Deel dit bericht:

1 reactie

 1. Geus schreef:

  Erg goede documentaire, een aanrader om te zien.
  Als je deze niet zag, of de inhoud kent, ben je volstrekt onbekend met de wereld politiek.
  Mena Arkansas.

  Naast deze informatie wil ik nog melden, dat Bill Clinton officieel baptist is, maar dat er een foto is dat hij de Rooms Katholieke communie neemt. Hij is opgeleid op George Town universiteit in Washington DC, dus is een infiltrant van de Rooms Katholieke Kerk, als er duizenden zijn in de politiek.
  Hier staat die foto:
  http://alamoministries.com/content/english/Antichrist/nazigallery/photogallery.html
  Tony Alamo, die de eigenaar is van die website, zit een straf uit langer dan Baybasin op basis van valse aanklachten. Hij is blind, maar zou handelen in grafische kinderporno. Er zijn interviews met Tony Alamo op Arctic Beacon van Greg Szymanski.

  Er is een afschuwelijke inquisitie bezig in de VS, Bill Clinton is daar een professional in. Ziet Waco Texas 1993. Wat bijna nog erger is, dat is dat ze het geheim kunnen houden, terwijl de Katholieken, als Bill Clinton, in elk land met hetzelfde bezig zijn. Minister Frans Timmmermans bijvoorbeeld, met de moord op Professor Willem Witteveen en Professor Joep Lange.

  Helaas lijk ik wel de enige die het weet, maar mijn bronnen zijn dat ik nogal wat mensen ken die veel verdienen in Nederland met Inquisitie en ook veel slachtoffers, waarvan velen al dood.
  Zelf ben ik ook een slachtoffer, dus vaak ongeduldig met lieden die de feiten ontkennen, in plaats van deze te onderzoeken op juistheid.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *