Resonance: Beings of Frequency (documentaire)

Documentaire over Schumann resonantie, 7.83 Hz. De frequentie tussen de aarde en de rand van de ionosfeer, maar ook de frequentie van menselijke alfa hersengolven. Elektromagnetische velden spelen een grote rol bij leven op aarde, zowel planten en dieren waaronder mensen. De enorme hoeveelheid elektromagnetische straling van radio tot telefoon en internet wereldwijd zijn een verstorende factor voor al het leven dat daar dagelijks aan blootgesteld wordt. Vooral de mobiele telefoon is de afgelopen paar decennia enorm gestegen in gebruik, en gebruiken op steeds meer plekken in de wereld en vanaf steeds jongere leeftijd al een mobiele telefoon. Er is veel tegenstrijdig onderzoek naar de negatieve effecten van al deze straling, maar er zijn steeds meer overtuigende voorbeelden die wel degelijk duiden op aantasting van hersenprocessen (waaronder die binnen de pijnappelklier) en kankerontwikkeling als gevolg van blootstelling aan dergelijke straling.

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *