John Todd over de “illuminati” (lezing)

John Todd ex illuminati music industry

John todd is/was een ex-illuminati en counsil of 13 lid (en nu born again Christ). Na zijn uitreden van de sekte in de zeventiger jaren gaf hij lezingen over de ‘illuminati’ in Christelijke kerken rond de USA .  Hij claimt verantwoordelijk te zijn geweest voor de muziekindustrie (mind control) in Noord Amerika namens de ‘illuminati’. Hij heeft vele aanslagen op zijn leven meegemaakt, en is vervolgens spoorloos verdwenen.

Lezing van John Todd (audio):
http://www.youtube.com/watch?v=qoIGs22Jvmo

Zie ook: Ex-”illuminati” programmeur over mind control en de orde (interview), Fritz Springmeier over de ‘illuminati’ (interview), Occulte boodschappen van ‘the Beatles’ (documentaire), Interview met ex-’illuminati’ lid Jay Parker

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *