Andrew Johnson over antizwaartekracht (presentatie)

antizwaartekracht

Presentatie door Andrew Johnson over antizwaartekracht.

Bijbehorende documentatie als .pdf:

Project Winterhaven – A proposal for joint service research and developement contract (The Townsend brown foundation)

Zie ook: Docu v/d week #144 – In Search of Coral Castle, Nick Cook – The Hunt for Zero Point (boek), Stan Deyo over anti-zwaartekracht en vrije energie (lezing), Igor Witkowski over de NAZI ‘Glocke’ (interview)

  Deel dit bericht:

4 reacties

 1. HET_SYSTEEM schreef:

  Als je een technische interesse hebt, is deze documentaire de moeite waard.

  Een film van een antizwaartekracht vliegend toestel hier:
  http://www.military.com/video/aircraft/military-aircraft/tr-3b-aurora-anti-gravity-spacecrafts/2860314511001/
  Ik zag deze niet in de hierboven geplaatste documentaire, maar wel in de informatie daar. Het toestel in een TR-3B, dat is een driehoekig platvorm dat met zeer snel bewegende kwikzilver het springbonen effect zodanig kan opwekken en controleren, dat het toestel de lucht in gaat.

  • HET_SYSTEEM schreef:

   Sorry, ik had nog niet de hele doc gezien in me vorige commentaar.

   Ik wil nog even waarschuwen dat Hutchison waarschijnlijk een charlatan is, want zijn successen kunnen niet herhaald worden in een laboratorium. Zijn werk is dus niet wetenschappelijk, ondanks dat Dr. Judy Wood dit als zodanig presenteert. Ik meen dat Dr. Judy seks belangrijker vond dan de droge feiten, want die Hutchison is ook een womanizer, die hele series vrouwen trofies op ze nu gesloten Youtube account had. De conclusies van Dr. Judy Wood zijn niet wetenschappelijk, volstrekt speculatief en nucleaire technologie beantwoord ALLE technische maar ook politieke vragen rond 11 september 2001. Waarbij ik het slechts “Hiroshima” Ground Zero argument deel met Dr. Judy Wood. “plumes” because it was a nuclear demolition woman, truthers are more sexy than charlatans!

   Deze doc staat dus volledig los van 9/11.
   En dat die snel circulerende middelpuntvliedende opwekkende kwikzilver aan het bewegen gebracht zou worden met kernenergie, het kan ook met andere energie. Anti-zwaartekracht technologie staat los van nucleaire technologie, er wordt althans niet over dergelijke opwekking gesproken in deze of andere bronnen mij bekend over zwaartekrachtopheffing.

 2. Electrische Heelal schreef:

  Andrew Johnson heeft een belangwekkend boek over 9-11 geschreven (Finding the Truth (gebundelde artikels ) dat als pdf op het web te vinden is) waarin hij de sterk onderbouwde theorie van dr. Judy Wood onderschrijft dat de WTC gebouwen met een energie (plasma) wapen in stof zijn veranderd. Dr. Wood borduurt daarmee verder op het paradigma van het electrische heelal van Tesla, Alfven, Birkeland, Talbot, Thornhill en Donald Scott. Vergeet de apekool van HET_SYSTEEM hierboven..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *