Docu v/d week #16 – Dark Fellowships: The Nazi Cult

Documentaire over de occulte religie in de vroege 20e eeuw in Duitsland. Een groot aantal kopstukken van de Nazi’s waren geobserdeerd met occulte wetenschap. Het afwijzen van de Joodse wetenschap maakte Nazi-Duisland een optimale plek voor het ontwikkelen van alternatieve theoriën. De katalysator voor deze ontwikkelingen waren een aantal geheime genootschappen waarvan een van de bekendste de Vril Gesellschaft was(/is). In deze documentaire wordt de nadruk gelegd op de banden van het Nazi-regime met de Vril society. Tevens waren de occulte genootschappen bezig met vliegende schotel technologie.


Zie ook: De occulte oorsprong van de NAZI ideologie (documentaire)

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *