Chris Thomas over de Akasha Kronieken en de Velon (interview)

chris thomas

Interview met auteur en Akasha Kronieken waarnemer Chris Thomas over de Velon (Annunaki/Archons/ED’s) en diens manipulatie van de geschiedenis van de mensheid door onder andere; het creëren van de ‘Annunaki scheppers van de mensheid’ mythe door middel van het plaatsen van de misleidende Sumerische kleitabletten en het verspreiden van ‘channelings’ vol desinformatie aan mediums.

Zie ook: Wie zijn de ‘archonten’?, Simon Parkes over de ET/ED agenda (presentatie), U moet het zelf doen (video), De ‘Galactische Federatie van het Licht’ is niet uw vriend, Desinformatie in ‘channels’

  Deel dit bericht:

4 reacties

 1. j.pattes schreef:

  is er ook een nederlandse vertaling hier van

 2. Geuz schreef:

  Wat hij verteld over de Beierse Illuminatie is volstrekt onjuist.
  De Illuminatie ontstonden als gevolg van de verbanning van de Jezuïeten door de paus in 1773.

  Hij vernoemt Mayer Amschel Rotschild als de oprichter van de Beierse Illuminatie, wat men wel kan zeggen, maar vernoemt ook Spartacus achter de schermen. Spartacus was de bijnaam van Adam Weishaupt, het lijkt me verdacht dat hij er dat er niet bij verteld.

  Wat hij er daar dan allemaal achteraan verteld over tempeliers en vrijmetselaars, het lijkt me tamelijk zinloos zonder de Jezuïeten überhaupt te noemen.
  Het wordt een onbegrijpelijk brij op die manier.

  Het is echter simpel.
  De Jezueiten eed van de vierde gelofte leert,
  http://www.reformation.org/jesuit-oath.html
  My son, heretofore you have been taught to act the dissembler: among Roman Catholics to be a Roman Catholic, and to be a spy even among your own brethren; to believe no man, to trust no man. Among the Reformers, to be a reformer; among the Huguenots, to be a Huguenot; among the Calvinists, to be a Calvinist; among other Protestants, generally to be a Protestant, and obtaining their confidence, to seek even to preach from their pulpits, and to denounce with all the vehemence in your nature our Holy Religion and the Pope; and even to descend so low as to become a Jew among Jews, that you might be enabled to gather together all information for the benefit of your Order as a faithful soldier of the Pope.

  Het zijn dus de Jezuïeten die infiltreren, niet de Annunaki, deze Velon, of wie anders dan ook.
  Deze infiltratie pogingen werden erg succesvol door de verbanning door de paus.
  De groepen die Chris Thomas noemt hebben geen enkele relatie tot de paus en de Contrareformatie.

  Waarom Chris Thomas op deze wijze de dekmantel voor de Jezuïeten ondersteunt weet ik niet.
  Dat kan domheid zijn of medeplichtigheid, men ziet duizenden bronnen die dit doen.
  Domheid lijkt me het meest waarschijnlijke, maar de andere mogelijkheid sluit ik niet uit.

 3. Freija schreef:

  Ik heb een aantal boeken van Chris Thomas aangeschaft en gelezen maar ik haakte af toe hij in een van zijn boeken vertelde dat de verrader van Israel en het Joodse volk, Arafat, de reincarnatie van Jezus was. Ging me toch net ff een brug te ver.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *