Paul T. Hellyer – The money mafia (lezing + boek)

Lezing van Canada’s voormalige minister van defensie Paul T. Hellyer over de fraude van het supranationale criminele bankierskartel en de Nieuwe Wereld Orde (NWO).

Het bijbehorende boek als .pdf: Paul T. Hellyer – The Money Mafia A World in Crisis

Zie ook: Paul Hellyer – A World in Turmoil (lezing), Bank for International Settlements (BIS), the creature from Jekyll Island (federal reserve), Docu v/d week #56 – The Money Masters, Eustace Mullins: Secrets of the Federal Reserve, Fiat geld, De Jezuïeten en de zwarte Paus, Basel 3, Het internationale bankenkartel (video), Paul Hellyer: UFO disclosure en energie, De valse vlag ET invasie en de NWO, Modern Money Mechanics (video + boek)

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *