Steven Greer over de UFO doofpot (lezing + boek)

steven greer

Lezing van 21 november 2015 door Steven Greer medeoprichter van het door Lawrence Rockefeller ondersteunde disclosure project, over de geschiedenis van de ontwikkeling van anti-zwaartekracht voertuigen binnen de zwarte budget projecten en de creatie en continuatie van de UFO doofpot.

Bijbehorende boek als .pdf: Steven Greer – Disclosure – Military and – Government Witnesses Reveal the Secrets in Modern History

Link naar verdere documentatie.
Zie ook: Disclosure en exopolitiek, ‘UFO Disclosure’: De zoveelste ronde, Disclosure Project persconferentie 2001 (video), Citizen Hearing On Disclosure, Richard Dolan over de UFO doofpot (lezing), UFO’s en nucleaire wapeninstallaties, Docu v/d week #3 – Secret Access: UFOs On The Record, De interconnecties van de ‘black projects’ (afbeelding), Bill Cooper over Majestic 12 en de geheime regering (lezing), Ben Rich sterfbed verklaringen, Nog meer ‘UFO disclosure’… (video’s), Docu v/d week #93 – Majestic 12: UFO Cover Up, De compartimentalisatie van kennis binnen geheime genootschappen, Het geheime ruimtevaartprogramma, D.U.M.B. ondergrondse militaire installaties, UFO doofpot documentaires van kwaliteit, Project Blue Book, Area 51 medewerker over geheime technologie, Media controle en manipulatie, Catherine Austin Fitts over het zwarte budget (interview), Gary Webb – Dark Alliance (interview + boek), De valse vlag ET invasie en de NWO, William Pawelec over ‘black projects’ (interview), Ongewenste implantaten, Karla Turner over ET/ED ontvoeringen (lezing + boeken), Stralingswapens, Clones, Gabrielle Pettingale over ‘remote viewing’ (presentatie)

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *