Docu v/d week #37 – Hofmann’s Potion

Deze week een documentaire over de in de jaren ’70 enorm populaire psychedelica LSD. Dit synthetische psychoactieve middel werd per ongeluk ontdekt door Albert Hofmann. Het brengt de geest in een alternatieve bewustzijnsstaat waarin astraal kan worden gereisd. Met behulp van informatie uit andere dimensies kan men zichzelf en de wereld beter leren begrijpen. De kracht van deze drug heeft de Amerikaanse geheime militaire dienst willen gebruiken voor mind control doeleinden binnen project MK ULTRA. LSD komt echter beter tot zijn recht wanneer het subject er voor open staat, wat het tot een uitermate goed psychotherapeutisch middel maakt. De inmiddels overleden ontdekker komt ook zelf aan het woord in deze interessante documentaire Hofmann’s Potion: The Early Years of LSD.

Het bijbehorende boek als .pdf: Dr. A. Hofmann – LSD, heel persoonlijk

Zie ook: Vrije Wereld .PDF bibliotheek

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *