Docu v/d week #83 – Solar (R)evolution

documentaire van de week

Deze week een documentaire over de rol van zonnestraling bij ascentie, van Dieter Broers. Wij leven in een universum vol elektromagnetische straling waarvan wij slechts een zeer beperkt deel kunnen waarnemen en modelleren. Mensen interacteren echter non-stop met deze straling, en het functioneren van onze hersenen wordt beïnvloed door de elektromagnetische velden en straling om ons heen. Dieter Broers stelt dat ascentie onder andere inhoudt dat de mens meer gebruik gaat maken van de elektromagnetische capaciteiten van het lichaam, die tevens telepathie en andere buitenzintuigelijke waarnemingen bemogelijken.

http://vimeo.com/83718769

Zie ook: Resonance: Beings of Frequency (documentaire), Ascentie, Gaia: Aarde als één organisme (documentaire), Quantum holografie en remote viewing (lezing), Telepathie, The Unconscious Mind Unveiled (video), Docu v/d week #53 – The Collective Evolution II: The Human Experience, Docu v/d week #23 – Reality and the Extended Mind, Docu v/d week #17 – The Spirit Molecule

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *