John Cornwell – Hitler’s Pope: The Secret History of Pius XII (boek + interview)

Boek en interview door Katholieke auteur John Cornwell over de collaboratie van het Vaticaan met NAZI Duitsland voor en tijdens de tweede wereldoorlog en de rol van paus Pius XII (Eugenio Pacelli) hierin.

(Video: CBC 8 oktober, 1999/ Hitler’s Pope: Pius XII by John Cornwell)

Bijbehorende boek als .pdf: John Cornwell – Hitler’s Pope

Zie ook: Het Rijksconcordaat (1933), De Jezuïeten en de zwarte Paus

    Deel dit bericht:

1 reactie

  1. The term Jew or Jewish only appeared on the scene after the Greeks and Romans entered and caused havoc in Palestine. The pagan Greeks[7] first raped the women of the Children of Isrâ’îl, as they were not pagans, and whose offspring became known as the Sons of Darkness. Thereafter came the Romans[8] {another pagan nation}, who raped the women of the Sons of Darkness and their offspring became known as the Jews. These facts were made known by John Allegro, a researcher of the Dead Sea Scrolls, which cost him his life! However, it was too late as he had already revealed the secret before he was murdered!

    https://www.veteranstoday.com/2019/09/17/largely-true-the-non-abrahamic-origins-of-judaism/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *