De interconnecties van de ‘black projects’ (afbeelding)

Hieronder een organogram dat een globaal overzicht geeft van de verbanden binnen de zogenaamde ‘black projects’.

Globaal overzicht van de 'black projects' (diagram) organogram

Zie ook: Interconnecties van de geheime regering (afbeelding), De geheime regering in organogrammen (afbeeldingen), Het geheime ruimtevaartprogramma, Connect the dots … (afbeelding), Richard Dolan over de UFO doofpot (lezing), Dr. Judy Wood over de dematerialisatie van het WTC (lezing), Ingo Swann over ‘remote viewing’ (lezing), Operation Golden Lily, Interview met black projects overlevende “Rachel”, Interview met Erin Rothschild (video), Tijdreizen, Montauk project, Cathy O’Brien MK ULTRA en Monarch overlevende, Disclosure Project persconferentie 2001 (video), Klokkenluider over chemtrails (video), Klokkenluider over ondergrondse basissen (lezing), Kay Griggs over de geheimen van het Militair Industrieel Complex (interview), Philadelphia Experiment (project RAINBOW), Docu v/d week #45 – The Mena Connection, Geen vliegtuigen op 11 september 2001, Stan Deyo over anti-zwaartekracht en vrije energie (lezing), D.U.M.B. ondergrondse militaire installaties

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *