Docu v/d week #146 – Garbage Island

documentaire van de week

VICE documentaire over de drijvende vuilnisbelt in de Stille Oceaan, ook wel plasticsoep genaamd. Door de ringvormige zeestroming (gyre) in het midden van de oceaan blijft plastic afval zich daar ophopen. Het blijft daar ronddrijven totdat het uit elkaar valt in zulke kleine stukjes dat dieren het makkelijk in kunnen slikken. De documentaire geeft een glimp van de hoeveel plastic die in de oceaan aanwezig is en wat de gevolgen zijn voor het ecosysteem.

Zie ook: Docu v/d week #89 – Garbage WarriorDocu v/d week #131 – Green Gold

  Deel dit bericht:

3 reacties

 1. Guus schreef:

  Ik ken Vice Magazine ongeveer sinds 2003, toen ik ook al publiceerde over zaken die opzettelijk geheim gehouden worden door de papistische media in Nederland. Vice had destijds als enige op de planeet een enigszins objectief artikel over een slachtoffer van de inquisitie, Michael Travesser. Later werd die dan alsnog gegrepen door de Inquisitie, met behulp van Documentaire/Propaganda kanaal National Geographic. Vice is overgenomen aan het worden door Fox News, Rupert Murdoch, een Maltezer Ridder voor het Vaticaan, zo las ik op Wikipedia.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Vice_(magazine)

  Toen ik over de Pussy Riot zaak publiceerde enige jaren terug, was Vice ook de eerste op de planeet die Pussy Riot had geinterviewd in Rusland. Omdat dit de tweede keer was dat ik Vice tegen kwam op internet over een onderwerp waar ik de belangrijkste publicist was in Nederlnd, begon ik me af te vragen wat hun rol is. Werken ze voor de inquisitie, of gebruikt de inquisite hun materiaal voor de vervolgingen? Hoe konden ze Pussy Riot interviewen in Rusland, een half jaar voordat die gearresteerd werden? Via welke kanalen waren ze op de hoogte van Michael Travesser? Is de geheime dienst van het Vaticaan hun opdrachtgever?

  Concreet, Michael Travesser is 13 jaar de gevangenis ingegaan op valse aanklachten, zijn missie werd daarmee succesvol gesaboteerd. Veel inquisitie op de planeet was betrokken bij die zaak, een zaak die geheim wordt gehouden in Nederland en overal waar maar mogelijk. Om aan te geven dat dit geen onzin is, de eerste website op zoekmachines die over Michael Travesser publiceerd heet Inquisitor…
  https://duckduckgo.com/?q=michael+travesser
  Eerste link is Wikipedia leugens, de tweede is inquisitor.
  Meer dan 90% van de pagina’s op die zoekactie is propaganda tegen Micahel Travesser door de Rooms Katholieke Kerk,
  Dit is geen grap.
  Rick Ross en anderen waren ook betrokken bij de moord op de Branch Davidians in Waco Texas 1993. Michael Travesser had niets met sekte van doen, integendeel, het was een grope vrienden gebaseerd op een adventisten gemeente, ook David Koresh kwam de de adventisten gemeente. Adventisten gemeentes zijn zeer ernstig geinfiltreerd door de RKKerk, oprechte mensen moeten daar meestal vluchten.
  http://sdaapostasy.org

  Pussy Riot was ook een Inquistie zaak, ik las hun verdediging voor de rechtbank in Rusland. 2 Van de 3 meisjes werden opgesloten in de enorme Russische strafkampen, de meisjes die moeder waren en de Bijbel hadden geciteerd waren de meisjes die opgesloten werden. Als media stunt werden ze vrijgelaten onder Poetin, vlak voor het circus gebeuren Olympische Spelen dit jaar. Het meisje dat geen moeder was, ook de Bijbel niet had geciteerd in de verdediging, werd vrijgesteld door de inquisitie.
  Voor mensen die zich interesseren voor hun verdediging, ik zal eens kijken of die vertaling naar Engels nog online is…
  Nouja, ik vind vanalles, ik had die transcript gelinkt op een blog dat gesaboteerd is door een stille van de KLPD hier in Nederland.

  Dus ik vraag me nog steeds af of Vice bezig is met infiltratie ten bate van de slachtoffers van de inquisitie, of dat ze infiltreren voor de RKKerk. Ik weet het niet, maar ik acht hun immersion journalism niet als erg waardevol, omdat ze geen notie hebben van propaganda. Propaganda is iets waar elke journalist mee te maken krijgt, het begrijpen van propaganda vereist nogal wat kennis die de agenda achter deze propaganda geheim zoekt te houden. Hier bijvoorbeeld de werkelijke agenda van de Vietnam oorlog, geen spoor daar van in enige berichtgeving…
  http://www.reformation.org/vietnam.html
  Als je die geheime agenda begrijpt, dan begrijp je ook wie dat geheim houdt en waarom.

  Zo vond ik zojuist deze documentaire op Vice, waar de trollen van het Vaticaan de propaganda nog eens lopen te ondersteunen in de commentaren, terwijl men alleen commentaren kan plaatsten na identificatie bij 4 mij bekende spionage instellingen…
  http://www.vice.com/nl/vice-news/kraken-anno-2014-de-staat-wint-altijd-504
  De titel is al propaganda, want het is niet de staat die orders geeft aan politie, maar de lokale bisschop, die slechts verantwoording behoeft af te leggen aan verschillende kardinalen.

  Nou, de hier gelinkte documentaire is in ieder geval geen erg gevaarlijke propaganda, al wordt de oorzaak daar ook weer eens luidruchtig verzwegen. De oorzaak van de plastic die niet in het ecologisch systeem opgenomen wordt, is geheimhouding, moord en diefstal op uitvinders en uitvindingen sinds de 19de eeuw, die al honderden malen aangetoond hebben dat plastic op basis van aardolie overbodig is. Het aardolie monopolie heeft slavernij als doel, want als men auto’s en andere motoren laat rijden op plantaardige olie, als men plantaardige kunststoffen gebruikt, wat vooral als verpakkingsmateriaal enorm te preferen is, dan krijgt men mensen niet afhankelijk van het systeem. Deze afhankelijheid van het syteem hebben ook de huurmoordenaars die men militairen noemt, met afsluiten van de aardolie kan elk leger op de planeet met gemak verslagen worden, behalve misschien daar waar veel oliewinning is. Militair gezien is er geen enkele argument om landmacht, luchtmacht en zeemacht afhankelijk te maken van Aardolie in landen als Nederland.

  Maar dit begint dan weer teveel off topic te worden.
  Mijn uitleg heeft vooral tot doel aan te tonen, dat Vice een brood en spelen vereniging is, dat er geen reden is om onder de indruk te zijn van hun produkten. Ze beschrijven niet eens de rol van de inquisitie in de zaken van Pussy Riot en Michael Travesser, ze beschrijven niet de moord op uitvinders om een afvalberg in onze oceanen opzettelijk te organiseren. Daarom worden ze gefinancierd door Rupert Murdoch. Hun documentaires bekijken heeft ongeveer dezelfde waarde als voetbal wedstrijden bekijken, want er lekt helemaal niets over de werkelijke agenda’s achter de onderwerpen waar ze over publiceren.
  Brood en spelen.

  En deze brood en spelen is wel zo georganiseerd, dat de mensen ook nog menen dat ze serieus worden genomen. Nou, dat is zeker niet zo. Lieden zoals de krakers en Pussy Riot, zie erop toe dat je zelf een website online krijgt, waar je de beschadigingen door de trollen op de commentaren kan toelichten!
  Zonder Feesboek of Microsoft etc.

 2. jhon schreef:

  Reverse engineering geweert door de elite !
  https://www.youtube.com/watch?v=qGGabrorRS8

  • Guus schreef:

   De Contrareformatie jhon.
   Gebaseerd op het Concilie van Trente 1545-1563.
   Hier op Vrijewereld.org wordt daar zeer goede aandacht aan gegeven middels de Jezuieten orde, die de leiding hebben gekregen over de inquisitie sinds 1541.

   Ik begrijp best dat mijn lange commentaren niet begrepen worden.
   Toen ik ontdekte dat Nederland wordt geregeerd door de Katholieken, wat ik ontdekte vanuit Amerikaanse bronnen, waaraan ook hier op vrijewereld.org uitstekende informatie over te vinden is, was ik bijna de enige Nederlander die dit wist. Zo leek het. Later ontdekte ik dat Willem Frederik Hermans het ook ontdekt had, waarna ik na onderzoek moest concluderen, dat Willem Frederik Hermans dit ontdekt had, omdat de RKKerk hem een rechtszaak voorschotelde voor zijn debuutroman, waar hij er van beschuldigd werd het Rooms Katholieke volksdeel te hebben beledigd.

   De Jezuieten Orde heeft de macht over deze elites ondermeer door de biecht. Ik noemde in me vorige commentaar al de Maltezer Ridders als een groep waar deze elites meestal lid van zijn. Daarnaast bevat de Rooms Katholieke kerk nog honderden Ridder ordes, hier een lijst met bijna 300 ridder ordes:
   http://www.vaticanassassinsarchive.com/order_of_constantine.htm
   Elke actieve Rooms Katholiek die ik ken, ik kom uit paapse familie, is lid van een Ridder Orde. En mijn vader bijvoorbeeld is lid van een orde die niet in de lijst op vaticanassassinsarchieve wordt genoemd.

   “Elites” wordt dan genoemd door velen in dit onderzoeksgebied, maar is weinig informatief. Pauselijke ridders is een juistere term. Ik noem het meestal de papisten, omdat ik dat woord leerde gebruiken van Johannes Calvijn. Bovendien werd het woord papist ook gebruikt door onze voorouders in de 80-jarige oorlog, wat een burgeroorlog was tegen de Katholieken, die dan ondersteund werden door Katholieke legers uit Spanje en huurlingen.

   Sorry voor de typo’s in me vorige post overigens, het waren er wel veel.

   Verder worden ook de rituele martelingen geleidt door de Katholieken, meest duidelijk hier over meen ik wel dat Svali was, die uit een elite familie komt en verteld over het vermoorden van een kind in het Vaticaan bij haar inwijding.

   Dit interview staat nog op MP3 op internet:
   http://www.arcticbeacon.com/articles/26-July-2006.html
   Dat is de transcriptie.
   Nou, de MP3 kan ik zo niet vinden op arctic beacon, de programma’s hebben daar alleen een datum als titel niet de inhoud, maar er zijn verschillende versies van dit interview met Elite familie lid Svali op Youtube geplaatst. Deze hier heb ik gecheckt, vooral het begin van het interview maakt duidelijk dat het Vaticaan achter de Elites regeert.
   https://www.youtube.com/watch?v=s0JbGL-1OXY
   Dat is het hele interview met Svali, duurt 2 uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *