William Cooper over vrijheid (video)

Bill Cooper

Passage uit een lezing van vermoorde onderzoeker en voormalig ONI officier William Cooper.

https://www.youtube.com/watch?v=LGVdJ8n0j94

Zie ook: Bill Cooper (lezingen), Mystery Babylon serie (door William Cooper), Docu v/d week #9 – The Hour of Our Time, Bill Cooper over Majestic 12 en de geheime regering (lezing), Behold a Pale Horse en het topje van de ijsberg (boek), Bill Cooper over de moord op JFK, William Cooper (interview), dAdD, De Gulden regel

    Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Manichaeus schreef:

    Bill Cooper was een leugenaar. Het bevuilen en demoniseren van de Gnostiek is een van zijn smerigste leugens. Cooper beweerde dat de Gnostiek achter de zogenoemde “nieuwe wereld orde” zit.
    De waarheid is echter dat de Gnostici stelselmatig zijn vervolgd, verbrand en afgeslacht door de religieuze en politieke autoriteiten. Zij wisten en bovenal LEEFDEN de waarheid over deze wereld en leefden hun levens in vrede en compassie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.