Docu v/d week #121 – Money As Debt

documentaire van de week

Driedelige documentaireserie van Paul Grignon over geld. Grignon weet met behulp van zijn entertainende animaties in eenvoudige termen uit te leggen wat de problemen zijn van het huidige financiële en economische systeem waarin geld equivalent staat aan schuld. In de eerste twee delen komen diverse aspecten waaronder rente, fractioneel reserve bankieren en bailouts. In het derde deel speculeert Grignon over potentiële oplossingen om tot een open geldsysteem te komen op basis van reële waarde.

Zie ook: Fiat geld, Docu v/d week #98 – The Secret of Oz, The creature from Jekyll Island (federal reserve), Docu v/d week #56 – The Money Masters

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *