thailand) en 9 leden uit China, Hong Kong en Taiwan.

(Video: Prof. Antony C. Sutton over de Trilateral Commission)

Het Bijbehorende boek als .pdf: Antony C. Sutton – Trilaterals over America

Nederlandse en Belgische leden van de Trilateral Commission (volksvijanden):

 • Dick Benschop
 • baron Jean-Pierre Berghmans
 • Luc Coene
 • Wiebe Draijer
 • Louise Fresco
 • baron David Janssen
 • Klaas Knot (DNB)
 • Eli Leenaars
 • Thomas Leysen
 • Joris Voorhoeve
 • Hans Wijers (AkzoNobel)

Zie ook: Jim Marrs – Regeren vanuit het duister (lezing + boek) ,William Guy Carr – Pawns in The Game (lezing + boek), Interconnecties van de geheime regering (afbeelding), Committee of 300, Myron C. Fagan over de “Illuminati” (lezing), De Bilderberg conferenties, De club van Rome, James Perloff – The Shadows of Power (lezing + boek)

  Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *