Randy Cramer over geheime ruimtevaart programma’s

edf

Randy Alan Cramer (aka Captain Kaye) claimt (super soldaat) officier te zijn de US marinecore special section en dat hij op Mars gestationeerd zou zijn als onderdeel van een geheim ruimtevaart programma (Solar Warden) zowel als infanterist en als bemanningslid van een ruimteschip.  Volgens hem beschikt de planeet Mars over een atmosfeer met zuurstof,  niet-menselijke intelligente bewoners, water, vegetatie en fauna en menselijke kolonies.

Hij is geen klokkenluider maar heeft instructies van zijn superieuren om deze informatie aan het licht te brengen.

mdf

Logo: “Mars Defence Force” private militaire organisatie die wapens test op Mars.

 

De USMC special section zou opgericht zijn door president  Dwight Eisenhouwer bij wijze van executive order in 1953. Het doel van deze organisatie was het beschermen van de mensheid tegen ET/ED bedreigingen en om een constitutionele vinger in de pap te houden ten opzichte van de vele vaak ongecontroleerde private en semi-private militaire geheime ruimtevaartprogramma’s.

Interview door Michael Salla met Randy Cramer:

Zie ook: Geheime ruimtevaartprogramma’s, James Casbolt super soldaat (MK ULTRA), Shadow Operations: The Mars Project (pilot uitzending), Secret Space Program Conference 2014 (lezingen)

    Deel dit bericht:

1 reactie

  1. marcelleke schreef:

    larie !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *