Satanisch kindermisbruik

Waarschuwing: Als u in het verleden slachtoffer bent geweest van ritueel misbruik, kan het lezen van deze inhoud negatieve fysieke en geestelijke reacties oproepen.

baal worship
In de oudheid was het binnen bepaalde culturen de norm om bloedoffers te brengen. Door de spirituele evolutie van de mens is de meerderheid van dit gebruik afgestapt, echter niet iedereen wilde deze rituelen en offers verlaten, zeker niet diegenen die dachten dat hun wereldse macht hiervan afhing. Diezelfde priesters van toen regeren nu, met dezelfde rituelen.

child abuse pyramid

Sinds de luciferanen beschikken over het staatsapparaat beschikken ze ook over een groot aantal levens. Zo ook de levens van jonge kinderen binnen de jeugdzorg. Uit huis geplaatste kinderen, weeskinderen etc. etc. Deze kinderen zijn veelvuldig slachtoffer van satanisch kindermisbruik en bloedoffers.

De ratio van de luciferanen voor kindermisbruik

Ten eerste beschouwen de luciferanen zich als God met de grote G. En geloven daarmee niet in een God buiten zichzelf om. Dit betekend dat ze geloven alles te kunnen doen wat zij willen. Zoals Aleister Crowley’s channeling uit the book of the law stelde:”Do what thou wilt shall be the whole of the Law“. Kindermoord is dus moreel geen probleem voor deze “mensen”. Ze zien niet in dat er karmische gevolgen zijn gecreëerd door dit leed.

Kinderen zijn onschuldig en daarmee energetisch aantrekkelijker voor offers dan volwassenen, hun lichaam is doorgaans rein van vervuiling zoals nicotine, en andere niet wenselijke stoffen voor de consument(zelfs kannibalisme van kinderen is een praktijk die onder de luciferanen beoefend wordt).

Pedovoren

Het gaat bij ritueel misbruik om het opwekken van negatieve energie, om een negatieve vortex te creëren waar negatieve entiteiten zich mee voeden. Soms is het doel openingen tussen dimensies te creëren en entiteiten naar deze dimensie te loodsen. Als het gaat om de luciferanen van de slangenorde (een van de meest geheime ordes) zijn de bloedoffers ten gunste van reptiel-achtige entiteiten. Deze entiteiten zijn beschreven in het oude testament als de slang bij Adam en Eva. Het is wederom niet belangrijk of men geloofd of niet geloofd in de dingen die de luciferanen geloven. De luciferanen zijn er van overtuigd dat het werkt en handelen naar dit geloof. Deze geloofsovertuiging resulteert in duizenden kinderen die jaarlijks ontvoerd worden op straat of uit het jeugdzorg systeem, en in plaatsing van kinderen binnen luciferaanse kringen om misbruikt te worden.

Andrenochrome gewonnen uit mishandelde kinderen.

Hieronder een Franse documentaire over ritueel kindermisbruik (waarschuwing: zeer schokkend materiaal) uitgezonden op de Duitse televisie met Engelse ondertiteling.


Georganiseerd kindermisbruik door kerkelijke en statelijke organen

We kennen natuurlijk de vele zaken betreffende seksueel kindermisbruik binnen de Rooms katholieke kerk, dit is omdat de Rooms katholieke kerk onderdeel is van de luciferanen. Er is niets Christelijks aan de Rooms katholieke kerk.
Hieronder een quote van de voormalige paus (en Nazi):

(…) In the 1970s, paedophilia was theorized as something fully in conformity with man and even with children. This, however, was part of a fundamental perversion of the concept of ethos. It was maintained – even within the realm of Catholic theology – that there is no such thing as evil in itself or good in itself. There is only a “better than” and a “worse than”. Nothing is good or bad in itself. Everything depends on the circumstances and on the end in view. Anything can be good or also bad, depending upon purposes and circumstances. Morality is replaced by a calculus of consequences, and in the process it ceases to exist. (…)

ADDRESS OF HIS HOLINESS BENEDICT XVI
ON THE OCCASION OF CHRISTMAS GREETINGS
TO THE ROMAN CURIA

Sala Regia
Monday, 20 December 2010

lees hier het hele transcript van de rede.

pedofiel Joris Demmink(afgebeeld: pedofiel Joris Demmink)

In België had men de zaak Marc Dutroux. Dit is geen uitzondering, in elk land waar de luciferanisten heersen bestaat een actieve kindermisbruik scene.

(Video: Mothers of Darkness Castle:The Most Evil Place on Earth! Documentary)

In Nederland hebben we de zaak betreffende pedofiel Joris Demmink (secretaris-generaal van het ministerie van Veiligheid en Justitie), waarin geprobeerd is door de controleurs deze pedofiele kindermisbruik organisatie te beschermen, en het geheel in de doofpot te stoppen. Vele Nederlandse top ambtenaren en politici schijnen hierbij betrokken te zijn (klik hier voor een overzicht van de feiten betreffende deze zaak). De Nederlandse politiek beschermd pedofielen omdat ze gecontroleerd worden door de luciferanen, met Beatrix von Amsberg (ze is niet “van Oranje”) als hun Nederlandse Bilderberg afgezant. Gezien de (NAZI) achtergrond van Beatrix von Amsberg, en de betrokkenheid van de Europese adel bij luciferaanse praktijken, is het niet uit te sluiten dat het illegale Nederlandse “koningshuis” ook bij kindermisbruik betrokken is, of in ieder geval weet heeft van deze praktijken.

In de USA dat een hotspot is voor de luciferanen worden de kindermisbruik projecten vaak georganiseerd binnen geheime projecten van inlichtingendiensten. Criminele (vaak pedofiele) ouders worden door de inlichtingendiensten gechanteerd om hun kinderen af te staan aan de staat, als ze dit niet doen worden ze bedreigd met gevangenisstraf. Andere slachtoffers worden geboren in families die generationeel betrokken zijn bij Satanish ritueel (kinder-)misbruik (vaak ‘illuminati’ families of militaire families met leden in zwarte budget projecten).

(Video:  EO/tijd sein 1989, Satanisme in VS en NL)

Bij sommigen wellicht bekend is de MONARCH programmering (vernoemd naar een soort vlinder). Het MONARCH project begon begin jaren 60 en komt voort uit het bekende mind control programma van de CIA genaamd MK ULTRA. Het project vind zijn wetenschappelijke basis in het mind control onderzoek van de SS. MONARCH is het programmeren van een kind door het toevoegen van traumatische ervaringen door mishandeling zowel geestelijk en lichamelijk.

(Video: Ex-Illuminati Satanist Speaks Out (Child Sacrifice))

De geprogrammeerde kinderen worden door de luciferaans gecontroleerde inlichtingendiensten gedistribueerd aan hoog geplaatste luciferanisten. Hoog geplaatste politici en andere bekenden maken zich vervolgens schuldig aan luciferaans seksueel kindermisbruik en/of bloedoffers.

Deze gang van zaken is extreem populair onder de 13 Satanische bloedlijnen zo ook de (Europese) adel en de pauselijke bloedlijnen.

Binnenkort meer… helaas…
Zie ook: Docu v/d week #4 – Conspiracy Of Silence en Ex-”illuminati” programmeur over mind control en de orde (interview) en Arizona Wilder (MK ULTRA slachtoffer) en Cathy O’Brien MK ULTRA en Monarch overlevende, Joseph Ratzinger, Elizabeth Windsor en Stephen Harper schuldig aan genocide, Ritueel kindermisbruik en kinderhandel in Nederland, Ritueel kindermisbruik in Hampstead, PizzaGate pedofilie netwerk, Docu v/d week #183 – Who Will Find What The Finders Hide?

  Deel dit bericht:

11 reacties

 1. Geus schreef:

  Erg goed overzicht gaf een documentaire Zembla, interview met Regina Louf.
  Regina Louf was getuige X1 van een onderzoek, dat Marc Dutroux en Michel Levebre achter de tralies deed belanden. Hun werkgever in het netwerk, Michel Nihoul, werd na 3 maanden weer vrijgelaten uit de gevangenis. De vrouw van Marc Dutroux kon eerder vrijgelaten uit de gavengenis, omdat ze een Klooster in ging.

  Een goed overzicht van deze belgische lek en daarna doofpot, is gegeven in een artikel door Noel van der Heyden getiteld: Beyond de Dutroux Affair.
  Het artikel wordt regelmatig gecensureerd en opnieuw geplaatst door websites…
  http://isgp.nl/Belgian_X_dossiers_of_the_Dutroux_affair_v1.1.php

 2. leo schreef:

  ik ben zo.n monarch vlinder.
  toch bij elke website waar het gaat om ritueelmisbruik staat nooit de volledige waarheid.
  de reden waarom mensen dit doen.
  de sukkels denken dat door de onmenselijke dingen te doen het kapot maken van kinderen levens en het satanich vermogen om in de toekomst mee te kijken en daar hun levens te beheersen met hun sadistiche wijze van geestelijk martelen om zo hun doel te bereiken vaak alles wat tegen jesus is en vaak om als slaaf de hoer te spelen voor hun perverse denkwijze.
  het ergste is dat dit gebeurt onder trance de persoon in kwestie heeft er geen weet van denk maar aan die leuke tv programmas waar ze mensen iets laten doen en iedereen gaat lachen om het feit dat ze zich anders gedragen.
  gewoon weg om te kotsen en dat op tv als entertament.
  a fijn de reden waarom men kiest voor zo.n bestaan is dat ze alles kunnen doen denk aan strontsex het insmeren van ontlasting het anaal neuken nou gewoon anaal verkrachten het vernederen enzovoorts.
  elke feestdag heilig feest zoals pasen hebben de sukkels van satan hun eigen kalender zo voor het jaar deze kalender staat ook online als je deze gezien hebt staan de ritueele vermeld.
  op de site broken wing die voorslachtoffers bedoelt is staan de werkelijke daden die zij uitvoeren.
  mijn leven is ook geprogrameerd het is beeindgt op mijn 50 levensjaar daar ze niet kunnen winnen van jesus om het maar kort door de bocht te houden.

  maar waarom doen ze dan al deze dingen . men denkt werkelijk dat als ze deze dingen doen dat satan met behulp van aliens men nog komt op halen met een ruimte schip en dat deze hun weg voert buiten gods bereik in een ander melkwegstelsel op een planeet waar zij dan een soort van slechte god kunnen zijn.

  en ik zweer het bij jesus dat dit de waarheid is niemand zal voor deze schoften komen jesus zelfs komt op de wolken en neemt zijn kinder mee.

  pas als de heiligen mens is weg gevoerd komt de groote onderdruking afijn lees de roomskatolieke bijbel satan zelf gebruikt dit bijbels gebeurtenis om zijn misleiding over ufo en dat soort onzin te verkondigen.

  en dat is de hoofdreden je moet je wel besefen dat deze sukkels altijd verliesen ze staan zelfs in de macht van satan en hebben demonen inzich tja waar komt het kwaad anders vandaan .

  omdat deze sukkels dus bezeten zijn. doen en verlangen ze ook alleen om slecht te zijn en alleen voor het geld het aanzien te leven .
  sukkels die vrouwen uitbuiten pooiers en hoerderij dus in elke vorm graag uitbuiten.

  ze zijn zeker verslaafd is het geen alcohol dan wel cocaine of heroine anders voelen ze zich slecht of speed tegen woordig moet je al drug in nemen anders is het geen feestje.

  zo is het dat tegenwoordig zeer veel mensen het verhaal van jesus onzin vinden laat staan wat en welke onzin de satanisten wel zelf geloofen terwijl satan de vader der leugenaars is. kun je na gaan hoe god ze verblind.

  al deze ze verrote mensen met alleen hun eigenbelang behoefen geen oordeel zij worden na hun aards leven meteen de hel ingegooid
  en dat is wel voor mij als overwinaar en servavoir en mijn mede lotgenoten de mooiste overwining op het kwaad.

  demonen zijn gevalen engelen als je het nog niet wist en een ieder die willens en wetends zich tegen jesus keert raakt er mee bezeten.

  trouwens dat geld voor iedereen afijn ik heb weer graag de waarheid verteld
  hoopelijk is the fors wiht you greetings from a fully growing yoda

 3. Har Aelmans schreef:

  Algemeen. Waarom maken wij de wereldbevolking oorlog met ons de wereldbevolking? Mijn antwoord. De natuurwet dient de baas op aarde te zijn. Niet wezens van onze fantasie die we macht over de natuurwet toe fantaseren. Wij hebben de bestuursvorm van de eerste oerwoud medicijnman als waarheid. De eerste oerwoudmedicijnman heeft met het geweld van moord en sociale isolatie het systeem offergaven ingevoerd.
  Iedere mensenbaby wordt bij de geboorte lid van de wereldbevolking. We maken onszelf tot lid van een kleinere groep

 4. Firestarter schreef:

  Het is blijkbaar goed voor je loopbaan om kinderen te misbruiken en vermoorden. Het idee is waarschijnlijk dat pedofiele kindermoordenaars zeker bijdragen aan misdaden tegen de menselijkheid, terwijl mensen met een goede inborst daar niet voor te gebruiken zijn.

  RONDE HUIS NUNSPEET
  In Nederland was seksueel misbruik door de elite al zo’n 100 jaar geleden gemeengoed bij het Ronde huis in Nunspeet van Frank van Vloten. In 1916 en 1917 werden hier twee lijken van meisjes gevonden. Rond 1924 werd bij een politieonderzoek nog drie lijken van meisjes gevonden. Dit onderzoek werd van hogerhand stopgezet. Rond 1982 werden nog beenderen opgegraven.
  Prins Hendrik (echtgenoot van koningin Wilhelmina) was een regelmatige gast van het Ronde huis.
  J.W. Montenberg rapporteerde over wat een luitenant cavalerie van gegoede familie hem vertelde over pedofilie in het Ronde huis omstreeks 1921 en deed nader onderzoek. In1980 werd Montenberg lastig gevallen door de BVD, waarbij zijn archief in beslag werd genomen. Wim Klinkenberg had ook onderzoeksrapporten over het Ronde huis.
  In 1950 werd het boek van “The Round House”van Michael Sadleir gepubliceerd, dit is verdwenen (ook uit de historieboeken). Eind 2012 verscheen het boek “De geschiedenis van het Ronde Huis 1902-1967: mysteries ontrafeld”van een anonieme werkgroep¨.

  ITCCS
  Waar ik twijfels heb over het ITCCS, omdat er legio (opzettelijke) spelfouten in de eigennamen in hun artikelen staan, zodat de informatie niet zo makkelijk gevonden wordt en dat alle veroordeelden geen enkele straf hebben gekregen, twijfel ik niet aan de betrouwbaarheid van de getuigenverklaringen.
  De volgende verklaring komt uit 2013:
  “The agreement came after a new eyewitness confirmed the involvement of Ratzinger in a ritual child sacrifice in Holland in August of 1987.
  “I saw Joseph Ratzinger murder a little girl at a French chateau in the fall of 1987″ stated the witness, who was a regular participant in the cult ritual torture and killing of children.
  “It was ugly and horrible, and it didn’t happen just once. Ratzinger often took part. He and (Dutch Catholic Cardinal) Alfrink and (Bilderberger founder) Prince Bernhard were some of the more prominent men who took part.”
  This new witness confirms the account of Toos Nijenhuis, a Dutch woman who went public on May 8 with her eyewitness account of similar crimes involving Ratzinger, Alfrink and Bernhard”.
  Dit is een getuigenverklaring van 5-6-2014:
  “Mijn naam is Anne Marie van Blijenburgh. Ik ben 24 jaar getrouwd geweest met Kees van Korlaar.Samen met zijn 3 broers vormt Kees van Korlaar een criminele organisatie genaamd Octopus Syndicate (ed. dit is straattaal term in Holland voor Ndrangheta de moderne Italiaanse maffia).
  Ze zijn vanaf 1960 tot op de dag van vandaag nog steeds actief.
  In opdracht van koningin Beatrix hebben zij kinderen geronseld voor het martelen, verkrachten en vermoorden van kinderen in een publieke omgeving.Deze kinderen werden geregeld via jeugddetentiecentra (jeugdgevangenissen) in Nederland.
  De criminelen benaderde de jeugdgevangenissen met het verhaal dat het koninklijk hof vroeg om kinderen die bij de Koningin in dienst konden komen voor een bepaalde periode.
  De detentie centra waren blij met dit verzoek en dachten dat de Koningin een erg sociale vrouw was. Ze verstrekten zonder enige twijfel de persoonlijke dossiers van bepaalde kinderen aan de criminelen.
  Als de jeugddetentie centra deze informatie wilden controleren of het wel allemaal klopte wat de criminelen hun vertelden werd hun een naam en een telefoon nummer gegeven van een hoge ambtenaar aan het hof van Koningin Beatrix.
  Deze hoge ambtenaar bevestigde dat er inderdaad kinderen gezocht werden om voor een bepaalde tijd op het paleis te komen werken.
  De criminelen selecteerden iedere keer uit de ontvangen bestanden van drie kinderen, een kind dat wees was en dus geen familie had. Ze vertelde de jeugdgevangenissen dat dit de kinderen waren die ze wilden, de jeugddetentiecentra gaven het kind nieuwe kleding, zodat het er goed gekleed uitzag tijdens het sollicitatiegesprek en het werd vervolgens op de trein naar Zwolle gezet.
  In Zwolle werd het kind door de criminelen van het station gehaald en naar een gebouw gebracht dat volledig leek op een echt hotel, maar niet open was als hotel, hoewel er mensen in de lobby waren en het leek of het een hotel was.
  Het kind werd aan een tafel gezet en kreeg iets te drinken aangeboden met daarin een drogerend middel. Naast dit hotel was een gebouw waar het tafereel plaatsvond.
  In dit gebouw zaten mensen als toeschouwers en op een gegeven moment werd het kind binnen gebracht door de criminelen.
  Het kind werd gemarteld, verkracht en uiteindelijk op een beestachtige manier vermoord voor de ogen van de toeschouwers.
  In het middelpunt stond Prins Johan Friso (2e zoon van koningin Beatrix).
  Er werd mij verteld dat Johan Friso geestelijk flink gestoord was en een ongezonde interesse in jonge kinderen had en dat hij elke dag van zijn leven een psychiater bij zich had.
  De naam van deze psychiater is Guus Pareau Dumont.
  De criminelen organiseerden de moorpartijen op aanvraag van Koningin Beatrix, zij betaalde voor de moord partijen.
  De criminelen vroegen Johan Friso of hij zijn familieleden en vrienden ook mee wou nemen.
  De ruimte zat dus vol met hooggeplaatste Nederlanders: Ministers, hoge ambtenaren en allerlei mensen die ze op de foto konden zetten om ze daar later mee te chanteren en zo crimineel voordeel te verkrijgen.
  Vraag: Kunt u namen noemen van mensen die aanwezig waren?
  De mensen die ik herkende waren Prins Johan Friso en zijn vaste psychiater Guus Pareau Dumont.
  Johan Friso’s vrouw Mabel Wisse Smit, zij was daar met een oude man en ik denk dat het George Soros was.
  Ik herkende Oud-minister van Justitie, meneer Donner (op dit moment onderkoning van Nederland). Ik herkende Ernst Hirsch Ballin, een heel belangrijke oud-minister van Justitie.
  Ik herkende Mr. Van den Emster, hij was jarenlang voorzitter voor de Raad voor de Rechtspraak in Nederland.
  Ik herkende Dik Berlijn, voormalig hoofd van het Ministerie van Defensie.
  Ik herkende een hele bekende journalist, Gerlof Leistra van het weekblad Elsevier.
  Ik herkende Carla Eradus, de vrouw van de psychiater van Johan Friso, Carla is de Presidente van de rechtbank in Amsterdam, ze is rechter.
  Ik herkende Mark Rutte, hij is op dit moment de Minister President van Nederland.
  Ik herkende Geert Wilders, hij is de leider van de PVV, een politieke partij in het Nederlandse Parlement.
  Er waren ongeveer vijftig mensen elke keer dat ik daar naartoe werd gebracht. Ik ben er drie keer naar toe genomen.
  Ik heb elke keer dat ik er was gezien dat er een kind werd gedood, ik heb gezien dat er twee jongens en een meisje zijn gedood.
  Ik veronderstel dat dit Nederlandse kinderen waren, ik veronderstel dat zij uit detentiecentra kwamen en werden geworven op de manier zoals ik dit al heb beschreven.
  Vraag: U vertelde dat de leiding van de detentie centra dachten dat de kinderen werden opgegeten?
  Ik vroeg een journalist van De Telegraaf in 2005 of 2006 dit voor mij te onderzoeken en te publiceren in de krant.
  De journalist vertelde me dat hij mijn verhaal had gecontroleerd bij de jeugddetentie centra in Nederland en had gesproken met mensen die inderdaad aan de misdadigers die bestanden had gegeven. Zij dachten dat de kinderen die ze op de trein hadden gezet gevraagd werden om op sollicitatiegesprek te komen voor werk aan het hof van Koningin Beatrix. Sommigen van de ondervraagden vertelde de journalist dat ze dachten dat Beatrix de kinderen op at, want ze zetten de kinderen op de trein naar Zwolle en hebben nooit meer taal noch teken van deze kinderen vernomen.
  Vraag: Weet u wat er is gebeurd met de stoffelijke resten van de kinderen die stierven, waar ze werden begraven, wat ermee gebeurde?
  Ja helaas weet ik dit. Ze werden achter het gebouw waar zij werden vermoord eerst in een container gegooid, een koelcontainer.
  Na een aantal ‘voorstellingen’ werd de container naar België vervoerd waar ze een stuk land bezitten en daar werden de kinderen in een gat begraven.

  Vraag: En uw echtgenoot leeft nog?
  Hij leeft nog en hij pleegt nog steeds moorden. Als je bedenkt hoeveel mensen er sinds 2004 zijn vermoord. Het is nu tien jaar en ze vermoorden per jaar tussen de 10 en 20 of meer mensen per jaar, het is verschrikkelijk.
  Ik heb de politie in Nederland vier plaatsen getoond die ze gebruiken als begraafplaatsen. Nooit, nooit, heeft een politieagent ooit de moeite genomen om te gaan kijken”.
  Van Blijenburgh werd in 2001 als advocaat van het tableau geschrapt, omdat ze verklaringen aflegde over hooggeplaatste functionarissen aanwezig bij de verkrachting en moord op kinderen uit jeugddetentie. Als Nederlandse locatie van deze voorstellingen wordt Hoge Veluwe, 8094 Hattemerbroek bij de Elburgerweg genoemd.
  Volgens getuigen zijn in Nederland medeplichtig aan pedofilie en kindermoord: prins Bernhard, prins Friso, Mabel Wisse Smit, Piet Hein Donner, Mark Rutte, Geert Wilders, Ernst Hirsch Ballin, Guus Pareau Dumont, kardinaal Bernard Alfrink, Carla Eradus, Erik van Emster en Dick Berlijn. Internationaal worden de volgende namen genoemd: Queen Elizabeth, Prins Phillip, de Britse premier David Cameron, voormalig paus Benedictus XVI (Joseph Ratzinger) en de huidige paus Franciscus (Francis Bergoglio).
  Getuigen verklaarden dat op 10-10-1964 Queen Elizabeth en haar echtgenoot Prins Phillip 10 kinderen van het Canadese katholieke indiaanse internaat in Kamloops British Columbia meenamen. Deze kinderen zijn verdwenen.
  Bij het Rolodex onderzoek bleek dat de advocaat van koningin Beatrix, Frits Salomonson, in zijn grachtenpand in Amsterdam minderjarige Marokkaanse schandknaapjes misbruikte.
  In 1995 richtte Mabel Wisse Smit met Willemijn Verloop War Child Nederland op. War Child “helpt” kinderen die getraumatiseerd zijn door oorlogsgeweld, bij voorkeur natuurlijk zielepietjes die geen familie hebben, zodat niemand ze mist als ze spoorloos verdwijnen.

  MARIANNE VAATSTRA
  Op diverse Nederlands- en Engelstalige websites staat een gedetailleerd verslag van de gruwelijke verkrachting van en moord op de zestienjarige Marianne Vaatstra op 30-4-1999, 1-5-1999, tijdens de Walpurgisnacht, waaraan voor satanisten een vruchtbaarheidsmythe is geassocieerd.
  De broers Van Korlaar werden op 30-4-1999 benaderd door het koninklijk huis om nog die avond een voorstelling te geven voor prins Johan Friso. Zij weigerden eerst, omdat de reguliere locatie niet beschikbaar was en nog geen slachtoffer geregeld was. Nadat de druk opgevoerd en de prijs verhoogd werd naar zo’n half miljoen gulden, gingen de broers overstag. Als theater voor de voorstelling werd een stacaravan geregeld en Vaatstra werd van de straat geplukt door Kees en Adelbert van Korlaar.
  Nadat prins Friso tussen 22:00 en 22:30 uur de Alphabet verliet, werd Vaatstra verkracht en vermoord, met Friso en zijn psychiater Guus Pareau Dumont als publiek. De voorstelling werd uitgevoerd door Feik Mustafa en Ali Hussein Hassan (twee misdadige asielzoekers, die jarenlang in het Asielzoekerscentrum Kollum woonden). Mustafa had al eerder op 30-4-1999 een dertienjarig meisje uit AZC Kollum verkracht, die pas enkele dagen later aangifte deed. Deze aangifte werd op 15-7-1999 geseponeerd door Onderofficier van Justitie mr. J. Stoffel. Op 3-5-1999 werd Mustafa overgebracht naar het AMOG Musselkanaal, om de volgende dag door de Vreemdelingendienst op een vliegtuig naar het buitenland vervoerd te worden.

  GODSDIENSTWAANZIN
  Het heeft er de schijn van dat kinderen geofferd worden aan de duivel door godsdienstwaanzinnigen, omdat ze denken dat ze hierdoor bovennatuurlijk krachten krijgen. Misschien baseren ze dit wel op de “heilige” Tenach (het Oude Testament), zie de volgende citaten.
  Exodus 13:12-16

  12 Dan moet u alles wat als eerste de moederschoot verlaat aan de HEER afstaan. Alle eerstgeboren mannelijke dieren die uw vee werpt, moeten aan de HEER gegeven worden.
  13 Elk eerstgeboren veulen van een ezel moet u vrijkopen met een lam. Koopt u het niet vrij dan moet u het de nek breken. Ook elke eerstgeboren zoon moet u vrijkopen.
  14 En als één van uw kinderen u later vraagt: “Waarom doen wij dit?” dan moet u dit antwoord geven: “Met krachtige hand” heeft de HEER ons bevrijd uit Egypte, uit de slavernij”.
  15 Toen de Farao weigerde ons te laten gaan, heeft de HEER alle eerstgeborenen in Egypte, van de mensen en het vee, gedood. Daarom offer ik de HEER alle mannelijke dieren die als eerste de moederschoot verlaten en koop ik elke eerstgeborenen zoon vrij.
  16 Laat dit gebruik zijn als een teken zijn om uw arm en een band op uw voorhoofd om u eraan te herinneren dat de HEER ons met krachtige hand uit Egypte heeft bevrijd.
  Genesis 22:1-2
  1 Enige tijd later stelde God Abraham op de proef: “Abraham!” zei hij: “ik luister” antwoordde Abraham.
  2 Roep je zoon je enige, van wie je zoveel houdt, Isaak, en ga met hem naar het gebied waarin de Moria ligt. Daar moet je hem offeren op een berg, die ik je wijzen zal.

 5. fepijn schreef:

  Dit soort misbruik is misschien wel eenvoudiger uit te voeren dan menigeen denkt vooral als kind komen dingen snel bedreigend en heftig over en zonder een goed kader is het moeilijk te interpreteren ( bijvoorbeeld opgesloten zijn, hoe lang? waar? enz) maar je gaat dan wel kapot Zaken worden dan wel hetzelfde uitgevoerd ( zelfde methoden, zelfde soort vernederingen, bedreigingen, kapotmaken van anderen.), maar er is ook groot verschil. Of zoiets werkelijk een groot georganiseerd verband zou zijn weet ik niet, misschien is er ook zoiets als ‘gelegenheid’in de vorm van personen die volledig religieus gestoord zijn. Immers, het ergste geweld in de Christelijke kerk tegen kinderen hebben we altijd braaf gedoogd, ik heb er zelfs niemand ooit over gehoord, terwijl dat wel 13 jaar ook meegemaakt is, met mij vele anderen uit SGP achtige zwarte kousen zooi kerk.

 6. Theo schreef:

  Ik wil even reageren op Firestarter. Wat je verteld over zwolle. Over een gebouw dat er uit zag als een hotel . Maar het niet was. Dat is mijns inziens onmogelijk. Ik ben van 1990 tot 1996 taxichauffeur geweest in Zwolle. Destijds had zwolle ( schat ik) 30 mensen die full-time taxichauffeur waren. En evenveel zo niet meer part-time chauffeurs. Juist taxichauffeurs zou dat opvallen . Een gebouw dat er uit zag als een hotel maar het niet was. Kijk niet alle chauffeurs daar waren bikkels. Maar een hoop wel hoor. En ECHTE kindervrienden. Die zaten er ook bij. Als ze dan om wat voor reden hun mond moesten houden. Dan weet ik zeker dat sommige bv. op hun sterfbed dit niet zouden laten passeren. Wie kan zich de chauffeurs van Taxi Tadema nog herinneren? Ikke wel hoor. Ik weet het nog precies. Die 2 meter lange chauffeur van Tadema stond eerste plaats. Er drentelde een ouder echtpaar het station uit. Met koffers. Liepen naar zijn taxi. De chauffeur stapte uit als een cow-boy. Liep op zijn lange stelten naar de achterbak. Trapte met één van zijn cow-boy laarzen op de knop van de achterklep waardoor de baggageklep vanzelf open sprong. Vervolgens werden de koffers geborgen en het bedremmelde echtpaar op hun plaats geholpen. Met piepende banden reed de amerikaan vervolgens weg. En U denkt dat dergelijke vrijgevochten types hun mond houden als er wat dan ook vermoed wordt? Juist niet hoor.

 7. onbelangrijk schreef:

  duidelijk dat vaatstra door een man daar in de regio vermoord werd. Zie google. Dus leugens op deze site.

  Dat er pedofielen zijn in alle kringen is helaas wel een feit. Maar hopelijk worden ze allemaal gevonden en bestraft.

 8. Ik ben blij met dit artikel. Dit is een artikel over een beweging in de provincie Zeeland dat de leden seks met kinderen laat hebben. https://www.trouw.nl/nieuws/sluiting-dreigt-voor-meldpunt-over-sektes~b24423d2/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F
  Ik kan veel bewijzen en zelfs in de Demmers zaak.

 9. Bernhard Schat schreef:

  Ohm namo Narai !

  Bij deze een slordig ”jaar” overzicht .
  Ook doodziek van die corona de hele tijd op t.v.?
  Bij deze iets anders om ziek van te worden..

  In navolging van Operatie Paperclip **.

  Op initiatief van prins Bernhard de 1e, onder auspiciën van respectievelijk Gonsalvez, van Leeuwen en Demmink ; MK Ultra in de polder?
  Kunnen Mengele, Sidney Gottlieb en mensen als van den Hoofdakker, van der Bent en éne la Croix [?] in Groningen zonder schroom in één en dezelfde adem worden genoemd?
  Hun praktijk houdend in Groningen en Zuidlaren, verder knoeiend in één en hetzelfde dossier?
  Kunnen zodoende Hendrik, Bernhard, Mengele, Sidney Gottlieb en huidige [neuro] psychologen en psychiaters en hun studenten in Groningen zo op één en dezelfde lijn worden gesteld ?
  Door mij wél , stel ik zo terugkijkend sinds 1967/1997, 2004 t/m 2018 en tot op heden vast.
  Zijn ze daarom tot nu toe doof en blind gebleven voor mijn capriolen als donder en bliksem predikant en ambities op de schaal van Richter? *
  Dat is niet geheel onmogelijk zo blijkt inmiddels ook uit verklaringen van vele anderen..
  Ik stel om religieuze redenen vast dat het laatste geheel hun probleem is en niet de mijne.
  Met mij natuurlijk nog vele anderen..
  Later een laatste update als aardbevingsGroninger en donder en bliksem predikant omdat ik het niet kon laten om toch nog een keertje langs te fietsen.
  Eerst iet over MK Ultra in de Polder en de Kendals en Virginia Giuffres in Nederland.
  Nederland kent natuurlijk ook zijn MK Ultra Béta modellen misschien wel het meest van allemaal.
  Sommige meiden worden zo tegen hun zin en wil uitgezonden om in de slaapkamers en bubbelbaden van lokale Arabische elite te toeven..
  Kijk ** ;
  WAT IS MK ULTRA? alles over Mind control, hersenspoelen en het Ego.
  En:
  Schokkend: ‘jonge meiden op transport naar Dubai’

  Inmiddels is in Frankrijk in navolging van Epstein en Maxwell Jean Luc Brunel gearresteerd. We wachten weer op verdere ontwikkelingen.

  Oude tijden herleven….
  Soms heb ik wel eens het idee dat er als vanouds nog steeds wit brieven, handels brieven en kaperbrieven worden uitgeschreven.
  Kijk **: De link tussen luxe jachten, drugs en ons ministerie.
  In dit geval jammer dat de Spanjaarden een kaperbrief hadden.
  Hebben de Spanjaarden de zilvervloot in de vorm van Ketama Gold weer terug gekaapt?
  Willem, Mabel en George chagrijnig ?
  In een land waar kinderen, wapens en drugs soms één en dezelfde deal zijn?
  Hypothetisch en analytisch maar toch, oude tijden herleven..

  Over; stemmen, stemmen en over overstemmen en over over stemmen…

  De poppetjes aan het dansen in de swing states?
  Verliest Trump de verkiezingen met o,oo1% van Operation Mockingbird **?
  Best mogelijk..
  Maakt niet uit, Ik had ze in Den Haag bij wijze van uitzondering mooi weer beloofd..
  Dat hadden ze ons na lang en breed beraad al zo vaak gedaan!
  Als een Groninger den Haag mooi weer terug beloofd…
  en;
  En de meest uiteenlopende Mensen blijken tot samenwerking bereid als het om verzet tegen een geïnstitutionaliseerde vorm van van Kindermisbruik en satanisch ritueel kindermisbruik gaat.
  Sommigen verwachten hier van God niet eens een beloning voor. Volgens mij krijgen zij die wel.
  Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald ..
  Speciaal voor hen…
  Over wel of geen mooi weer beloven en tot samenwerking bereid…
  Na veel gedonder, gebliksem, vulkanen, tsunami’s en capriolen op de schaal van richter nu;

  Over: wel of geen mooi weer beloven….
  Wel mooi weer beloven …**
  Protect the Children: van mars naar Malieveld | #2.37
  Geen mooi weer beloven..**
  Brotherhoods verenigen zich bij anti-pedo demonstratie | DANNY & THE BROTHERHOOD #9 | NPO 3 TV

  En vergeet a.u.b. niet:** De overheid dient satanisch ritueel kindermisbruik te bestrijden in plaats van islam en moslims!
  En zo nog veel meer.
  Meer dan 90% van de wereldpopulatie is in meer of mindere mate tot samenwerking bereid om satanisch ritueel kindermisbruik een halt toe te roepen.
  In oude tijden zijn er zelf klinkende afspraken gemaakt om elkaar pas weer te gaan bevechten als die moloch / baäl diensten waren afgelopen.
  Daar moest eerst gezamenlijk tegen worden opgetreden.
  Een einde aan te maken aan die moloch of baäl werd als eerst prioriteit voorop gesteld!
  Dat was [en is nog steeds ] wel zoiets verachtelijks ..
  Daarna zouden ze zoals vanouds elkaar maar weer eens gaan bevechten maar die moloch diensten was zo iets laaghartigs..

  Misschien een goed idee voor 2021 !

  Over: die moloch / 9e cirkel / baal of satans diensten ..
  Kindermisbruik in het algemeen en satanisch ritueel kindermisbruik in het bijzonder.
  Om hiertegen internationaal in verweer te komen hadden we eind 2020 in de planning maar door corona werd dit bemoeilijkt.
  Toch waren velen onafhankelijk van elkaar al in actie gekomen.
  De bereidheid was en is al aan alle kanten gebleken, maar het werd van vele kanten verstoord.
  Ongelukkige planning en coördinatie van mij waren hier part aan maar ook waren andere machten actief..

  Kijk hiervoor onder andere;** Het programma Persoonsgerichte verstoring

  Door de langdurig planning was het misschien een beetje suffig van mij om tot gezamenlijke actie op te roepen want er waren inmiddels als een heleboel mensen in actie gekomen.
  Maar ja, onze planning verliep vanaf 1981 en het was nu eenmaal internationaal door mij en anderen zo afgesproken.Jammer dat de Mars van Melchior Verbon verboden werd..
  Evengoed kwamen er zonnestralen als een geschenk uit de Hemel!
  Het is allemaal niet onopgemerkt voorbij gegaan.

  Misschien eind volgend jaar? Wie heeft hiervoor het beste plan?

  Over: Aflaten en af laten !

  Om hooggeplaatste personen te vrijwaren van gerechtelijke vervolging wordt er prompt maar weer eens een greep in het collectezakje of in de staatskas gedaan.
  Inmiddels heeft God op verschillende manieren van zijn bestaan laten weten.
  Het zal dus niet tot in alle eeuwigheid een Nederlands G.G.Z/ R.K.K. medisch staatsgeheim blijven.
  Het zijn hun eigen praktijken die ze ervan weerhoudt om hierover openheid van zaken te geven.
  Zij weten zich nog steeds van de Prins geen kwaad maar zijn niet tot in de eeuwigheid onschendbaar gebleken.
  Praktijken als in Duitsland zijn ook voor Nederland relevant.
  Praktijken van active nonnen die wel moeten geloven in de genade van de heer zijn in sommige gevallen toch onvergefelijk.
  Sadisten en satanisten die geloven in genade kunnen hiervoor bij mij in elk geval niet terecht.
  Dan hadden ze sommige dingen maar af moeten laten.
  Géén aflaten maar permanent af laten !
  Kijk hiervoor recentelijk:** German nuns were paid to ‘drag’ children to be sexually abused by predator Catholic priests, courts documents allege.
  Of in het Nederlands:** Slachtoffer van seksueel misbruik zegt dat Duitse nonnen ‘pooiers’ waren voor pedofiele priesters en politici.

  Dus dat ziet er niet zo goed uit voor de Bisschop.

  Maar het volgende spant toch écht de Kroon en hiervoor valt bij mij geen eeuwigheid af te dwingen ook al proberen sommigen dit terwijl ze bij hoog een laag volhouden mij niet te geloven.

  Kindermoord door de Nederlandse Kroon – INDIGNATIE

  Was dat niet ooit eens halverwege de negentiger jaren in Groningen? Het lijkt lang geleden maar is nog steeds actueel.
  De daders blijken nog steeds gevrijwaard van gerechtelijke vervolging maar zijn gelukkig niet onschendbaar gebleken.
  Zo zijn praktijken in Nederland ook voor Duitsland relevant.

  En dit om je je weer beter te voelen !!
  En de kinderen leven nog lang en gelukkig. Nep sprookjes?
  Volgens mij niet. De tijd zal het leren .

  De Mensen die sommige van ‘mijn’ dingen hebben ‘opgepikt’ en verder [véél beter] hebben uitgewerkt worden bij deze nogmaals van harte bedankt!
  We hebben met een relatief klein aantal mensen met beperkte mogelijkheden toch enorm veel impact gehad.

  * Doof en blind voor mijn capriolen op de schaal van richter ?
  Een korte update speciaal voor de regio omdat ik toch nog even een keer langs kwam fietsen..
  Omdat ik ”ze” liever kwijt dan rijk was.
  Dit maal om wel een ton. Binnen een jaar en een dag Westerwijtwerd – Wellington. 23 mei 2019 / 24 mei 2020.
  1 Mei / 13 en 28 augustus ter verificatie .. 23 sept-dec om 5 uur speciaal voor de regio als donder en bliksem predikant.
  Izmir,
  en
  14 Januari in een andere taal en 1 december Java het hele jaar weer rond .
  Voor sommigen onbegrijpelijk maar de niet-wistertjes de sorry zeggertjes en de kijk en denk beesten zijn hierover tot in de hoogste regionen geïnformeerd.
  Voor menigeen nu nog onbegrijpelijker maar voor anderen heel duidelijk gesteld.
  Lopende afspraken staan.

  ** Kopiëren en plakken .

  Bedankt ! !
  de Groeten en de allerbeste wensen. .

  Sri sri Magnitute /Tsunami Giri Babba
  AardbevingsGroninger
  Donder/bliksem en mooi weer predikant .

  P.S.
  Ondanks uitdrukkelijk verzoek heb ik nog steeds geen correspondentie mogen ontvangen of schriftelijke stukken ter inzage gekregen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *