Eet geen insecten!

De falende ‘great reset‘ figuren willen dat u insecten eet. Vanaf 23 januari 2023 mogen in Nederland meerdere insecten (zoals sprinkhanen en meelwormen) verkocht worden als voeding voor menselijke consumptie.

Eet geen insecten! Insecten zijn ongezond voor menselijke consumptie. Insecten kunnen ziekmakende micro-organismen (schimmels, bacteriën, parasieten, enz.) en giftige stoffen bevatten die bij consumptie een gevaar voor de gezondheid kunnen opleveren.

Landen waarin veel insecten worden gegeten hebben uiterst veel problemen met parasieten in de bevolking. De hittebehandelingen zijn niet voldoende om alle parasieten in de insecten te doden.

Dit is wederom een poging van uw vijand om u te vernederen en ongezonder te maken. Boycott alle bedrijven die insectenvoedsel aanbieden! Het WEF wilt dat u geen vlees meer eet omdat dit een van de gezondste voedingsmiddelen voor een mens is. Ze willen dat u zwak en ziek bent van soja, insecten, zaadolie en microplastics.

Lijst met in Nederland als voedsel toegelaten insecten:

Meelwormen

(Tenebrio molitor)

Buffalowormen 

(Alphitobius Diaperinus)

Krekel

(Acheta domesticus)

Sprinkhanen

(Locusta migratoria)

Wasmotlarven

(Galleria mellonella)

(Video: Tucker Carlson Originals: Let them Eat Bugs)

Zie ook: De ‘softkill’ methode

    Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Anita van der Scheer schreef:

    Helaas bestaat het merendeel van de bevolking uit onnozele sukkels die zometeen allemaal in hun onverwarmde micro-appartementen in een smart-city insecten zitten te vreten, voor zover ze de nephilim-shots overleefd hebben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *