Boodschap aan de agenten van de ‘kroon’

politie agenten u bent medeplichtig aan deelname aan een criminele organisatie

Een ieder die trouw heeft gezworen aan een crimineel zoals de “koningin”/”koning” is medeplichtig aan hoogverraad tegen het volk. Dit geld voor alle politie mensen, advocaten, rechters, parlementsleden etc. etc. Als agenten van de kroon vertegenwoordigd u niet de belangen van het het volk (algemeen belang), u dient een criminele organisatie (met speciale belangen).

Als u zogenaamd het algemeen belang dient, moet u trouw aan het Nederlandse volk zweren en enkel aan het algemeen belang.

Zeg uw loyaliteit ten opzichte van de criminelen op, of ervaar de consequenties, de keuze is zoals altijd aan u. “Wir haben es nicht gewusst” gaat dit keer niet werken. U bent een verlengstuk van de Romeinse onderdrukker. U heeft geen autoriteit over niemand. U pleegt misdaden tegen de mensen. Wordt wakker als u nog slaapt. De hypnose is over. U heeft een morele verantwoordelijkheid. Kies voor vrijheid.

Stop met het faciliteren van fraude en de frauduleuze staat der Nederland B.V..

Dit is geen bedreiging maar een waarschuwing!

Verraders van het volk zullen verwijderd worden. We weten wie u bent en waar u woont. Ontkennen is zinloos. U en de uwen zijn misdadigers. U heeft verloren, geeft het op en beken uw criminele acties en schuld, neem verantwoordelijkheid voor uw misdaden.

Wij zullen barmhartig zijn.

Als u uw criminele acties tegen het Nederlandse volk niet staakt. Heeft u uw keuze gemaakt.

geplaatst namens:

Vrije Wereld – civiele inlichtingendienst

Zie ook: Boodschap aan de controleurs, Wat te doen met de criminelen? (dAdD), Slaven van het Vaticaan

  Deel dit bericht:

8 reacties

 1. Guus schreef:

  Bedankt voor dit artikel weer.
  Maar ik hoop wel dat een enigszins andere visie op dit gegeven ook gewaardeerd wordt. Zojuist zat ik op een Amerikaans Youtube account publicaties te volgen, waar ik zo iets hetzelfde zag als hier, op zich belangrijke publicaties, maar krachteloos gemaakt door een gebrek aan informatie.

  Herman Rompuy, de EU, dat is namelijk de macht hier in Nederland, die de politie verordend. Om ons te verdedigen tegen de EU, kan men kiezen de medeplichtigheid van het Huis van Oranje aan de EU ter sprake te brengen zoals hier, maar men kan ook het Huis van Oranje gebruiken als wapen tegen de EU. Dat laatste verondersteld een bekering van onze Koning, wat ik mogelijk acht, want bij de inhuldiging citeerde deze de Akte van Verlatinge, een belangrijk document dat ook regelmatig geciteerd wordt door Erwin Lensink, De Waxine-licht Gooier.
  http://erwinlensinkvrij.nl/

  Dus zowel de Koning van het Koninkrijk der Nederlanden, ZM Willem Alexander, als de Waxine Licht Gooier, WLG Erwin Lensink, hechten belang aan het Plakkaat van Verlatinge, het door de EU meest gehaatte document dat er bestaat. Maar inplaats van de handen ineen te slaan, slaan ze elkaar, figuurlijk dan. WLG Erwin Lensink wordt omringt door honderden psychiaters om hem gek trachten te verklaren, HM Willem Alexander wordt omringt door honderden paperazzi om ook zijn reputatie te vernietigen. Dan nog bestrijden ze elkaar.
  Succesvolle verdeel en heers, want dialectiek en dwazen die zich laten manipuleren.

  Hoe krijg ik dit duidelijk gemaakt…
  Voor mij is het gemakkelijk, want ik kon binnen een maand David Icke begrijpen als irrelevant, omdat hij niets begrijpt van de Bijbel. De oorlog is hier tegen kennis, de Bijbel is een boek met veel kennis. David Icke verwerpt die kennis, maar gelooft dat de Hellige Inquisitie door Draconiers van een andere planeet wordt geleid. Dat is niet zo, de Hellige Inquisitie wordt geleid door het Hellige Romeinse Rijk, waar zowel Erwin Lensink als Willem Alexander lid van zijn, want iedereen die geregistreerd is in de EU is een onderdeel van het Hellige Romeinse Rijk, of die nu koning is of lopende band werker, huisvrouw of hoer, kind of bejaard.

  In Hollands: “We zitten allemaal in hetzelfde schuitje”.
  Ook deze neo-Nazi genaamd politie.
  De Duitse Nazi’s zagen hun eigen land vernietigd met bombardementen, ze werden uitgemoord in Stalingrad samen met hun Russische companen, waarvan ze dachten dat het hun vijanden waren. Maar Adolf Hitler en Jozef Stalin werkten samen om Russen en Duitse mannen in Stalingrad opzettelijk uit te moorden.

  Politie is in wezen bezig met zelfmoord.
  In Zuid Afrika is dit erg goed te zien, daar bestaan geen blanke politie agenten meer, maar de politie is volledig zwart en is bezig alle blanken in Zuid Afrika uit te moorden met plaasmoorden.

  Dus de blanken zetten politie op, vervolgens gaat die politie criminaliteit veroorzaken door drugsbeleid, fraude promoten door demonstraties te saboteren, illegale imigraties steunen door wijk controles, enzovoorts. Later zullen alle Nederlandse politie agenten Moslims zijn met Noord Afrikaanse voorouders. In Nederland is dit al zichtbaar aan het ontstaan doordat beveiliginsgbedrijven allemaal Marokkanen als personeel hebben, die met vrije hand als bezig zijn met uitmoorden van de autochtone Nederlandse polulatie. Syrische Jihad Strijders werkten al als beveiligingsbeambte in Nederland.

  En dit is een georganiseerde agenda, opzettelijk, maar de dwazen menen dat het toevallig was. Ja, een dwaas is een dwaas, een dwaas gelooft leugens en vervolgt de man die de dwaas waarschuwt tegen de leugens, voor zijn eigen ondergang.

  Het is dus niet de politie die corrupt is, maar het volk is corrupt, soms worden ze politie agent. Nu wordt dit volk ook opzettelijk corrupt gemaakt, alleen, het verzet daar tegen is zo minimaal, dat ik na 50 jaar strijden tegen de corruptie meer dan 95% van de bevolking, weinig hoop heb op verbetering. Mijn devies is, ga allemaal moslim worden, want de kerken liegen, de gemeentes die het overleven begaan ernstige dwaasheden, dit land is niet meer te redden.

  Het Nederlandse volk bewerkt fanatiek haar eigen ondergang, iedereen is een kinderverkrachter. Behalve ik, want ik blijf protesteren tegen de dwaasheid, waardoor ik niet medeplichtig ben. Als je niet protesteert, oprecht tenminste, dan ben je medeplichtig. En ik geef toe, ook vrijewereld.org is onschuldig, want ze publiceren er over, en trachten dus ook te helpen aan een oplossing.

  Dus mijn positie hier is:
  Politie doden is geen moord maar zelfverdediging, alleen, deze mannen bekeren is belangrijker. Bekeerde politie agenten worden minder gevaarlijk, maar na de bekering moeten ze opgeleid worden tot verantwoordelijke burgers. Deze dienen ook te begrijpen dat drugs worden verstrekt door het leger, dat stelen gebeurd door de belastingen en boetes, dat verkrachtingen en ontvoeringen gebeurt door chantage door geheime diensten, dat burgers altijd onschuldig zijn aan de zaken waarvoor de politie agent meent betaalt te krijgen.
  Vandaaruit kan een land leefbaar zijn.
  Dat was ook enigszins nog zo in de vorige eeuw.

  Om politie te gaan verbieden, ofwel, om de wet te handhaven, want het plakkaat van verlatinge verondersteld dat politie-agent zijn strafbaar is, zal dit land toch snel haar dwaasheid moeten aanpakken.
  En gezien de weinige bezoekers op een website als deze, reden verontrust te zijn hier.

 2. Pierre Schreuder schreef:

  Dit wordt eindelijk realiteit en zal door geen cordon van de politie tegen gehouden kunnen worden. De mensen beginnen eindelijk te beseffen, dat zij keer op keer in het ooitje genomen worden door onze leiders met de media. De kruik gaat net zo lang te water tot hij breekt. De tijd is nu komende!

 3. martha schreef:

  nu even heel wat anders. ik heb een advocaat een berichtje gestuurd en gevraagd of zij mij wil helpen. ik wil namelijk de regering onder curatele zetten wegens het verkwisten van geld. en het verwaarlozen van het volk. ik hoop dat ze het wil doen. ik zal even uitleggen hoe ik het zie. als je een echtpaar hebt met kinderen, dit even om het makkelijk te maken. en die ouders verkwanselen het geld, en verwaarlozen hun kinderen, dan worden de kinderen uit huis geplaats of de ouders worden her opgevoed. of ze krijgen gewoon weekgeld en af en toe gaat er dan iemand met de kinderen mee om kleding te kopen. nu vind ik dus dat de regering niet goed met het geld omgaat en wij die hier wonen verwaarloost. daarom wil ik een rechtzaak aanspannen. en nu maar hopen dat ik genoeg likes krijg, zodat ik de advocaat indien nodig kan overtuigen, dat dit ook bij het volk speelt. helaas is het mislukt. ik had te weinig likes, en ik heb niet genoeg energie om het alleen te doen. de reden dat ik dit hier plaats , is omdat het één van de oplossingen is zonder geweld.

 4. H. van Poelgeest schreef:

  Goed stuk leeswerk.. Ik noem deze lieden vaak GRAAI-en-NAAI-hyena’s van de overheid maar de bovenstaande uitdrukking is ook passend! We hoeven ze niet aan de kant te zetten deze gedomesticeerde en geconditioneerde stakkers maar wel uitnodigen te doen wat moraal en ethisch verantwoord is, voor iedereen die met overheids-gedonder te maken heeft, gehad of nog zal krijgen zal blijken dat de noodzaak van en voor een transitie meer dan in verleden aanwezig is. Ik nodig iedereen uit om zijn/haar leefomgeving (thuis) zo veel mogelijk zelfvoorzienend en dus onafhankelijk te maken.. dat is een goede eerste stap naar vrijheid.

 5. ook podemos nederland onderschrijft dit artikel en zal meeweerken omeerlijkbestuur en eerlijk rcht voor het volkte behalen!!!,we moeten samenwerken om een eerlijker bestuur die ons allen dient opgelijke voet( mischiende bataafsche grondwet als basis !! te ontwikkelen podemos voor volks recht en volks vrijheid !!

 6. Het is alsof zij slapen schreef:

  Zijn jullie er van op de hoogte dat momenteel middels onder andere de publieke omroepen en de muziek industrie kinderen worden geprogrammeerd om later in gevangenissen terecht te komen? En dat bewaarders die voor gevangenissen werken zelf aangeven dat gevangenissen leeg raken en dat ze snel opgevuld moeten worden. En dat er in gevangenissen gevengenen worden vergiftigd en gemarteld zonder al te veel sporen achter te laten, dit wordt gemeld zonder al te veel in details te treden alhoewel het begrijpelijk is dat hierbij een hoop vragen zullen zijn zoals hoe bijvoorbeeld.

  Heb je eens aan een agent gevraagd wat hij er van zou vinden als jij naar zijn huis gaat en zijn televisie en andere dure spullen meeneemt en zegt tegen hem dat het een inbeslag name is? Nou, dan komt er uit dat zij ambtenaren zijn en dat zij dat dus mogen want het is in beslag name. Het is diefstal als agenten je spullen stelen, dat mogen zij in beslag name noemen het is wat het is.

  Wat me op valt aan deze site zijn de citaten. Zo schrijft een citaat dat er twee manieren zijn om misleid te worden. Één is door te geoven in wat niet waar is en twee is te weigeren te geloven wat waar is. Dit is niet verlichtend, het hele geloven is een probleem. Geloven staat gelijk aan liegen. Mijn advies is dan ook dit te verwijderen als je daadwerkelijk wezens, als wij dit allen zijn, te informeren en te verlichten. Verstandig is te weten of niet te weten. Zo kan men erkennen dat men iets aannemelijk vindt ookal geeft men toe dat het niet feitelijk is voor diegenes weten.

  Opvallend aan deze wereld is dat men spreekt over dingen die men heeft geleerd in de loop des levens en men heeft hier niet volledig over nagedacht. De zaken waarover men spreekt en schrijft kloppen namelijk niet en dit is levensgevaarlijk. Dit veroorzaakt tevens dat men bepaald gedrag laat zien en bepaalde acties uitvoert als evolg van deze gedachten en overtuigingen.

  Ik ben, dat ik ben. Weten en niet weten.

  Succes, mogelijk heb ik iets gedaan om deze wereld iets verdraagelijker te maken. Onthoudt: een ander zijn beterschap is tevens uw beterschap. Uw beterschap is tevens een ander zijn beterschap.

 7. Die het meest onder mindcontrole staan zijn wel de ordervolgers!
  Mark Passio – Order Followers https://www.youtube.com/watch?v=cj9OW__BGAM

  The Most Dangerous Superstition by Larken Rose https://www.youtube.com/watch?v=9HXXxzXFmwM

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *