De Jezuïetenberg (video)

Jesuit Caves

Jesuit Caves

‘Babylon’ in Maastricht.

De Jezuïetenberg is een ondergrondse installatie gebouwd in een mergelgroeve aan de rand van Maastricht (Nederland) tussen 1860 en 1960. De berg werd benut door de Jezuïeten orde en is 1968 overgedragen aan de Stichting Jezuïetenberg en functioneert nu als museum . De gedecoreerde ruimtes en de vele kunstobjecten bevatten vele aanwijzingen dat Jezuïeten orde zeer geïnteresseerd is in de  Babylonische mysterie religie. Dingen die geheim moeten blijven en het daglicht niet verdragen worden doorgaans in ondergrondse basissen begaan, zo ook door de militaire inlichtingendienst van het Vaticaan.

De onderstaande video geeft enkele impressies van het complex:

Zie ook: De Jezuïeten en de zwarte Paus, D.U.M.B. ondergrondse militaire installaties, De Jezuïeten orde is een militaire inlichtingendienst, #JesuitScum

    Deel dit bericht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *