De waarheid is niet “politiek correct”

politiek correct

Political correctness is tyranny with manners. – Charlton Heston

De waarheid is destructief en vernietigd alle illusies. Het breekt de hulzen, de barrières en komt tot de kern. Direct en doeltreffend.

Het is niet uw probleem als anderen zich geschoffeerd voelen door de waarheid. Deze ego’s zullen zich moeten aanpassen of vernietigd worden. Spirituele evolutie heet dit.

Stop met het tolereren en het goedpraten van moord en diefstal, het maakt u medeplichtig.

Een crimineel is een crimineel. Ongeacht zijn titel, zijn invloed of positie.

Alles zal aan het licht komen. Er valt niet te verbergen, ook niet achter politieke correctheid.

Alle criminelen zullen verwijderd worden.

Zie ook: Wat te doen met de criminelen? (dAdD), Slavernij blijft slavernij (afbeelding), NPC meme, Demoralisatie door cultureel Marxisme

  Deel dit bericht:

1 reactie

 1. Guus schreef:

  Bill Cooper relateerde politieke correctheid aan socialisme.
  Maar Bill Cooper, William Milton Cooper, wist niet dat socialisme is opgezet door de Jezuieten vanaf de reducties in Paraguy. Ik weet zo helaas niet meer precies de omgeving of welke show, maar ik vond zijn informatie verduidelijkend.

  Mijn eigen conclusie is, dat politiek correct een ander woord is voor een politieke leugen die men moet ondersteunen om een baan te hebben. Zo kon je in de vorige eeuw in Nederland je baan verliezen, als je de waarheid vertelde over Afrikaanse Apartheid. Politieke correctheid verordend dat je meedoet met de leugens en corruptie inderdaad, je krijgt er vooral mee te maken als je leidinggevende functies krijgt in de maatschappij.

  Het lijkt me, dat dit onderdeel van de propaganda, misschien wel alle propaganda, aansluit bij corruptie in de mensen. Een excuus om corrupt te zijn. In het Katholicisme is politieke correctheid het geloof in Transsubstantiatie, maar ook alle waarheid over de Katholieke doctrines worden als niet politieke correct beschouwt. Het is daarom ook dat Katholieken erg agressief reageren op citaten van Jezus Christus, want dat ontkracht de leugens van de Katholieken. De paus is de antichrist, zelfs dat acht de katholiek incorrect, hoewel de term “antichrist” niets beweerd over goed of slecht. Een antichrist kan in sommige gevallen meer duidelijkheid geven of Christus dan Christus zelf, er bestaan zelfs disciplines in de wetenschap en filosofie die iets beschrijven, door te beschrijven wat het niet is.

  Angst en schaamte voor de waarheid, een rare eigenschap van de hypocriet.

  Hoe gaan die criminelen verwijderd worden?
  Wat is een crimineel?
  Ja, rare vraag misschien, maar ik zie dit woord “crimineel” erg vaak gebruikt in Nederlandstalige artikelen, ook engelstalig, maar het lijkt me een betekenisloze term die haar waarde ontleent aan zo iets als politieke correctheid. Latijns woord. Waarom gebruiken de mensen in dit land niet het woord misdadiger, als ze misdadiger bedoelen?

  De misdadiger langs Jezus op het kruis ging in ieder geval naar het paradijs, maar of dat ook zo was voor de kruisigers, dat kan men betwijfelen.

  Geheime dienst noemt men vaak criminelen, inplaats van geheime dienst.
  Maar als iedereen een zondaar is, waarom gaat men dan sommige zondaren vervolgen? Wat is het verschil tussen een soldaat of een burger die een moord pleegt? Wat is het verschil tussen een inbreker en een belastingdienst? Belastingdienst steelt zelfs meer dan inbrekers, soldaten moorden zelfs meer dan seriemoordenaars. Beetje rare wijze van denken allemaal.

  Voor mij staat in ieder geval, een bankovervaller is een held, een bankier is een van de zwaarste misdadigers die er zijn. Politie die een bankovervaller gaat vervolgen is medeplichtig aan de diefstal door de bankier. Politie die een militair gaat arresteren is normaal, maar dat gebeurd niet, want de mensen zijn alleen maar leugens aan het ondersteunen.

  De mensheid is erg ver van eerlijkheid verwijderd.
  Mocht de mensheid bereid zijn zich te bekeren, waartoe ik de afgelopen 10 jaar geen enkele aanwijzing zag, dan zal er nog een lange weg te gaan zijn. Maar als de mensen zich niet bekeren tot eerlijkheid, het lijkt me dan toch dat we hier spreken over een eindigende situatie. Zonde eindigt in de dood, misschien kan ik in die bewoordingen de mening delen dat alle criminelen de dood zullen vinden, werkelijke mensen zullen het leven vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *