Kan ik mijn werk/studie nog serieus nemen?

verslaafd aan geld

Tenzij u onafhankelijk werkt en studeert bent u voornamelijk geld aan het opbrengen voor anderen. Wie niet door noodzaak gedwongen werkt voor het zogenaamde geld en er toch meer van nastreeft volgt een fake religion. Deze verslaving aan geld faciliteert onethisch handelen ten voordele van de corporaties waar men voor werkt en afhankelijk van is. Het potentiële verlies van de levensstijl die met het geld veroorloofd kan worden vormt vaak een blokkade voor objectief nadenken over de gang van zaken, en maakt men tot een carrièreslaaf. Hoe meer iemand gecompenseerd wordt voor zijn werk, hoe meer aanzien dat werk voor zowel anderen als voor hemzelf zal hebben, en hoe meer hij in zijn eigen functie gaat geloven. Men is geneigd zich over te geven aan de comfort-zone waarin hij wordt geplaatst; alles zal wel goed zijn op deze manier.

Dokters denken mensen gezonder te maken maar volgen slechts de protocollen van de levensgevaarlijke farmaceutische industrie. Politici claimen mensen te vertegenwoordigen, maar laten zich eigenlijk als marionetten in een poppenkast bespelen. Professoren en meesters dragen de hoogste titels, terwijl hun niche niet méér om waarheid draait dan smurfologie.

Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information, and religions destroy spirituality. — Michael Ellner

Werken binnen dit systeem is slavernij. Uw functie is verzonnen om u aan het werk te houden. Eventueel ook zodat u anderen aan het werk kan houden. Men gaat naar school om gevormd (lees: gebrainwasht) te worden tot een slaaf. Tevens wordt men daar geclassificeerd naar cognitief niveau, om bij het latere werk proportioneel compensatie te kunnen bieden zodat zij die sneller geneigd zijn de realiteit van hun situatie in te zien blind worden gehouden met geld. Deze gevangenis kan totaal niet serieus genomen worden als waardige levensinrichting voor de mens.

Normal is getting dressed in clothes that you buy for work and driving through traffic in a car that you are still paying for – in order to get to the job you need to pay for the clothes and the car, and the house you leave vacant all day so you can afford to live in it. — Ellen Goodman

De stap om uw baan op te geven en iets voor uzelf te beginnen kan lastig zijn, maar zal met de tijd steeds makkelijker worden. Zie uzelf als een undercover agent, bewust van de situatie waarin men zit (altijd op zoek naar de waarheid), maar met alle kansen open om in vrijheid te gaan leven.

Depeche Mode – Everything Counts

Zie ook: De staat is de mafiaSlavernij blijft slavernij (afbeelding), Vrijheid (video), Wereldbevrijding is een dynamisch proces, Boodschap aan de controleurs, U moet het zelf doen (video)

  Deel dit bericht:

2 reacties

 1. Rhadamanthus schreef:

  Dit is hoe het is!

  Denk daar maar over na de volgende keer dat u uw macht weer laat gelden omdat uw narcistisch ego gestreeld wilt worden en u wederom de vergissing maakt dat u zichzelf verenigt met uw beroep!

  Doe ons een plezier en maak gebruik van die strop(das)!

  Of voel uw hart weer kloppen en realiseer eerst uw mens zijn dan de geprogrammeerde robot die u niet hoort te zijn.

  De wet is de wet of je het nou leuk vindt of niet.
  Socrates

  Zijn mensen er voor de wet of de wet er voor de mensen?

 2. HET_SYSTEEM schreef:

  Stropdassen zijn ingesteld als mode voor Rooms Katholieke adel door Lodewijk de 14de, als het overnemen van de mode van de Rooms Katholieke staat Kroatie. Dutchbat diende Kroatie alleen in het Joegoslavie conflict. Milosovic, Bladitz en Karadzic waren behalve Partizanen, niet de veroorzakers van dat conflict.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Relations_between_the_Catholic_Church_and_the_state
  http://www.reformation.org/holocaus.html
  Als je met Rooms Katholieke adel aan de macht moet samenwerken, dan is het begrijpelijk dat mensen die handelen met dat tuig doen alsof ze papisten zijn. De stroppen van de SGP waren misschien humoristisch als ze ook boordjes zouden dragen, zoals Dr. Ian Paisley dat deed, want strop_____dassen in de Protestante UK zijn nog meer opgedrongen dan hier in Paaps Nederland. Paaps vanwege Sinterklaas en Zondagsverlof, want laten we wel wezen, zondag staat niet in de Bijbel, maar slechts in de opvattingen van de romanistische antichrist, het Vaticaan. Neen, Hekserij staat in de Bijbel, de Sabbath, Exodus hoofdsuk 20, niet vieze leugens der papisten!

  Prima artikel verder, heb er geen bezwaar tegen, maar zag wel liever dat de Engelstalige teksten naar Nederlands werden vertaald, want niet elke bezoeker hier zal de Engelse taal zo machtig zijn. Overshakelen naar een andere taal terwijl men leest is meestal onprettig, een vertaling erbij kan motiveren het alsnog te doen. Voor de nog minder ervaren bezoeker, u kan de engelstalige schakels die ik plaatste, maar ook de engelstalige teksten in bovenstaand artikel, vertalen met deze of gene vertaal machine. Hier is er een die redelijk naar behoren werkt.
  https://translate.google.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *