Anastasia : The Ringing cedars of Russia (boeken + documentaire)

 

Anastasianisme is een beweging uit Rusland gebaseerd op een boeken serie geschreven door Vladimir Megré over een terugkeer naar holistisch en natuurverbonden leven in zelfvoorzienende permacultuur gemeenschappen.
(video: New Earth Destiny – An Anastasia Inspired Documentary Film)

Bijbehorende boeken als .pdf:

Zie ook: Permaculture documentaires

    Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Mikkie schreef:

    Wij pogen enigszins te leven naar het anastasiaisme. De boeken spreken ons enorm aan. In alle opzichten. Ook een hectare waarvan de helft bos, een grote moestuin, kippen… nog geen geitje, helaas.
    Het geeft een enorme voldoening. Onze kinderen zijn al volwassen. Had ik de boeken eerder gelezen, dan was mijn opvoeding (en voeding) nog antroposofischer geweest. Nu had ik toch het gevoel dat er aan de meute aangepast moest worden. Kinderen in een kleine woonomgeving zijn dan gauw het mikpunt. Iedereen vond al raar en zielig dat onze kinderen geen suiker kregen. Jammer dat je toch wordt beinvloed door een andersdenkende omgeving. Ik had graag in een ANASTASIA COMMUNE gewoond.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *