Docu v/d week #110 – Entheogen: Awakening the Divine Within

docu van de week

Entheogen is een documentaire die de disconnectie van de mens in de hypermoderne wereld behandeld. Daarbij wordt gekeken naar antieke historie, filosofie, wetenschap en opkomende technologie die de kijker nieuwe existentiële mogelijkheden biedt. Een samenspel van beelden en interviews over ecologisch bewustzijn, tribal dans culturen, sjamanisme en de huidige evaluatie van entheogene middelen. De film documenteert tevens de opkomst van het techno-sjamanisme in de context van ascentie.

Zie ook: Gaia: Aarde als één organisme (documentaire), Docu v/d week #75 – Shamans of the Amazon, Peter Russell: The Global Brain, Docu v/d week #76 – Metanoia: A New Vision of Nature

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *