De club van Rome


De club van Rome is een eco-fascistische depopulatie denk tank van de controleurs opgericht in 1968 door Alexander King, David Rockefeller en Aurelio Peccei. Alle (foutieve) modellen in de rapporten van de club van Rome zijn gebaseerd op het in stand houden van kunstmatige schaarste en het promoten van de NAZI overbevolkings-mythe en andere NWO agenda’s.

De club van Rome is medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van het AIDS virus.

A.I.D.S. is “Manmade”

Door William Cooper
Datum/Tijd: 27/07/1990 21:02
(Vrij vertaald door René Voogt)

Aan allen,

Tijdens mijn gesprekken in Las Vegas afgelopen weekend maakte ik een aantal dingen bekend over aids, dingen die ik altijd dicht op mijn borst heb gehouden. Ik had al bekend gemaakt wat ik zag tijdens mijn functie in “Naval Intelligence” dat aids door de mens gemaakt is om de ”ongewenste elementen” van de samenleving te ”elimineren”. Ik vermelde dit feit in mijn document “De Geheime Regering”. Nu de rest van het verhaal.

De eerste studie werd gemaakt in 1957 door een wetenschappers bijeenkomst in Huntsville Alabama. Dat onderzoek geresulteerde in “Alternative 3”. Een andere studie werd gemaakt door de “Club van Rome” in 1968 om de grenzen te bepalen van de bevolkingsgroei. Het resultaat van de studie was dat de beschaving zoals wij die kennen zou instorten kort na het jaar 2000, tenzij de bevolking ernstig werd uitgedund. Verschillende “Top Secret aanbevelingen” werden gedaan voor de heersende elite door Dr Aurelio Peccei van de “Club van Rome”.

De belangrijkste aanbeveling was om een microbe te ontwikkelen die het auto-immuun-systeem zou aanvallen, en dat daardoor de ontwikkeling van een vaccin onmogelijk zou zijn. De orders werden gegeven de microbe te ontwikkelen, maar ook de ontwikkeling van een geneesmiddel en een profylactisch. De microbe zou worden gebruikt tegen de bevolking en zou worden ingevoerd met een vaccin, toegediend door de World Health Organization. De profylactische was om gebruikt te worden door de heersende elite. De kuur wordt toegediend aan de nabestaanden wanneer zij besloten dat er genoeg mensen zijn omgekomen. Het zal worden verkondigd als zijnde nieuw ontwikkeld. Dit plan werd Global 2000 genoemd.

De genezing en de profylactische worden onderdrukt. De financiering is verkregen van het Amerikaanse Congres onder HB 15090, waar 10 miljoen dollar werd gegeven aan het ministerie van Defensie om het te produceren,

“Een synthetische biologische agent, een agent die van nature niet bestaat en waarvoor geen natuurlijke immuniteit verworven kon worden”.

“Binnen de komende 5 tot 10 jaar zal het waarschijnlijk mogelijk zijn om nieuwe infectieuze micro-organismen te ontwikkelen die in bepaalde belangrijke aspecten kunnen verschillen van bekende ziekte veroorzakende organismen. Het belangrijkste daarvan is dat het wellicht ongevoelig is voor de immunologische en therapeutische processen op grond waarvan we afhankelijk zijn om onze relatieve vrijheid van besmettelijke ziekten te handhaven”.

Het project werd uitgevoerd in Fort Detrick Maryland. Aangezien grote populaties zouden worden gedecimeerd besloten de heersende elite de “ongewenste elementen van de samenleving” als mikpunt te gebruiken voor vernietiging. Specifiek mikpunt waren de zwarte, latino, en homoseksuele populaties. De naam van het project dat AIDS ontwikkelde is MKNAOMI. Het Afrikaanse continent werd besmet via vaccin tegen pokken in 1977.

De Amerikaanse bevolking werd in 1978 besmet met het hepatitis B-vaccin door het Center for Disease Control en het New York Blood Center. Je hebt nu het hele verhaal. De opdracht werd gegeven door het BELEIDSCOMITEE van DE BILDERBERG GROEP gevestigd in Zwitserland. Andere maatregelen werden ook in gang gezet. Eén die u het makkelijkste in staat stelt om het te controleren is het Haig – Kissinger Depopulatie beleid dat wordt beheerd door het State Department.

Als je deze informatie verspreid maak het niet persklaar maar geef mij en dit forum volledig krediet als de bron van de informatie. Gelieve het telefoonnummer te vermelden met dit bestand. Dat is hoe ik in leven blijf. HET BURGER BUREAU VOOR GEZAMELIJK BEVATTINGSVERMOGEN, SYSOP – WILLIAM COOPER, (602) 567-6725

Om u bij te staan in uw onderzoek naar deze MISDAAD, de naam van het rapport was “THE LIMITS TO GROWTH” (Grenzen aan groei) EEN VERSLAG VOOR DE CLUB VAN ROME’S PROJECT, OVER DE HACHELIJKE SITUATIE VAN DE MENSHEID. In april 1968 begon het onderzoek in de Accademia dei Lincei in Rome Italië. Ze ontmoetten elkaar op initiatief van Dr Aurelio Peccei. De Top Secret aanbevelingen van de resultaten van de studie werden door Dr Aurelio Peccei die plechtig beloofde de preventieve profylaxe niet te gebruiken en niet het geneesmiddel zou nemen als de microbe die werd ontwikkeld aan zou slaan.

Dr Peccei werd bejubeld als een grote held voor zijn beslissing om hetzelfde risico als de algemene bevolking te ondergaan. De openbare resultaten van de studie werden gepubliceerd in 1972. Het MIT-project team dat deelnam aan de studie worden hieronder opgesomd:

• Dr L. Dennis Meadows, directeur, Verenigde Staten
• Dr Alison A. Anderson, Verenigde Staten (vervuiling)
• Dr Jay M. Anderson, Verenigde Staten (vervuiling)
• Ilyas Bayar, Turkije (landbouw)
• William W. Behrens III, Verenigde Staten (middelen)
• Farhad Hakimzadeh, Iran (de bevolking)
• Dr Steffen Harbordt, Duitsland (sociaal-politieke ontwikkelingen)
• Judith Een Machen, Verenigde Staten (administratie)
• Dr H. Donella Meadows, Verenigde Staten (populatie)
• Peter Frezen, Duitsland (kapitaal)
• Nirmala S. Murthy, India (bevolking)
• Roger F. Naill, Verenigde Staten (middelen)
• Jorgen Randers, Noorwegen (bevolking)
• Stephen Shantzis, Verenigde Staten (landbouw)
• John A. Seeger, Verenigde Staten (administratie)
• Marilyn Williams, Verenigde Staten (documentatie)
• Dr Erich Zahn K. O., Duitsland (landbouw)

Toen de studie werd afgerond in 1969 gaf V.N.-secretaris-generaal U Thant deze verklaring:

“Ik wil niet dramatisch lijken, maar ik kan alleen maar concluderen uit de informatie die beschikbaar is voor mij als secretaris-generaal, dat de leden van de Verenigde Naties misschien nog Tien Jaar hebben om hun oude ruzies te beslechten voor de lancering van een globaal partnerschap om de wapenwedloop af te remmen, om de bevolkingsexplosie onschadelijk te maken, en om de vereiste impuls te leveren aan de te ontwikkelen inspanningen.

Als een dergelijk mondiaal partnerschap niet gesmeed word in de komende tien jaar, dan ben ik heel erg bang dat de problemen die ik heb genoemd duizelingwekkende proporties zullen hebben bereikt dat het eventueel ook buiten onze capaciteiten valt om het nog te kunnen controleren.”

MKNAOMI werd ontwikkeld door de Speciale Operatie Afdeling (SOD) wetenschappers in Ft. Detrick, Maryland onder toezicht van de CIA en voor de CIA. Een verwijzing naar het project MKNAOMI kan worden gevonden in Fain, G. Tyrus, en Katharine C. Plant. “De Intelligence Community: Geschiedenis, organisatie en problemen”. New York: R. R. Bowker, 1977.

Ik zweer dat alle van de bovenstaande gegevens juist en correct zijn uit het beste van mijn geheugen en kennis. Ik geef deze informatie aan de mensen van de wereld in de hoop dat iemand de moed en de middelen heeft om mij te helpen deze waanzin te beëindigen. De Illuminati (de Orde) hebben de volledige controle over het grootste deel van de wereld en ze hebben de oorlog verklaard tegen de algemene bevolking van alle naties. We moeten ze stoppen kosten wat het kost.

Alstublieft help mij, want ik kan het niet alleen. Stuur dit bestand zonder het te bewerken aan iedereen die u kent en vraag hen om hetzelfde te doen.

God zegenen u allen.
William Bill Cooper.

Promotie van nieuwe wereld orde door de Club van Rome. “10 world kingdoms”

De bijbehorende literatuur als .pdf:

Binnenkort meer…

Zie ook: Agenda 21, De “softkill” methode, F. William Engdahl – Seeds of Destruction – the Hidden Agenda of Genetic Manipulation (lezing + boek)

    Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Anne schreef:

    Heeft u al onderzoek gedaan naar Joep Lange? Hij zat in de mh17 met 100 virologen, op weg naar een congres in Australie met zijn onderzoek. Hij was een cure tegen aids met o.a. HCQ op het spoor.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *