De occulte oorsprong van de NAZI ideologie (documentaire)

black sun

De Thule society, vril society en Germanenorden zijn slechts enkele voorbeelden van geheime genootschappen die een grote invloed hadden op de NAZI ideologie. In de onderstaande documentaire word de occulte achtergrond van de NAZI’s nader belicht.

http://www.youtube.com/watch?v=a2vXDJDukgg

Zie ook: Docu v/d week #16 – Dark Fellowships: The Nazi Cult

  Deel dit bericht:

2 reacties

 1. Charles Destrée schreef:

  Echt iets om “vind ik echt leuk” te vieren? En dan ook nog via de maffia van Facebook?

  _____

  • Vrije Wereld schreef:

   Beste Charles,

   ‘Vind ik leuk’ hoeft niet per se betrekking te hebben op de zaken die in het artikel of de documentaire behandeld worden, maar kan ook slaan op het feit dàt deze zaken behandeld worden. Het is een manier om (onze publicatie van) deze informatie te delen met anderen. Wij staan niet achter de werkwijze van Facebook op grotere schaal, noch raden wij het gebruik ervan aan.

   MVG,

   Vrije Wereld

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *