Tavistock institute

tavistock book

Een van de denktank groepen van de controleurs is het Tavistock institute. Het instituut is opgericht in 1947, en overziet groepen zoals het Stanford Research Institute (SRI International). Het Tavistock instituut zelf krijgt haar orders van (semi-) geheime organisaties zoals de Club van Rome en de Trilateral Commission. De hoofdtaak van het Tavistock instituut is het bestuderen en analyseren van sociale processen, deze inzichten worden vervolgens gebruikt voor social-eniginering en mind control doeleinden.

http://www.youtube.com/watch?v=5fRpB-9PnVA

Hieronder een interview met Dr.John Coleman over het Tavistock Institute:

Het bijbehorende boek als .pdf: Dr. John Coleman – the Tavistock Institute of Human Relations

Zie ook: Occulte boodschappen van ‘the Beatles’ (documentaire) en John Todd over de “illuminati” (lezing)

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *