Docu v/d week #177 – Vatican Secret Societies and the New World Order

documentaire van de week

Overzichtelijke documentaire over de geschiedenis van de wereldwijde infiltratie van de sociëteit van Jezus , met als einddoel het vestigen van de totale temporale en spirituele macht van het Vaticaan en de pauselijke families (NWO).

Zie ook: De tirannie van het Vaticaan (lezing), Quotes betrekkende de Jezuïeten orde (video), Docu v/d week #112 – A Lamp In The Dark – The Untold History Of The Bible, Rene Fulop-Miller – The Power and Secret of the Jesuits (boek), De pauselijke bloedlijnen (afbeelding), Docu v/d week #92 – The Jesuits Behind the Door, De Jezuïeten en de zwarte Paus, ‘We zijn allemaal Jezuïeten’., De ridders van Malta (SMOM), De moorddadige geschiedenis van de Jezuïeten orde (video), Vrije Wereld .pdf Biliotheek, Docu v/d week #169 – Tares Among The Wheat, De originele geschriften van de Bavariaanse illuminati orde, Literatuur die de Jezuïeten orde ontmaskerd (boeken), Richard W. Thompson – Footprints of the Jesuits (boek), Bill Hughes over de jezuïeten en de NWO (interview + boeken)

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *