Contact van de planeet Iarga (interview+boek)

Iarga

(afgebeeld: bezoeker van de planeet Iarga)

Interview met de Nederlandse industrieel en ET contactee Stefan Denaerde” (Ad Beers). Hij claimt twee dagen meegereisd te zijn in een ruimteschip behorende tot een beschaving van de planeet Iarga.

(video: Cosmic Encounter)

Het bijbehorende boek als .pdf:

Zie ook: Vrije Wereld .pdf Bibliotheek

  Deel dit bericht:

2 reacties

 1. Observer1964 schreef:

  Het boek is ook beschikbaar in de nederlandse taal bij Ankh Hermes.

  In 1969 verschijnt Buitenaardse beschaving voor het eerst en wordt direct een bestseller. De auteur stuit bij toeval op een ufo en staat oog in oog met acht buitenaardse wezens, afkomstig van een planeet buiten ons zonnestelsel. Zij gunnen hem via computers en filmbeelden een kijkje in hun leefwereld. Denaerde constateert verbijsterd hoe een zeer hoog sociaal niveau en verregaande technische kennis het leven bepalen op een planeet met meer dan 5000 inwoners per vierkante kilometer. Er bestaat echter geen hongersnood of armoede. Iedereen heeft een huis en werk. Nu, meer dan veertig jaar later, rijst dan ook de vraag: wat kunnen wij, anno 2011, leren van deze bijzondere ontmoeting? Kan de kennis van de Jarganen ons helpen met het oplossen van armoede, hongersnood en de huidige economische crisis? Een hoogstaande beschaving creëer je vanuit drie principes: vrijheid, rechtvaardigheid en doelmatigheid.

  http://www.ankh-hermes.nl/stefan-denaerde-buitenaardse-beschaving.html

 2. marcelleke schreef:

  Heb de heer Beers bij hem thuis bezocht in de zestiger jaren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *