UFO’s en nucleaire wapeninstallaties

Veelvuldig komen er meldingen van militaire klokkenluiders betreffende UFO’s en nucleaire wapeninstallaties.  De (militaire) getuigen melden UFO’s die boven nucleaire wapeninstallaties hangen en de kernwapens inoperabel maken.

Vrijgegeven officiële regeringsdocumenten bevestigen dat dit fenomeen zich voordoet sinds 1948. Zowel bij de Amerikanen en de toenmalige Sovjet Unie.

Het aantal UFO waarnemingen zijn extreem toegenomen, nadat de atoombommen gegooid werden op Japan aan het eind van de 2e wereldoorlog.

Het lijkt erop dat een ET factie wil verhinderen dat we nucleaire wapens gebruiken.

Dit is een indicatie die de informatie van William Cooper ondersteund.
In 1953 zou de Amerikaanse regering gecontacteerd zijn door mensachtige ET’s die de Amerikaanse regeringstop (te vergeefs) waarschuwden tegen bepaalde “grey” ET’s. Deze mensachtige ET’s zouden ons willen bijstaan in de spirituele ontwikkeling van de mensheid mits de Amerikanen (en andere nucleaire machten?) hun nucleaire wapens zouden ontmantelen.

William Cooper schrijft:
In the meantime, a race of humanoid aliens landed at Homestead Air
Force Base in Florida and successfully communicated with the U.S. government.
This group warned us against the race orbiting the equator and
offered to help us with our spiritual development. They demanded that
we dismantle and destroy our nuclear weapons as the major condition.
They refused to exchange technology citing that we were spiritually unable
to handle the technology we already possessed. These overtures were
rejected on the grounds that it would be foolish to disarm in the face of such
an uncertain future. There was no track record to read from. It may have
been an unfortunate decision.

– William Cooper, Behold a pale horse, p.202

Hieronder een video d.d. 27 september 2010 van militaire getuigen die verklaringen afleggen betreffende UFO’s en hun interactie met militaire locaties waar kernwapens gepositioneerd zijn.

Een andere mogelijkheid is dat het om een Aardse supranationale geopolitieke entiteit gaat (zoals de moderne NAZI’s), die hun superieure technologie gebruiken als zijnde een vorm van machtsvertoon tegenover de traditionele machtsblokken zijnde de Anglo-Amerikaanse illuminati en Rusland/China. Wij achten deze mogelijkheid echter niet zeer waarschijnlijk.

Een nucleaire oorlog lijkt dus niet mogelijk in de huidige situatie. Al zullen de nucleaire machten natuurlijk niet toegeven dat hun machtige wapens (allemaal) uitgeschakeld zijn door vliegende schotels, dit zou teveel gezichtsverlies voor de controleurs zijn.

Binnenkort meer…

Zie ook: Disclosure en exopolitiek, ‘UFO Disclosure’: De zoveelste ronde, Disclosure Project persconferentie 2001 (video), Citizen Hearing On Disclosure, Richard Dolan over de UFO doofpot (lezing)Docu v/d week #3 – Secret Access: UFOs On The Record, De interconnecties van de ‘black projects’ (afbeelding), Bill Cooper over Majestic 12 en de geheime regering (lezing), Ben Rich sterfbed verklaringen, Nog meer ‘UFO disclosure’… (video’s), Docu v/d week #93 – Majestic 12: UFO Cover Up, De compartimentalisatie van kennis binnen geheime genootschappen, Het geheime ruimtevaartprogramma, D.U.M.B. ondergrondse militaire installaties, UFO doofpot documentaires van kwaliteit, Project Blue Book, Area 51 medewerker over geheime technologie, Media controle en manipulatie, Catherine Austin Fitts over het zwarte budget (interview), Gary Webb – Dark Alliance (interview + boek), De valse vlag ET invasie en de NWO, William Pawelec over ‘black projects’ (interview)

    Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Nexus schreef:

    Nu blijkt dat ook de verhalen over straling zwaar zijn overdreven. Galen Winsor, een man die meer dan 30 jaar in een nucleaire centrale werkte beweert dat straling schromelijk overdreven wordt om zodoende deze tak van energieopwekking binnen een beperkte kliek te kunnen houden i.v.m. het vermeende gevaar. Hij stelt verder nog dat het zogenaamde afval heel goed gebruikt kan worden als brandstof en dat het residu onschadelijk is.

    Wat betreft het wel of niet nucleair kunnen ingrijpen hangt af van de sterrenstanden en andere factoren. Tijdens de experimenten op de bikini-eilanden kwamen ze erachter dat ze niet zomaar een volgende proef konden doen. Dat lukte gewoon niet.

  2. marcelleke schreef:

    Ik wilde dat het waar was, aber …….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *