‘Transgender’ mensen bestaan niet.

Mensen kunnen biologisch niet van geslacht veranderen. In deze eindtijd waan promoot men genitale mutilatie en hormoonbehandelingen voor mensen met een psychische afwijking zoals gender dysphoria, in plaats van deze te helpen met hun psychische stoornis. Cultureel Marxisme promoot zoals altijd elke waanzin die schade doet aan de samenleving dus ook transgenderisme, wat niets meer is dan een verlengstuk van de Satanische transhumanistische agenda en de nieuwste vorm van grooming van kinderen door pedofielen.

Zie ook: Sinterklaas bestaat niet, Docu v/d week #195 – What is a woman?

  Deel dit bericht:

5 reacties

 1. DonQuijotte schreef:

  Materialisme en satanisme.
  Draai alles om.

 2. RebelPirate schreef:

  DE ENIGE DIE NIET BESTAAT BEN JIJ

 3. Anoniem schreef:

  stfu <3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *