Docu v/d week #142 – The Internet’s Own Boy

documentaire van de week

Documentaire van Brian Knappenberger over het leven van de vermoordde Aaron Swartz (1986 – 2013). Op zijn 14e schreef hij mee aan het inmiddels veelgebruikte RSS-protocol, waarna hij snel dieper in de open source wereld belandde. Nadat hij met een internet start-up financieel succes had geboekt is hij activist geworden om de vrijheid van informatie te verdedigen. In 2009 downloadde en publiceerde hij miljoenen bestanden uit de Amerikaanse PACER-database (Public Access to Court Electronic Records), werd daarvoor door de FBI onderzocht, maar werd niet aangeklaagd. Later, eind 2010, begon hij met het downloaden van academische artikelen van JSTOR (een van de grootste gesloten digitale opslagplaatsen voor wetenschappelijke literatuur). Swartz werd voor deze ‘schending’ vervolgd door het openbaar ministerie, die de handeling als zware misdaad beschouwde, waarvoor hij maximaal 35 jaar gevangenisstraf zou kunnen krijgen. Nadat de onderhandelingen met het openbaar ministerie waren mislukt en de rechtbank er over zou moeten beslissen is Swartz dood in zijn appartement gevonden.

Zie ook: Docu v/d week #32 – Steal This Film II, Docu v/d week #133 – Everything is a Remix, Docu v/d week #80 – Free the Network, Docu v/d week #58 – Revolution OS

  Deel dit bericht:

2 reacties

 1. Guus schreef:

  Aaron Swartz is vermoord.
  De Documentaire verteld aan het einde dezelfde leugen als de politie vertelt.

  Politie liegt. Sommigen laten zich gemakkelijk omkopen, er is geen verschil tussen maffia en politie. Beiden zijn ze opgezet door het Vaticaan.

  Dat Aaron vermoord is ligt er te dik bovenop om te mogelijkheid niet eens te bespreken in de documentaire, dus de documentaire is een propaganda produkt om de leugen de wereld in te brengen dat lieden die valse aanklachten tegen hem aanbrachten, zich daarna verslagen zagen met de SOPA protestesten die gelukte. Wie hoorde er ooit dat protestanten succesvol zijn? Ik nooit eerder! Dat die lui niet moorden om hun gelijk te halen, het behoort een bekend gegeven te zijn.

  Alle Amerikanen Krijgsgevangenen sinds 9 maart 1933, aldus Eric Jon Phelps. Ik acht een dergelijk gegeven rond een rechtsdocument tamelijk inzichtelijk omtrent het gevangeniswezen en de bezetting door Justitie in onze landen. Is Nederland misschien ook Krijgsgevangenen sinds een zekere datum? Mogelijk sinds 1827, een contract tussen Koning Willem ! en Kardinaal Maurus Capelari, de Prefect van de voortplanting des geloofs, de inquisitie.

  De belogen vermoordde protestant.

  Ik was erbij, de SOPA protesten volgde ik destijds vanaf een forum.
  Ik vond het vreemde protesten, maar nadat ik Aaron Swartz inkeek, vertrouw ik die protesten als oprecht niet gelogen, zoals bij Julian Assange, de laatste een produkt van mindcontrol.

  Mooi van deze documentaire is, dat het zo goed duidelijk maakt waarom de Jezuieten ook de Joden zo haten: Joden zijn namelijk erg intelligent, intelligente mensen vormen altijd een probleem.

  In Nederland werkt het rechts en moord systeem hetzelfde.
  Volgt men de justitie perikelen middels verslaggeving via rechtenjournalist Micha Kat, komt men ook snel in aanraking met de “Demmink Squads” van Jodenhatende lieden, die het regelmatig nog lukt om Joden, bijvoorbeeld Shimon Perez, voor hun karretje te spannen.

  De paus is de antichrist.
  Jezus Christus was een Jood als Aaron Swartz, vermoord door de romanisten. En met publicaties als deze komt Aaron terug uit de dood, 2000 geleden bestond er namelijk nog geen video.

 2. Guus schreef:

  Ik vond zojuist een documentaire met een heleboel moorden, waarvan de politie zegt dat het zelfmoord is.

  THE CLINTON MURDERS
  https://www.youtube.com/watch?v=0zHt-Ay_Jow

  Leugenaars in het systeem, zoals liegende patholoog anatomen, kregen geen enkele gevolgen van hun medeplichtigheid, nadat andere onderdelen van het reductie apparaat hun corruptie bewezen.

  Bill Clinton heeft ook Nederlandse vrouwen vermoord, maar de Nederlandse media is zo slaafs aan de Jezuieten, dat Bill Clinton door de Nederlandse pers wordt neergezet als een heilig boontje.

  Hillery noemt politie “ignorant pigs”, helaas spreekt ze de waarheid.
  Onschuldige burgers worden zwaar vervolgt en vals beschuldigt door politie, topcriminelen krijgen politie als body-guards.
  En als je praat met die lui, ze blijven zelfs na hun pensioen hun gewelddadige propaganda opdringen.

  Ernstig.
  Het dient zo snel mogelijk aangepakt te worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *