The Age of Transitions (documentaire)

Documentaire over transhumanisme, de convergentie van mens en machine. Moderne eugenitica is bedacht door Francis Galton, waar de wetenschappelijk georiënteerde Royal Society, bestaande uit vele vrijmetselaars, door is geïnspireerd. Technologische singulariteit, wanneer artificial intelligence kwantitatief meer intelligentie zou hebben dan mensen, zou onvoorkombaar zijn. De enige die blijven bestaan zijn zij die toegeven aan technologische assimilatie, oftewel het worden van een cyborg. Eugenitica gaat in essentie over depopulatie en het controleren van de massa door hun seksueelreproductieve instincten sterk te beperken en zo ultieme macht te behouden. Een samenleving waarin dit gebeurt wordt een technocratie genoemd. Het is te alle tijden te adviseren om chips in uw lichaam te weigeren. Iedereen is in staat om ascentie te bereiken zonder technologische modificaties aan het lichaam. Vele interessante interviews en verhalen komen aan bod in de documentaire.

https://vimeo.com/114437696

Zie ook: Technologie is slechts voor de overgang, Docu v/d week #118 – TechnoCalyps, De transhumanistische agenda

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *